Libnet.ro
UNICEF

18:00

Victor Ponta: Cine l-a laudat astazi pe Dragnea ca se lupta cu mine, desi nu s-a luptat cu mine, maine o sa-l injure

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Cine l-a laudat astazi pe Dragnea ca se lupta cu mine, desi nu s-a luptat cu mine, maine o sa-l injure

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a atras atentia, miercuri seara, in cursul unei interventii telefonice la postul B1 Tv, faptul ca Liviu Dragnea, noul presedinte interimar al social-democratilor, se va confrunta cu oameni care, desi pana de curand l-au sustinut pentru preluarea pozitiei de la conducerea PSD, in viitor il vor injura. continuă pe Adevărul

Sebastian Ghita, despre victoria lui Dragnea: Cei din PSD s-au razbunat pe Victor Ponta pentru ca a pierdut alegerile

Deputatul Sebastian Ghita, un apropiat al lui Victor Ponta, spune ca victoria lui Liviu Dragnea poate fi interpretata in cheia in care social-democratii s-au razbunat pe Ponta pentru pierderea alegerilor prezidentiale.

Victor Ponta, despre Dragnea: PSD e liber sa aleaga pe cine vrea, iar el a fost alegerea. Eu o sa fiu prim-ministru pana cand coalitia ma sustine

Victor Ponta a vorbit in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea, despre Comitetul Executiv National al PSD care a avut loc miercuri si despre deciziile luate in cadrul acesteia. Astfel,.

Victor Ponta, despre Dragnea: PSD e liber sa aleaga pe cine vrea, iar el a fost alegerea. Eu o sa fiu prim-ministru pana cand coalitia ma sustine (VIDEO)

Victor Ponta a vorbit in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea, despre Comitetul Executiv National al PSD care a avut loc miercuri si despre deciziile luate in cadrul acesteia. Astfel,.

Anunt surpriza facut de Victor Ponta dupa alegerea lui Dragnea in fruntea PSD

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referitor la alegerea lui Dragnea la sefia PSD, ca partidul este liber sa aleaga pe cine vrea, adaugand ca, daca ar fi ramas la sedinta CExN, ar fi votat-o pe.

Victor Ponta, despre faptul ca noul sef PSD este condamnat in instanta: PSD are dreptul sa isi aleaga orice lider doreste, Liviu Dragnea este liderul nostru si noi il urmam

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, intr-o interventie telefonica la B1 TV, ca Liviu Dragnea, proaspat ales presedinte interimar al PSD, cu siguranta va si castiga daca va candida pentru sefia partidului la Congresul din luna noiembrie. Despre faptul ca Dragnea este condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare si ar putea, pana la Congres, sa primeasca o condamnare definitiva, Ponta a raspuns: PSD are dreptul sa isi aleaga orice lider doreste, Liviu este liderul nostru si noi il urmam.

Liviu Dragnea A CASTIGAT sefia PSD. Ce se intampla cu Victor Ponta

Zi decisiva pentru viitorul Partidului Social Democrat. Numarul 2 informal al PSD nu a ratat ocazia sa vorbeasca iar despre relatia de stransa prietenie pe care ar avea-o cu Victor Ponta, dar a tinut sa-i lanseze acestuia si o provocare: Ma astept sa primesc votul lui Victor Ponta pentru ca eu l-am votat mereu pe Victor Ponta.

Liviu Dragnea: M-a durut cand Victor Ponta a renuntat la sefia PSD. Sunt alaturi de el cu gandul si fapta cum am fost in ultimii cinci ani (VIDEO)

Liviu Dragnea s-a intalnit luni cu liderul UNPR, Gabriel Oprea, iar la iesire a vorbit despre sefia PSD si, implicit, premierul Victor Ponta. Despre renuntarea premierului la functia de conducere, Dragnea spune.

Gabriel Oprea: Liderul Coalitiei de guvernare este Rovana Plumb, Victor Ponta este acum doar prim-ministru/ Am baut un pahar de vin rece cu Liviu Dragnea

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, luni, ca Victor Ponta nu mai este liderul acestei structuri, ci Rovana Plumb, care in prezent este presedintele interimar al PSD. Oprea le-a spus jurnalistilor ca a baut un pahar de vin cu Liviu Dragnea, dupa sedinta coalitiei.

Liviu Dragnea: Victor Ponta n-a votat pentru ca trebuia sa ajunga la o intalnire cu presedintele Consiliului European

Victor Ponta a plecat de la sedinta Comitetului Executiv al PSD fara sa voteze pentru noul presedinte interimar, desi a declarat in cadrul sedintei ca o va sustine pe Rovana Plumb. Premierul a spus ca.

Victor Ponta, Liviu Dragnea si Marian Oprisan, in sedinta in biroul lui Valeriu Zgonea, inainte de votul pentru sefia interimara a PSD

Premierul Victor Ponta, coordonatorul politic Liviu Dragnea si presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, s-au intalnit miercuri intr-o sedinta in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )