Libnet.ro
UNICEF

21:15

Victor Ponta: Imi pare rau pentru multe lucruri spuse in campanie la adresa lui Klaus Iohannis

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta: Imi pare rau pentru multe lucruri spuse in campanie la adresa lui Klaus Iohannis

Victor Ponta a fost intrebat daca isi mentine afirmatia facuta in urma cu cateva saptamani, respectiv faptul ca presedintele ales, Klaus Iohannis, va primi un verdicat nefavorabil de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta: imi pare rau de multe lucruri pe care le-am spus in campanie (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, marti, daca isi mentine afirmatia facuta in urma cu cateva saptamani potrivit careia iCCJ ii va da un verdict nefavorabil lui Klaus Iohannis, el precizand ca.

Victor Ponta este principalul vinovat pentru propriul esec

Victor Ponta este principalul vinovat pentru propriul esec, in aceste alegeri, el nu a reprezentat un prototip credibil pentru ce inseamna profilul de presedinte - considera Octavian Stireanu, consilierul prezidential al lui Ion Iliescu in perioada 2000-2004 si fost parlamentar in doua legislaturi.

Adevarul LIVE, ora 11.00: Problemele votului din diaspora au ajuns in Parlament. Raspunsurile lui Victor Ponta

Premierul Victor Ponta merge azi in Parlament pentru o discutie politica despre problemele votului din strainatate. Aceasta problema a dus la schimbarea a trei ministri de Externe in mai putin de o luna.

Victor Ponta are o noua propunere la conducerea MAE: Bogdan Aurescu

Premierul Victor Ponta l-a propus pentru functia de ministru de Externe pe Bogdan Aurescu, secretar de stat in minister, dupa ce anterior il nominalizase pe Mihnea Motoc.

Victor Ponta: M-am dus in concediu pe banii mei, nu pe banii Guvernului. / Ati pandit note de plata, avion privat. Nu beau whisky, poate alti presedinti. / Dupa deconspirarea lui Turcescu, Rares Bogdan, ofiter acoperit, se ocupa de aceste lucruri

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca a fost in concediu in Dubai pe banii lui, nu pe banii Guvernului. Premierul a sustinut ca Toate minciunile pe care le-ati auzit - note de plata, ati stat sa panditi avionul privat care vine din luna. Toti cei care ma cunosc de 40 de ani stiu ca nu beau whisky, poate alti presedinti. Ponta a lansat si un atac la jurnalistul Rares Bogdan de la Realitatea Tv, care a publicat duminica, pe pagina sa de Facebook, presupusa nota de plata achitata de premier intr-o noapte intr-un clux de lux din Dubai, in valoare de 2. 690 de euro, echivalentul a peste 11. 900 RON: De cand domnul Turcescu s-a deconspirat, a ramas domnul Rares Bogdan, ofiter acoperit, care se ocupa de aceste lucruri.

Ludovic Orban: Victor Ponta sa-si dea demisia pentru faptul ca cetateni din diaspora nu au putut vota, este o pata pe obrazul tarii (VIDEO)

Deputatul PNL Ludovic Orban i-a cerut, marti, in plen, premierului Victor Ponta sa-si dea demisia pentru faptul ca cetateni din diaspora nu au putut vota si ca este o pata pe obrazul tarii. in.

Surse politice: Victor Ponta le-a spus deputatilor PSD ca vrea restructurarea Guvernului si Congres in primavara

Premierul Victor Ponta le-a spus, marti, deputatilor PSD ca vrea, in acest moment, sa restructureze Guvernul, Congresul partidului urmand sa fie convocat in primavara anului viitor, potrivit unor surse participante la discutii, citate de Mediafax. Sursele citate au aratat ca Ponta a fost in asentimentul tuturor atunci cand a vorbit despre restructurarea Guvernului, fapt care ar echivala cu venirea noului Cabinet in Parlament, pentru a obtine votul parlamentarilor.

ACUM Victor Ponta, in fata Parlamentului sa explice modul in care au fost organizate alegerile in diaspora: Legea electorala trebuie modificata

Victor Ponta a venit in Parlament pentru a da explicatii deputatilor referitoare la modul in care a fost organizat votul in diaspora la alegerile prezidentiale:Pentru organizarea alegerilor am platit.

Victor Ponta a explicat in fata Parlamentului modul in care au fost organizate alegerile in diaspora: Legea electorala trebuie modificata

Victor Ponta a venit in Parlament pentru a da explicatii deputatilor referitoare la modul in care a fost organizat votul in diaspora la alegerile prezidentiale:Pentru organizarea alegerilor am platit.

Suparat ca a pierdut alegerile pentru Victor Ponta, seful campaniei prezidentiale a PSD Focsani, Catalin Vrabie, impusca cocosi in Suedia

Catalin Vrabie a fost seful campaniei prezidentiale PSD pe municipiul Focsani iar esecul a fost unul total, Klaus Iohannis reusind performanta sa obtina 5000 de voturi peste Victor Ponta.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )