Libnet.ro
UNICEF

13:15

Victor Ponta se intalneste la Guvern cu sindicalistii din Educatie

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta se intalneste la Guvern cu sindicalistii din Educatie

Premierul Victor Ponta se intalneste la Palatul Victoria cu sindicalistii din Educatie, pentru a discuta despre salarizarea cadrelor didactice. Ponta a confirmat intalnirea din aceasta dupa-amiaza, afirmand, la sediul PSD: Sigur ca da, acum plec la Guvern, relateaza Agerpres. La discutia de la Guvern va participa si ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, intalnire cu operatorii din turism, la Mamaia: Un impozit specific pentru operatori ar insemna controale mai putine (VIDEO)

Victor Ponta s-a intalnit vineri cu operatorii din Turism la Mamaia. Cu aceasta ocazie, premierul a anutat ca ar putea fi introdus un impozit special pentru operatorii din turism. Un impozit specific - s-a tot in.

Victor Ponta, un mitoman politic

Devine din ce in ce mai greu sa monitorizezi minciunile si dezinfomarile lansate de premierul Victor Ponta. Chiar daca nu este o noutate ca premierul minte, in ultima saptamana a reusit sa se autodepaseasca. in trei interventii publice, pe teme diferite, nu a spus aproape nimic care sa corespunda realitatii. Indiferent ca a fost vorba de refuzul de a organiza alegerile partiale, de la dosarul propriu de la DNA sau de calculele legate de impactul Codului Fiscal, adevarul lui Victor Ponta a fost in coliziune cu deciziile sau cifrele prezentate de alte institutii ale statului.

Ion Cristoiu: Stabilirea unei cote de TVA de 20% de la 19% a fost justificata ca un compromis necesar facut de Victor Ponta pentru a salva Codul fiscal. in realitate, premierul s-a salvat pe el insusi

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie pe blogul sau personal despre schimbarea de atitudine a premierului Victor Ponta in ceea ce priveste noul Cod Fiscal. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat joi.

Ion Cristoiu: Stabilirea unei cote de TVA de 20% de la 19% a fost justificata ca un compromis necesar facut de Victor Ponta pentru a salva Codul Fiscal. in realitate, premierul s-a salvat pe el insusi

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie pe blogul sau personal despre schimbarea de atitudine a premierului Victor Ponta in ceea ce priveste noul Cod Fiscal. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat joi.

Premierul si trei ministri vor discuta luni cu sindicalistii despre majorarea salariilor din Educatie

Propunerile de majorare a salariilor din educatie ar urma sa fie discutate luni, la Guvern, intr-o intalnire la care sunt asteptati sa participe reprezentanti ai sindicatelor, premierul Victor Ponta si ministrii Educatiei, Finantelor si Muncii.

Profesorii discuta maine cu premierul Victor Ponta despre cresterile salariale

Intalnire cruciala maine la Guvern. Premierul Victor Ponta si ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, se intalnesc cu reprezentantii profesorilor sa discute despre cresterile salariale din Educatie. Profesorii .

Propunerile de majorare a salariilor din Educatie, dezbatute, luni, la Guvern

Propunerile de majorare a salariilor din Educatie ar urma sa fie discutate, luni, la Guvern, intr-o intalnire la care sunt asteptati sa participe reprezentanti ai sindicatelor, premierul Victor Ponta si ministrii Educatiei, Finantelor si Muncii.

Propunerile de majorare a salariilor din educatie, discutate luni la Guvern

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca luni se va discuta cu reprezentantii sindicatelor si cu premierul Victor Ponta despre salarizarea din invatamant, scrie Mediafax. La discutie vor participa.

Victor Ponta: Eu mi-am facut treaba, am pus pe masa un Cod Fiscal foarte bun. Sunt convins ca va fi adoptat (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca si-a facut treaba si a pus pe masa un Cod Fiscal foarte bun, precizand ca este convins ca va fi adoptat. Eu nu mi-am schimbat parerea. Forma propusa de Guvern, cu 20%.

Victor Ponta e presat sa renunte la sefia Guvernului. Afla motivele pentru care unii il vor plecat

Presiuni si jocuri de culise pentru ca premierul Victor Ponta sa plece de la Guvern. V-ati intrebat probabil de ce il vor unii plecat cu orice pret si de ce, pentru a-si atinge acest obiectiv, se apeleaza si la.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )