Libnet.ro
UNICEF

21:01

Victor Ponta: Its the economy. Le recomand politrucilor si politicienilor sa citeasca datele oficiale ale MFP

B1 B1,
Victor Ponta: Its the economy. Le recomand politrucilor si politicienilor sa citeasca datele oficiale ale MFP

Premierul Victor Ponta le recomanda politrucilor sa citeasca datele oficiale al Ministerului Finantelor Publice inainte e a critica politica Guvernului sau. Potrivit datelor MFP, excedentul bugetar a ajuns la. continuă pe B1

EXCLUSIV. Clubul select al plagiatorilor: Avocata lui Victor Ponta, suspecta de plagierea tezei de doctorat. Loredana Radu a fost coordonata de Gabriel Oprea, suspect si el de plagiat

Avocata lui Victor Ponta, Loredana Radu, este suspecta ca si-a plagiat teza de doctorat sustinuta in anul 2010 la Academia Nationala de Informatii ANI) Mihai Viteazu, institutie aflata in subordinea Serviciului Roman de Informatii SRI). Lucrarea acesteia a fost coordonata de catre profesorul universitar Gabriel Oprea, el insusi suspect ca si-a plagiat doctoratul sustinut in anul 2001. Si premierul Victor Ponta, cel pe care il reprezinta in dosarul in care este anchetat de catre Directia Nationala Anticoruptie DNA), a fost acuzat in anul 2012 ca si-a realizat lucrea de doctorat prin copierea unor pagini intregi din alte lucrari. Loredana Radu nu se remarca doar prin plagiatul care o leaga de Gabriel Oprea si Victor Ponta, ambii suspecti de plagiat. Radu a fost si reprezentantul legal al celebrei firme Dalli Exim SRL, infiintata de fostul sot al Elenei Udrea, Dorin Cocos. Tot avocata Radu este cea care s-a ocupat de iregistrarea USL la tribunal. O alta lucrare de doctorat coordonata de profesorul universitar Gabriel Oprea, suspecta a fi plagiata, este cea a lui Neculai Ontanu, primar al Sectorului 2 si secretar general al UNPR, subiect prezentat in exclusivitate de Hotnews in data de 11 august.

Fosta jurnalista Laura Chiriac a fost numita in functia de consilier de stat al premierului Victor Ponta

Fosta jurnalista Laura Chiriac a fost numita consilier de stat al premierului Victor Ponta, cu atributii in domeniul politicilor sociale, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului. Primul-ministru Victor Ponta.

Liviu Dragnea despre Codul Fiscal: Am considerat ca e bine sa ne mai acordam cateva zile, sa luam o decizie in deplina cunostinta de cauza. / Despre Victor Ponta: Prietenul meu, camaradul meu, colegul meu. Are toata sustinerea partidului

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Antena 3, ca Eu am incredere foarte mare in Victor Ponta. Este prietenul meu, camaradul meu, colegul meu, are toata sustinerea partidului. Dragnea a adaugat ca Este mai putin important daca PSD e la putere sau in opozitie, dar importanta unui partid la guvernare o da ceea ce reuseste sa faca. In legatura cu noul Cod Fiscal si cu amanarea dezbaterii de azi din Parlament, Liviu Dragnea a explicat ca Am considerat ca e bine si pentru noi cei din coalitie, si pentru cei din opozitie, sa ne mai acordam cateva zile, pentru a lua o decizie in deplina cunostinta de cauza. Dragnea a mai precizat ca atat el, cat si Victor Ponta i-au cerut ministrului Finantelor sa faca o analiza, sa vedem daca temerile presedintelui privind Codul Fiscal au temei.

Victor Ponta va efectua joi o vizita la Chisinau

Premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet, a anuntat, luni, ca il asteapta joi la Chisinau pe omologul sau roman Victor Ponta.

Raspunsul lui Catalin Predoiu la chestionarul lui Victor Ponta: Chiar crezi ca te mai ia cineva in serios dupa ce ai dezinformat BNR, Parlamentul si Comisia Europeana? E prea tarziu sa faci pe tehnocratul si pe seriosul

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, i-a raspuns luni pe Facebook premierului Victor Ponta, care adresase la randul sau zece intrebari partidelor pe teme fiscale. Predoiu a raspuns cu zece contra-intrebari in care il acuza pe Ponta ca a dezinformat BNR, Parlamentul si Comisia Europeana in privinta datelor economice.

Victor Ponta se intalneste la Guvern cu sindicalistii din Educatie

Premierul Victor Ponta se intalneste la Palatul Victoria cu sindicalistii din Educatie, pentru a discuta despre salarizarea cadrelor didactice. Ponta a confirmat intalnirea din aceasta dupa-amiaza, afirmand, la sediul PSD: Sigur ca da, acum plec la Guvern, relateaza Agerpres. La discutia de la Guvern va participa si ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

Victor Ponta, mesaj catre clasa politica: 10 intrebari fundamentale despre viitorul Romaniei

Premierul Victor Ponta iese la atac. Si transmite un mesaj clar clasei politice. Ponta adreseaza 10 intrebari fundamentale pentru viitorul economic si social al Romaniei intr-o postare pe Facebook. In calitate de.

Victor Ponta, un mitoman politic

Devine din ce in ce mai greu sa monitorizezi minciunile si dezinfomarile lansate de premierul Victor Ponta. Chiar daca nu este o noutate ca premierul minte, in ultima saptamana a reusit sa se autodepaseasca. in trei interventii publice, pe teme diferite, nu a spus aproape nimic care sa corespunda realitatii. Indiferent ca a fost vorba de refuzul de a organiza alegerile partiale, de la dosarul propriu de la DNA sau de calculele legate de impactul Codului Fiscal, adevarul lui Victor Ponta a fost in coliziune cu deciziile sau cifrele prezentate de alte institutii ale statului.

Pozitia redactiei Romania Libera fata de atacurile premierului Victor Ponta

Dupa un an si jumatate de atacuri furibunde impotriva companiei de asigurari Astra, Victor Ponta si-a vazut visul cu ochii. Autoritatea de Supraveghere Financiara a decis miercuri, 26 august, retragerea autorizatiei de functionare a companiei Astra Asigurari si va solicita intrarea acesteia in procedura de faliment.

Victor Ponta: Datele neoficiale ale ANAF indica incasari excedentare pentru august

Premierul Victor Ponta afirma ca datele neoficiale ale ANAF arata ca sumele prevazute a fi incasate la buget pentru luna in curs au fost realizate inca de miercuri, 26 august.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )