Libnet.ro
UNICEF

13:30

Victor Ponta: Este posibila efectuarea unei remanieri guvernamentale dupa analiza ministrilor din luna august

B1 B1,
Victor Ponta: Este posibila efectuarea unei remanieri guvernamentale dupa analiza ministrilor din luna august

Victor Ponta a declarat ca este posibil sa efectueze o remaniere guvernamentala, in urma analizei activitatii ministrilor PSD, programata la sfarsitul lunii august. Liderul PSD a declarat la RTV ca in. continuă pe B1

Victor Ponta: Este posibila efectuarea unei remaniere guvernamentale dupa analiza ministrilor din luna august

Victor Ponta a declarat ca este posibil sa efectueze o remaniere guvernamentala, in urma analizei activitatii ministrilor PSD, programata la sfarsitul lunii august. Liderul PSD a declarat la RTV ca in ac.

Victor Ponta: O remaniere e posibila in august/ La liceul Bolintineanu a fost abuz/ Se va modifica legea functionarilor publici/ Am creat peste 100 de mii de locuri de munca. Joi veti avea toate raspunsurile/ Presedintele Basescu ma lasa sa-mi fac treaba

Invitat la RTV, premierul Victor Ponta a vorbit despre problemele interne ale momentului, legea cadastrului, legea salarizarii sau problemele de la Bacalaureat. Premierul anunta o modificare iminenta a legii functionarilor publici si ridicarea salariul minim la 1. 000 de lei. Vorbind despre scandalul de la liceul Bolintineanu, seful guvernului crede ca lucrurile s-au transformat in abuz si numai decizia procurorului de caz a salvat un conflict iminent intre politisti si parinti. Salarizarea bugetarilor: Conform intelegerii cu FMI trebuie sa avem salarii in valoare de 7% din PIBPonta, despre cele 1 milion de locuri de munca promise: Vorbim de peste 100 de mii de locuri de munca. Joi veti avea toate raspunsurile. Nu mai luam bani de la FMI fiindca ne imprumutam mult mai ieftin acum si suntem o tara stabila. Vom introduce TVA de 9% la paine pe tot lantul de la producator la cumparator.

Victor Ponta: O remaniere e posibila in august/ La liceul Bolintineanu a fost abuz/ Se va modifica legea functionarilor publici/ Am creat peste 100 de mii de locuri de munca. Joi veti avea toate raspunsurile/ Presedintele Basescu ma lasa sa-mi fac treaba

Invitat la RTV, premierul Victor Ponta a vorbit despre problemele interne ale momentului, legea cadastrului, legea salarizarii sau problemele de la Bacalaureat. Premierul anunta o modificare iminenta a legii functionarilor publici si ridicarea salariul minim la 1. 000 de lei. Vorbind despre scandalul de la liceul Bolintineanu, seful guvernului crede ca lucrurile s-au transformat in abuz si numai promisiunea celor 1 milion de locuri de munca sustinand ca s-au creat deja peste 100 de mii de locuri de munca, iar dupa sedinta guvernului de joi va da toate informatiile.

Victor Ponta la Antena 3: Actiunea politistilor de la liceul Bolintineanu aduce aminte de vremurile comuniste/ Nu am de ce sa cer mandat de reprezentare de la presedintele Basescu

Premierul Victor Ponta este prezent in aceasta seara in studiul Antenei 3. Victor Ponta declara ca actiunea politistilor de la liceul Bolintineanu de a ridica elevii din salile de examen a fost o greseala si Guvernul ar putea sesiza Consiliul Superior al Magistraturii CSM) daca au existat nereguli legate de proceduri la nivelul magistratilor. Seful guvernului spune ca nu avea de ce sa ceara mandat reprezentare de la presedintele Basescu si crede ca turneul sau asiatic a fost unul pozitiv. emisiunea este in desfasurare.

LIVE TEXT Premierul Victor Ponta, invitat la Romania TV

Premierul Victor Ponta este invitat marti seara la Romania TV, de la ora 22. 00, unde va discuta cu jurnalista Paula Rusu.

LIVE TEXT Victor Ponta:Legea salarizarii a lui Boc a pornit de la fictiunea ca salariile nu pot decat sa creasca

Premierul Victor Ponta este invitat marti seara la Romania TV, de la ora 22. 00, unde va discuta cu jurnalista Paula Rusu.

Victor Ponta, despre scandalul de la Bolintineanu: Din punctul meu de vedere, responsabil este ministrul de Interne

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara, de la ora 22. 00, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, unde va discuta cu jurnalistul Mihai Gadea.

Parchetul General a respins contestatia la NUP in cazul de plagiat al premierului Victor Ponta

Constestatia la solutia de neincepere a urmaririi penale NUP) primita de premierul Victor Ponta in cazul plagiatului a fost respinsa. Astfel, potrivit unor oficiali din cadrul Parchetului General, cei care au inaintat-o mai au o singura cale de atac: introducerea unei actiuni in instanta. in luna mai 2013, procurorii au decis prima data neinceperea urmaririi penale NUP) fata de premierul Romaniei.

Baconschi, Macovei, Voinescu si Cristian Preda cer o pozitie publica a CSM in legatura cu declaratiile lui Victor Ponta privind ancheta de la Liceul Bolintineanu

Teodor Baconschi, Monica Macovei, Adrian Papahagi, Ionut Popescu, Cristian Preda si Sever Voinescu i-au trimis, marti, presedintelui Consiliului Superior al Magistraturii, Oana Schmidt-Haineala, o scrisoare in care solicita o pozitie publica a CSM in legatura cu declaratiile premierului Victor Ponta privind ancheta de la Liceul Dimitrie Bolintineanu in cazul presupusei fraude de la examenul de bacalaureat. Consideram ca sesizarea Inspectiei Judiciare si asumarea unei pozitii publice a Consiliului Superior al Magistraturii in legatura cu afirmatiile si actiunile Primului ministru Ponta sunt necesare pentru a apara separatia puterilor in stat si a consolida independenta si eficienta justitiei, arata cei 6 in scrisoare.

Victor Ponta, despre bomba de la Iasi: Putea fi cea mai mare catastrofa din istoria Romaniei

Tentativa de detonare a unei bombe intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi putea reprezenta cea mai mare catastrofa din istoria Romaniei, daca acea bomba ar fi explodat, a afirmat premierul Victor Ponta, adaugand ca ii multumeste lui Dumnezeu pentru faptul ca tentativa a esuat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )