Libnet.ro
UNICEF

00:06

Surse politice: Victor Ponta le-a spus deputatilor PSD ca vrea restructurarea Guvernului si Congres in primavara

Hotnews Hotnews,
 Surse politice: Victor Ponta le-a spus deputatilor PSD ca vrea restructurarea Guvernului si Congres in primavara

Premierul Victor Ponta le-a spus, marti, deputatilor PSD ca vrea, in acest moment, sa restructureze Guvernul, Congresul partidului urmand sa fie convocat in primavara anului viitor, potrivit unor surse participante la discutii, citate de Mediafax. Sursele citate au aratat ca Ponta a fost in asentimentul tuturor atunci cand a vorbit despre restructurarea Guvernului, fapt care ar echivala cu venirea noului Cabinet in Parlament, pentru a obtine votul parlamentarilor. continuă pe Hotnews

Surse: Ponta le-a spus deputatilor PSD ca vrea restructurarea Guvernului si Congres in primavara

Premierul Victor Ponta le-a spus, marti, deputatilor PSD ca vrea, in acest moment, sa restructureze Guvernul, Congresul partidului urmand sa fie convocat in primavara anului viitor, potrivit unor surse participante la discutii.

Victor Ponta le-a spus deputatilor PSD ca vrea restructurarea Guvernului

Victor Ponta le-a spus deputatilor PSD ca isi doreste sa restructureze Guvernul, iar un Congres al PSD urmeaza sa fie convocat in in primavara anului viitor, potrivit unor surse participante la discutii.

Surse: Victor Ponta, discutii cu deputatii inainte de CEX-ul PSD. Premierul anunta o remaniere guvernamentala si intrarea in Guvern a PLR

Premierul Victor Ponta poarta, marti, discutii cu deputatii inainte de CEX-ul PSD, relateaza B1 TV. Potrivit unor surse oficiale citate de B1 TV, primul ministru le-ar fi spus ca ar fi bine sa ramana la.

Victor Ponta a revenit la Bucuresti cu o aeronava a companiei Fly Dubai - surse

Premierul Victor Ponta a revenit, luni, in Bucuresti cu o aeronava a companiei Fly Dubai, care a aterizat pe aeroportul Henri Coanda in jurul orei 13. 00, au declarat surse oficiale pentru agentia Mediafax.

Victor Ponta vine astazi in Parlament sa explice modul in care au fost organizate alegerile in diaspora. Liberalii vor lamuriri

Victor Ponta vine azi in Parlament pentru a da explicatii deputatilor referitoare la modul in care a fost organizat votul in diaspora la alegerile prezidentiale. Liberalii ii mai cer lui Victor Ponta sa.

Victor Ponta: imi pare rau de multe lucruri pe care le-am spus in campanie (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, marti, daca isi mentine afirmatia facuta in urma cu cateva saptamani potrivit careia iCCJ ii va da un verdict nefavorabil lui Klaus Iohannis, el precizand ca.

ACUM Victor Ponta, in fata Parlamentului sa explice modul in care au fost organizate alegerile in diaspora: Legea electorala trebuie modificata

Victor Ponta a venit in Parlament pentru a da explicatii deputatilor referitoare la modul in care a fost organizat votul in diaspora la alegerile prezidentiale:Pentru organizarea alegerilor am platit.

Victor Ponta a explicat in fata Parlamentului modul in care au fost organizate alegerile in diaspora: Legea electorala trebuie modificata

Victor Ponta a venit in Parlament pentru a da explicatii deputatilor referitoare la modul in care a fost organizat votul in diaspora la alegerile prezidentiale:Pentru organizarea alegerilor am platit.

Adevarul LIVE: Problemele votului din diaspora au ajuns in Parlament. Raspunsurile lui Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a prezentat, marti, in plenul Camerei Deputatilor, doua solutii, pe care le considera esentiale astfel incat, pe viitor, situatii precum cea de la votul din diaspora sa poata fi evitate. Premierul a militat pentru votul electronic si pentru delegarea exclusiva a atributiilor de organizare a scrutinului catre Autoritatea Electorala Permanenta AEP).

Victor Ponta va participa la o dezbatere privind votul din diaspora, solicitata de PNL

Premierul Victor Ponta va fi prezent, marti, de la ora 10, in plenul Camerei Deputatilor, la o dezbatere politica referitoare la votul din diaspora, solicitata de PNL, a precizat, luni, deputatul PSD Marcel.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )