Libnet.ro
UNICEF

17:01

Victor Ponta: in fiecare luna de anul trecut un miliard de euro a plecat din Romania

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: in fiecare luna de anul trecut un miliard de euro a plecat din Romania

Deputatul Victor Ponta a sustinut marti ca in fiecare luna din 2017 cate un miliard de euro a plecat din Romania, in ceea ce priveste balanta de plati, iar aceasta situatie continua. continuă pe Antena3

Traian Basescu, noi informatii despre trecutul lui Victor Ponta: Ofiter acoperit al SIE, trecut in rezerva cat a fost premier

Traian Basescu a revenit cu noi informatii si acuzatii despre trecutul de ofiter de serviciu secret al lui Victor Ponta. Dupa ce a iesit public cu astfel de declaratii pentru prima data in campania.

Traian Basescu, noi INFORMATII DESPRE TRECUTUL lui Victor Ponta: Ofiter acoperit al SIE, trecut in ....

Traian Basescu a revenit cu noi informatii si acuzatii despre trecutul de ofiter de serviciu secret al lui Victor Ponta. Dupa ce a iesit public cu astfel de declaratii pentru prima data in campania.

in fiecare luna, un miliard de euro pleaca din Romania

Deputatul Victor Ponta a sustinut in aceasta seara ca in fiecare luna din 2017 cate un miliard de euro a plecat din Romania, in ceea ce priveste balanta de plati, iar aceasta situatie continua si in prezent.

City Insurance a platit daune de 138,9 milioane de euro, anul trecut

City Insurance a instrumentat anul trecut 110. 696 de dosare de dauna, platind daune totale de 647. 035,84 lei, echivalentul a 138. 296,27 euro.

Victor Ponta: Liviu Dragnea controleaza Parlamentul, Guvernul, partidul, Curtea de Conturi. Nu are educatia politica si capacitate intelectuala de a conduce o tara

Fostul premier Victor Ponta a declarat duminica seara, la Antena 3, ca in Comitetul Executiv National al PSD exista un singur membru, Liviu Dragnea, iar acesta este cel care va decide alcatuirea noului Guvern. Ponta mai spune ca actualul lider al social-democratilor controleaza Parlamentul, Guvernul, Partidul, Curtea de Conturi, dar si alte institutii ale statului, insa considera ca Dragnea nu are educatia politica si capacitatea intelectuala de a conduce o tara.

Victor Ponta: Voi vota impotriva Guvernului Dancila cu toata convingerea

Fostul premier PSD Victor Ponta anunta ca va vota contra investirii Guvernului Dancila. A spus, in direct, la Antena 3. Guvernul Grindeanu l-am votat, la Guvernul Tudose nu am mai votat .

Cand a iesit Victor Ponta ultima oara la protest

Victor Ponta a fost unul dintre criticii foarte activi ai guvernului Tudose si al lui Liviu Dragnea. Cu toate acestea, fostul premier spune ca ultima oara cand a participat la un protest a fost pe vremea.

Gabriela Firea: Anul trecut, in Bucuresti, s-au asfaltat in total 199 de kilometri. Anul acesta se vor asfalta 26 de strazi si intrari din cartierul Henri Coanda, plus ultimele 15 strazi de pamant aflate in administrarea Municipalitatii

Primaria Capitalei a facut anul trecut lucrari de reparatii/reabilitare sistem rutier pe strazi cu o lungime totala de 109 kilometri, potrivit unui comunicat de presa al.

Gabriela Firea: Anul trecut, in Bucuresti, s-au asfaltat 85 de artere, pe o distanta de 109 km

Anul trecut, Primaria Bucuresti prin Administratia Strazilor a asfaltat 85 de strazi si bulevarde lucrari anuale de intretinere, astupare gropi), avand o lungime de 109 km. In ceea ce priveste strazile de pamant ramase in administrarea municipalitatii, anul acesta primarul general promite ca va asfalta 26 de strazi si intrari din cartierului Henri Coanda si alte 15 artere: 15 Drum Aries, Strada Avionului, Drum Cavnic, Drum Costesti, Drum Cristesti, Drumul Nisipoasa, Strada Carutei, Strada Cascioarelor, Strada Floare de Varf, Intrarea Galbenelelor, Strada Rachetei, Drum Bragadiru, Drum Craitelor, Drum Sanpaul, Drum la Chiajna.

Blue Air a transportat anul trecut 5,06 milioane pasageri, cu 70% mai mult fata de 2016

Blue Air a transportat anul trecut 5. 790 pasageri, cu 70% mai mult fata de anul anterior si peste estimarile initiale, si mai mult decat dublu fata de anul 2015, cand a transportat putin peste 2 milioane de pasageri.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )