Libnet.ro
UNICEF

15:30

Victor Ponta: George Soros nu vrea sa se faca anumite investitii in Romania si plateste diferite site-uri

B1 B1,
Victor Ponta: George Soros nu vrea sa se faca anumite investitii in Romania si plateste diferite site-uri

Fostul premier Victor Ponta a declarat joi ca anumite site-uri ar fi finantate de persoane ce doresc raul Romaniei, informeaza stiripesurse. ro. Ponta sustine ca miliardarul George Soros ar da bani unor. continuă pe B1

Securitatea nu vrea sa se faca in tara noastra alte investitii decat cele controlate total de ei

Victor Ponta a declarat, pe pagina sa de Facebook, ca de data asta miza nu este el, ci faptul ca cea mai mare companie privata din China a vrut sa cumpere Kazmunaygas, iar Securitatea nu vrea sa se faca in tara noastra alte investitii decat cele controlate total de ei, in contextul in care fostul premier este vizat de o ancheta a DNA in legatura cu stergerea datoriei Rompetrol.

Victor Ponta, mesaj surprinzator pe Facebook: Ce tara fericita SUA!

Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj in care afirma ca admira sincer sistemul juridic si politic din SUA care nu permite ca batalia electorala si pentru putere sa se faca prin intermediul.

Victor Ponta contraataca: Statul roman nu mai are nicio datorie de incasat de la Rompetrol

Victor Ponta a comentat, intr-o interventie telefonica la Subiectiv, de la Antena 3, informatia potrivit careia ar fi vizat de o ancheta a DNA in legatura cu modul in care, printr-o.

Actualul guvern are ministri si interese care nu au legatura cu Romania: Victor Ponta il ataca pe Dacian Ciolos

Victor Ponta il ataca destul de dur pe actual premier, Dacian Ciolos. Acesta este de parere ca actualul Cabinet are interese care nu au legatura cu tara noastra. Actualul guvern are ministri.

Plangere impotriva lui Victor Ponta la DNA. Denuntatorul, un fost candidat la Capitala

Doi bucuresteni imbracati in costume populare au depus joi o plangere la DNA impotriva fostului premier Victor Ponta, potrivit Digi24. ro. Cei doi barbati sustin ca fostul Guvern a.

Denunt la DNA impotriva lui Victor Ponta! Unul dintre autori, un fost candidat la Primaria Capitalei

Fostul prim-ministru Victor Ponta a fost denuntat la Directia Nationala Anticoruptie de catre Ioan Berenghi, fost candidat la Primaria Capitalei, precum si de Catalin Ioan Gornic, in cazul terenului pe ca.

Sunt eu atat de important ca sa inventezi lucruri care evident sunt complet idioate?. Victor Ponta, reactie dupa ce numele sau este vehiculat intr-o noua ancheta DNA

Numele fostului premier, Victor Ponta, ar fi vizat intr-o o ancheta a DNA cu privire la modul in care compania kazaha KazMunayGas a scapat de plata a 600 de milioane de dolari, datoria istorica a.

Victor Ponta, reactie la un posibil nou dosar: Miza nu sunt eu, ci CEFC. O sa piarda iar...Romania!

Fostul premier Victor Ponta a comentat, miercuri seara, informatiile aparute in presa privind stergerea datoriilor Rompetrol, mentionand ca miza nu este el, ci faptul ca o companie privata din China.

Victor Ponta, despre ministrul propus la Eductie: Iata inca un tehnocrat de mare valoare

Fostul premier Victor Ponta l-a ironizat miercuri pe Mircea Dumitru, propus pentru portofoliul Educatiei, despre care sustine ca nu stie limba germana, dar apare ca fiind traducator a doua.

Victor Ponta, despre ministrul propus la Educatie: Iata inca un tehnocrat de mare valoare

Fostul premier Victor Ponta l-a ironizat miercuri pe Mircea Dumitru, propus pentru portofoliul Educatiei, despre care sustine ca nu stie limba germana, dar apare ca fiind traducator a doua.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )