Libnet.ro
UNICEF

07:30

Victor Ponta: Ne este imposibil sa sustinem Guvernul Dancila / Esecul motiunii este al domnului Orban (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Ne este imposibil sa sustinem Guvernul Dancila / Esecul motiunii este al domnului Orban (VIDEO)

Victor Ponta a criticat felul in care PNL si Ludovic Orban a pregatit motiunea de cenzura impotriva guvernului Viorica Dancila. Desia a precizat ca nu sustine acest guvern, esecul motiunii este al. continuă pe B1

Victor Ponta: Ne este imposibil sa sustinem Guvernul Dancila/ Esecul motiunii este al domnului Orban (VIDEO)

Victor Ponta a criticat felul in care PNL si Ludovic Orban a pregatit motiunea de cenzura impotriva guvernului Viorica Dancila. Desia a precizat ca nu sustine acest guvern, esecul motiunii este al.

Ce conditie pune Victor Ponta ca sa voteze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila

Fostul premier Victor Ponta spune ca el si colegii sai din partidul pro Romania vor vota motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului Dancila cu o conditie: tot PSD sa ramana la guvernare, dar cu un alt premier.

Victor Ponta, anunt de ultima ora despre motiunea de cenzura. Ce decizie a luat fostul premier

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat miercuri ca nu sustine Guvernul Dancila si ca PNL a procedat gresit, motiunea de cenzura neavand nicio sansa sa treaca in Parlament. Ne este imposibil.

Victor Ponta: Esecul motiunii este al domnului Orban. In toamna trebuie sa ne pregatim mai bine

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, il acuza pe presedintele PNL, Ludovic Orban, de esecul motiunii de cenzura. Ponta spune ca in toamna el va incerca sa dea jos Guvernul, pentru a forma un Cabinet sustinut tot de parlamentari PSD si ALDE, scrie Digi24 .

Victor Ponta, mesaj TRANSANT: Ce conditie pune fostul premier ca sa voteze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila

Liderul partidului ProRomania, Victor Ponta, pune o conditie pentru votarea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Fostul premier sustine ca el si colegii lui din Parlament ar putea pentru plecarea.

Victor Ponta surprinde. Omul pe care il propune ca premier

Victor Ponta considera ca parlamentarii Pro Romania nu vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila pentru ca nu stiu exact care va fi urmatorul Guvern propus de opozitie. Fostul premier a.

Victor Ponta: Vom sprijini orice efort de inlocuire a acestui guvern incompetent si obedient. Nu il vom sprijini pe Ludovic Orban ca premier (VIDEO)

Victor Ponta a anuntat ca grupul alesilor care au trecut la Pro Romania va sprijini la vot motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva guvernului condus de Viorica Dancila. Vom sprijini orice efort de.

Ciolos: Guvernul Dancila trebuie sa plece! Ce alegem: tara lui Dragnea sau o Romanie dreapta?

Intr-un indemn la proteste postat pe pagina sa de Facebook, fostul premier Dacian Ciolos noteaza ca Guvernul Dancila trebuie sa plece. Nu numai pentru ca este incompetent si o rusine pentru profesionistii romani, ci pentru ca este construit pentru interesele unui om dovedit infractor si nu pentru Romania, noteaza politicianul.

Guvernul Dancila infrunta motiunea de cenzura a Opozitiei si protestele din strada. Rezultatul votului, in direct la Antena 3 - LIVE TEXT si VIDEO

Update:Sedinta plenului reunit al Parlamentului in care se va dezbate si vota motiunea de cenzura initiata de PNL si sustinuta de USR si PMP impotriva Guvernul Dancila a inceput, la aceasta.

Ziua motiunii. Opozitiaincearca sa dea jos Guvernul Dancila dupa condamnarea lui Dragnea. Sansele sunt infime

PNL, USR si PMP incearca azi sa rastoarne Guvernul Dancila, condus din umbra de liderul PSD Liviu Dragnea, condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. insa sansele Opozitiei sunt infime, in conditiile in care majoritatea PSD-ALDE, ajutata de UDMR si de minoritatile nationale, are cu 70 de voturi mai mult. Formatiunea maghiara se va reuni la ora 09. 00 in sedinta pentru a decide daca voteaza motiunea PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )