Libnet.ro
UNICEF

17:45

Victor Ponta, fotografiat intr-un club exclusivist din Dubai

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta, fotografiat intr-un club exclusivist din Dubai

Victor Ponta, fotografiat intr-un club exclusivist din Dubai . continuă pe România Liberă

BEC: Rezultate finale Prezidentiale 2014 - Klaus Iohannis: 54,43%. Victor Ponta: 45,56%. Vezi situatia completa din judete si diaspora

Biroul Electoral Central a finalizat, joi, procesul-verbal privind centralizarea rezultatelor votului din Turul II al Alegerilor Prezidentiale 2014. Conform datelor finale prezentate de BEC, candidatul Klaus Iohannis a.

BEC: Rezultate finale Prezidentiale 2014 - Klaus Iohannis: 54,43%. Victor Ponta: 45,56%. Vezi situatia completa din judete si diaspora

Biroul Electoral Central a finalizat, joi, procesul-verbal privind centralizarea rezultatelor votului din Turul II al Alegerilor Prezidentiale 2014. Conform datelor finale prezentate de BEC, candidatul Klaus Iohannis a.

Realitatea Tv: Victor Ponta si Sebastian Ghita, impreuna in vacanta in Dubai

Premierul Victor Ponta si deputatul PSD Sebastian Ghita au plecat impreuna in vacanta in Dubai, anunta Realitatea Tv, care a prezentat si o fotografie cu cei doi, postul de televiziune sustinand ca poza a fost realizate intr-un club luxos din Emiratele Arabe Unite si trimisa de un roman.

Victor Ponta se afla in Dubai si a fost cu Sebatian Ghita intr-un club de lux

Premierul Victor Ponta se afla in Dubai impreuna cu omul de afaceri Sebastian Ghita, deputat PSD, transmite Realitatea TV, care prezinta o fotografie cu cei doi, imagine despre care arata ca este dintr-un club exclusivist, din noaptea de vineri spre.

Realitatea TV: Ponta se afla in Dubai, unde a fost cu Sebastian Ghita intr-un club de lux

Premierul Victor Ponta se afla in Dubai impreuna cu omul de afaceri Sebastian Ghita, deputat PSD, transmite postul de televiziune Realitatea TV, care prezinta o fotografie cu cei doi, imagine ce ii arata pe cei doi intr-un club exclusivist, potrivit jurnalistilor postului TV.

Victor Ponta se reface in Dubai dupa esecul in alegerile prezidentiale. Premierul este insotit de Sebastian Ghita

Premierul Victor Ponta si colegul sau de partid, deputatul Sebastian Ghita, isi petrec impreuna vacanta in Emiratele Arabe Unite, la Dubai, scrie Realitatea TV. Cei doi au fost surprinsi intr-un club de fite din capitala Emiratelor Arabe.

Reuters: Victor Ponta risca sa fie contestat de propriii colegi din PSD

Premierul Romaniei, Victor Ponta, risca sa se confrunte in 2015, in interiorul propriei formatiuni, cu actiuni de contestare a rolului de lider, in contextul in care Partidul Social-Democrat incearca sa limiteze efectele negative ale infrangerii.

Reuters: Victor Ponta risca sa fie contestat de propriii colegi din PSD, dupa infrangerea in alegeri

Premierul Romaniei, Victor Ponta, risca sa se confrunte in 2015, in interiorul propriei formatiuni, cu actiuni de contestare a rolului de lider, in contextul in care Partidul Social-Democrat incearca sa limiteze efectele negative ale infrangerii deranjante din scrutinul prezidential, scrie Reuters.

Rezultate finale diaspora: Klaus Iohannis 89,73%, Victor Ponta 10,26%. Victor Ponta, castigator doar in Palestina

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obtinut 89,73% 338873 voturi) din voturile romanilor din strainatate in turul doi al alegerilor prezidentiale, iar reprezentantul Aliantei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a fost votat de 10, 26% dintre acestia, potrivit rezultatelor publicate pe site-ul Biroului Electoral Central. Mentionam ca Victor Ponta a castigat alegerile intr-o singura tara din diaspora, in Palestina, obtinand 10 din 19 voturi.

VIDEO Cum au ridicat detinutii procentul obtinut la alegeri de Victor Ponta in municipiul Vaslui

Reprezentantii Organizatiei Municipale a PNL Vaslui au declarat in cadrul unei conferinte de presa, ca scorul obtinut de candidatul Klaus Iohannis ar fi putut fi la egalitate cu cel al lui Victor Ponta daca, social democratul nu ar fi fost votat in proportie de 100% de detinutii din Penitenciarul Vaslui si intr-o majoritate covarsitoare de asistatii social din suburbia Rediu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2559 seconds )