Libnet.ro
UNICEF

19:15

Victor Ponta isi recunoaste infrangerea: Poporul are intotdeauna dreptate. L-am sunat pe Iohannis si l-am felicitat pentru victorie (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta isi recunoaste infrangerea: Poporul are intotdeauna dreptate. L-am sunat pe Iohannis si l-am felicitat pentru victorie (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, la iesirea din sediul PSD, ca multumeste romanilor care au iesit la vot, aratand ca poporul are intotdeauna dreptate si ca l-a sunat pe Klaus Iohannis. continuă pe B1

Victor Ponta isi recunoaste infrangerea: Poporul are intotdeauna dreptate. Nu demisionez cat timp colegii nu imi cer asta

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la prezidentiale, a declarat, dupa publicarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca l-a sunat si felicitat pe contracandidatul sau, Klaus Iohannis, pentru castigarea.

Victor Ponta isi recunoaste infrangerea: Poporul are intotdeauna dreptate. L-am felicitat pe Iohanis pentru victorie. Nu mi-a cerut nimeni demisia (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, la iesirea din sediul PSD, ca multumeste romanilor care au iesit la vot, aratand ca poporul are intotdeauna dreptate si ca l-a sunat pe Klaus Iohannis.

VIDEO Victor Ponta isi recunoaste infrangerea: Poporul are intotdeauna dreptate / Oamenii din strada nu au pentru ce sa protesteze

Victor Ponta si-a recunoscut duminica seara infrangerea, afirmand ca l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru a-l felicita pentru victorie. In prima declaratie dupa anuntarea sondajelor, Ponta le-a multumit tuturor romanilor care s-au prezentat la vot, afirmand: Poporul are intotdeauna dreptate.

Victor Ponta isi recunoaste infrangerea

Actualizare 23:09 Ponta: L-am sunat pe Iohannis si l-am felicitat pentru victorie Victor Ponta a declarat, in urma cu putin timp, ca l-a sunat pe Klaus Iohannis si l-a felicitat pentru victorie, adaugand ca poporul are intotdeauna dreptate. --- * Prezenta de 62,04% pana la ora 21:00 * Iohannis, pe Facebook: Pentru prima data, online-ul a facut diferenta * Ponta, laconic pe Facebook: Azi am facut Romania puternica * Iohannis: Daca un singur roman nu a reusit sa voteze, s-a incalcat un drept fundamental. Alegerile se termina cand le valideaza CCR. Mai am emotii * Dragnea: Scor strans, Ponta castigator la diferenta mica, reprezentantii PSD in sectii sa fie atenti.

Ponta: Poporul are intotdeauna dreptate. L-am sunat pe dl. Iohannis, l-am felicitat pentru rezultat

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, dupa aflarea exit-poll-urilor, ca poporul are intodeauna dreptate si ca l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victorie.

Victor Ponta: Resping categoric ca-mi dau demisia, cat timp nimeni dintre colegii mei nu mi-au cerut-o

La scurt timp dupa ce si-a recunoscut infrangerea in fata lui Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta a declarat, intr-o interventie telefonica la un post de televiziune, ca nu isi va prezenta demisia din.

Matteo Renzi, premierul Italiei: Victor Ponta poate ajuta Romania si Europa sa devina mai puternice

Matteo Renzi, prim-ministrul Italiei: Nu ma aflu aici numai pentru ca sunt prieten cu Victor sau pentru ca l-am intalnit pentru prima data in orasul meu de origine, la Florenta. Sunt aici pentru ca sunt convins ca Victor poate ajuta Romania si Europa sa devina mai puternice. il cunoastem pe Victor Ponta, stim cine este in Europa si stim ca poate sa dea o mana de autor pentru poporul dumneavoastra, sa fie bine .

Exit-poll, ora 17:00: Klaus Iohannis recupereaza din distanta, dar Victor Ponta are inca un mic avantaj

Datele exit-pollurilor furnizate de PSD arata la ora 17:00 ca Victor Ponta ramane la conducere in preferintele electoratului, insa cu un procent mult mai redus decat cel anuntat anterior. Astfel, cifrele PSD arata ca Victor Ponta a atras 53% din.

Comunitatea DEX Online: Victor Ponta este un real pericol pentru Romania

Colaboratorii proiectului DEX Online isi indeamna cititorii sa il voteze pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale, pentru ca Victor Ponta este un real pericol pentru Romania, conform unei postari de pe blogul comunitatii.

Mesajul lui Adrian Nastase pentru Victor Ponta in legatura cu legea amnistiei si gratierii: Victor, spune ca esti de acord cu propunerea de convocare a Parlamentului. Un vot negativ nu ar insemna respingerea pentru eternitate, subiectul poate fi reluat

Fostul premier Adrian Nastase a postat joi, pe blog, un mesaj pentru Victor Ponta, in care il indeamna pe candidatul PSD la prezidentiale sa accepte propunerea de convocare a Parlamentului pentru respingerea legii amnistiei si gratierii, provocare lansata in dezbaterea de miercuri seara, de la B1 Tv, de Klaus Iohannis. Daca problema e atat de serioasa pentru barbati, nu vad de ce nu ar fi de acord Ponta cu propunerea lui Iohannis - facuta, probabil, in bascalie, spune Nastase, adaugand ca Care este problema ca acest proiect sa fie supus votului si respins? Un vot negativ pe acest proiect nu ar insemna respingerea pentru eternitate a unei legi a gratierii si amnistiei. Parlamentul are dreptul de a relua acest subiect, cu un nou proiect de lege initiativa legislativa) intr-o alta sesiune in urma unei dezbateri publice.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )