Libnet.ro
UNICEF

11:30

Victor Ponta explica de ce a renuntat la functia de premier

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta explica de ce a renuntat la functia de premier

Fostul premier Victor Ponta declara, in primul interviu de la demisia din functie, ca va regreta faptul ca nu a terminat unele proiecte si ca nu crede ca merita sa tii de o functie calcand peste cadavre, referindu-se declaratiile facute dupa incendiul din clubul Colectiv. continuă pe România Liberă

Ce planuri de viitor are fostul premier Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta a declarat marti seara ca PSD, ca si PNL, nu si-a definit inca ce vrea sa faca in perioada urmatoare, punctand ca nu crede in scindarea PSD.

Surse: Reuniune informala a fostului Cabinet, condus de Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta are, luni, o intalnire informala cu fostii membri ai Cabinetului sau.

Victor Ponta si-a chemat fostii ministri la o intalnire informala intr-un restaurant din Capitala

Fostul premier Victor Ponta i-a chemat, luni dupa-amiaza, la o intalnire informala pe fostii membri ai Cabinetului sau intr-un restaurant din Capitala, potrivit unor surse politice, insa nu toti au confirmat prezenta.

Victor Ponta revine la pasiunea sa

Fostul premier Victor Ponta a anuntat duminica pe Facebook ca a revenit pe terenul de baschet dupa sapte luni de pauza.

Victor Ponta revine pe terenul de baschet: Dupa sapte luni de pauza fortata, azi am fost din nou pe teren alaturi de colegii mei

Fostul premier Victor Ponta a anuntat, duminica, intr-un mesaj publicat pe pagina personala de Facebook, ca a reusit sa revina pe terenul de baschet dupa sapte luni in care acesta nu a avut voie sa practice sportul preferat.

Victor Ponta a venit in Targu Jiu si a anuntat ca va candida pentru un nou mandat de deputat

Fostul prim-ministru Victor Ponta, deputat de Gorj, a venit astazi la cabinetul sau parlamentar din sediul Palatului Administrativ din Targu Jiu si s-a intalnit cu conducerea PSD Gorj.

Victor Ponta, revenire in forta. isi anunta candidatura

Victor Ponta revine cu un anunt bomba. Zvonurile potrivit carora se retrage din politica nu se adeveresc. Ponta pleaca marti la Targu Jiu, unde va anunta oficial ca va candida pentru un nou mandat de deputat.

Victor Ponta si Liviu Dragnea, tinte diferite pentru 2016

Fostul premier le-a transmis unor apropiati ca nu mai vizeaza functii la varful Partidului Social Democrat si nu vrea o alianta cu ALDE. Nu este clar daca este o strategie batuta in cuie sau o incercare de a potoli temerile actualului lider, Liviu Dragnea. Acesta din urma si apropiatii sai pregatesc debarcarea lui Calin Popescu Tariceanu din fruntea Senatului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2591 seconds )