Libnet.ro
UNICEF

15:30

Victor Ponta: Guvernul ar putea inchiria Vila Dante

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Guvernul ar putea inchiria Vila Dante

Premierul Ponta a anuntat ca Guvernul a initiat negocieri cu o ambasada pentru inchirierea Vilei Dante din Bucuresti, contra unei chirii lunare de peste 20. 000 euro. Am evaluat cat ar costa chiria lunara pe. continuă pe Antena3

Crin Antonescu, atac dur la adresa lui Victor Ponta: E inacceptabil ce a facut premierul

Liderul PNL Crin Antonescu a avut o reactie dura dupa scandalul dintre Basescu si Ponta de ieri. Antonescu spune ca este inacceptabil felul in care seful Executivului a vorbit in numele procurorului general.

Guvernul vrea sa inchirieze Vila Dante unei ambasade: Chiria, peste 20.000 euro pe luna

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca Executivul a initiat negocieri cu o ambasada pentru inchirierea Vilei Dante din Bucuresti, iar chiria lunara va fi de peste 20. 000 euro, relateaza Mediafax. Am.

Traian Basescu: Nu il mai girez pe Victor Ponta

Pactul de coabitare dintre presedintele tarii, Traian Basescu si premierul Victor Ponta pare ca se afla la raspantie, seful statului declarand ieri ca se va evalua parteneriatul cu premierul, si daca nu va fi multumit de rezultate, atunci cel mai probabil va renunta la acesta.

Victor Ponta: Din 2014, cresc pensiile si salariile

Premierul Victor Ponta a anuntat sambata, ca pensiile si salariile vor creste incepand de anul viitor. Anul viitor, cu siguranta, vom indexa pensiile, cel putin cu rata inflatiei. De fapt, mai mult decat.

Victor Ponta: Din 2014, cresc pensiile si salariile

Premierul Victor Ponta a anuntat sambata, intr-o editie speciala a emisiunii Income, la Antena 3, ca pensiile si salariile vor creste incepand de anul viitor.

Cati bani cere Guvernul pentru inchirierea Vilei Dante.

Guvernul negociaza cu o ambasada pentru inchirierea Vilei Dante din Capitala, pentru peste 20. 000 de euro, a anuntat premierul Victor Ponta, in cadrul unei emisiuni difuzate de Antena 3. Am evaluat cat ar costa chiria lunara pe care RA-APPS doreste sa o incaseze - e vorba de o chirie semnificativa, pentru ca, totusi, e o vila in zona zero a Bucurestiului - si avem deja negocieri cu una dintre ambasade pentru a o inchiria, iar statul roman, Guvernul si bugetul tarii sa beneficieze de chiria .

Ponta: Guvernul are incasari sub prognoza din cauza fondurilor neincasate de la banci

Incasarile din acest an sunt mai mici decat cele prognozate din cauza fondurilor neincasate de la banci, ca urmare a modificarii regulamentului privind provizioanele, a reorganizarii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) si a firmelor care au intrat in insolventa pentru a nu-si plati taxele, a anuntat, ieri, premierul Victor Ponta, conform Mediafax. Domnia sa a aratat ca un motiv pentru nivelul mai redus al incasarilor este faptul ca Guvernul va incasa zero din sistemul bancar ca urmare a schimbarii regulamentelor privind provizioanele in conditiile in care prognoza pentru luna septembrie se baza pe incasarea a un miliard de lei ca impozit pe profit doar de la Banca Nationala, la care se adaugau sume atrase ca impozit pe profit de la alte banci.

VIDEO Cum a mintit Victor Ponta cand a spus ca draftul scrisorii de intentie cu FMI publicat de HotNews.ro nu e adevarat

Fondul Monetar International a publicat vineri varianta oficiala a scrisorii de intentie cu Romania. Documentul este cvasi-identic cu draftul publicat in luna august de HotNews. ro, draft despre care premierul Victor Ponta a spus public ca nu este adevarat. Tot atunci, Ponta spunea ca va prezenta scrisoarea in Parlament si atunci se va vedea ca nu este ce a publicat. Documentul oficial publicat de FMI arata ca, asa cum a scris HotNews. ro, guvernul ia in calcul cresterea taxarii pentru PFA si drepturi de autor.

Victor Ponta, in urma degustarii de vinuri de la Focsani: S-ar putea sa nu mai stiu cu cine votez (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a participat, vineri, la Festivalul Viei si Vinului Bachus de la Focsani, unde a degustat mai multe tipuri de vin. Ponta a fost invitat sa deguste vinul fiecarui producator vrancean pe.

CODUL RUTIER 2013. Victor Ponta: Vrem mai multa siguranta pe drumuri.

Am lucrat impreuna cu echipa domnului Stroe pentru ca Noul Cod sa asigure siguranta rutiera, a declarat, luni, Victor Ponta. In noul cod s-a introdus un prag de alcoolemie. De asemenea, soferii care produc accidente mortale din vina lor nu vor mai putea conduce niciodata. Am aplicat regulile, pana la 0. 2 nu e nici macar contraventie. De la 0. 2 la 0. 5 e contraventie, iar de la 0. 5 este infractiune, a declarat premierul Victor Ponta. De asemenea, in contestarea amenzilor de circulatie pot .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )