Libnet.ro
UNICEF

18:45

Victor Ponta: Nimeni nu va demisiona in urma tragediei de la Spitalul din Piatra Neamt

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Nimeni nu va demisiona in urma tragediei de la Spitalul din Piatra Neamt

Fostul Premier, Victor Ponta, este convins ca Presedintele Klaus Iohannis nu va cere demisia nimanui in cazul incendiului de la Neamt, asa cum s-a intamplat in 2015, dupa tragedia de la Colectiv. Cred ca doar eu o sa-mi dau iarasi demisia. Nu cred ca altcineva va fi responsabil. , a spus Ponta duminica la Antena3. continuă pe Antena3

Papa Francisc s-a rugat pentru victimele tragediei de la spitalul din Piatra Neamt

Papa Francisc a transmis duminica apropierea si rugaciunea sa fata de familiile indurerate pentru pierderea celor dragi in urma incendiului de sambata seara de la sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, scrie Agerpres citand Vatican News.

Papa Francisc s-a rugat pentru victimele tragediei de la spitalul din Piatra Neamt

Suveranul Pontif, Papa Francisc, s-a rugat, duminica, pentru victimele tragediei de la spitalul din .

Papa Francisc se roaga pentru victimele tragediei de la spitalul din Piatra Neamt

La rugaciunea ingerul Domnului de duminica 15 noiembrie 2020, papa Francisc a transmis apropierea si rugaciunea sa fata de familiile indurerate pentru pierderea celor dragi in urma incendiului care a izbucnit in seara de sambata la sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, potrivit Vatican News si News. ro.

Victor Ponta: Criza economica va afecta toti romanii, cu grave consecinte sociale

Victor Ponta, liderul PRO ROMANIA a postat, vineri, un anunt pe retelele de socializare prin care avertizeaza ca, dupa pandemia cu coronavirus, va urma o criza economica cu grave consecinte sociale.

Victor Ponta, dupa ce PSD a anuntat ca suspenda campania electorala: Ajuta victimele si rudele lor cu ceva? il ajuta pe medicul erou?

Liderul PRO ROMANIA, Victor Ponta a reactionat dur la anuntul facut de social democrati care au declarat ca, in semn de respect pentru tragedie, PSD isi suspenda orice actiune de campanie electorala. Ponta readuce in atentie ceea ce romani nu pot uita din actiunile vechii si actualei guvernari si considera ca social democratii ar fi trebuit sa vina cu solutii si sprijin pentru ca asta asteapta oamenii in aceste vremuri tulburi.

VICTOR PONTA, CATRE PSD: Cu ce ii ajuta pe oameni ca voi nu mai faceti campanie acum?

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, spune ca anuntul PSD privind suspendarea campaniei electorale nu ajuta victimele incendiului de la Piatra Neamt si lumea nu uita faptul ca o armata de doctori este in campanie electorala, in loc sa trateze bolnavii in spitale.

Victor Ponta, atac la Guvernul Orban: Pe 6 Decembrie chiar trebuie sa-i schimbam

Pe 6 Decembrie chiar trebuie sa-i schimbam sau ramanem cu acesti oameni 4 ani si mergem din rau in mai rau!, sustine presedintele Pro Romania, Victor Ponta.

Victor Ponta, dupa ce Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD isi suspenda campania electorala: Si cu ce ii ajuta pe oameni? Sau va faceti si voi campanie pe tragedia oamenilor?

Fostul premier Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a reactionat dur dupa ce Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD isi suspenda campania electorala in contextultragedieide la Piatra Neamt, care a.

Autoritatile, in alerta. O gravida suspecta de COVID-19 a murit in spitalul din Craiova. Ce simptome avea femeia

Tragedie in spitalul din Craiova, acolo unde o gravida aflata in trimestrul trei de sarcina a decedat noaptea trecuta. Femeia a fost transportata in mai multe spitale, iar in cele din urma, starea sa s-a agravat foarte tare. Femeia avea temperatura foarte mare O gravida in varsta de 36 ani a decedat in aceasta dimineata .

Cum arata spitalul din Belgia unde medicul erou de la Piatra Neamt a fost dus. Asa ceva rar vezi in Romania

Medicul erou Catalin Denciu, ranit in incendiul de la Piatra Neamt, a fost transportat de urgenta, duminica, la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia. Imaginile cu institutia sunt dincolo de orice imaginatie, rar vezi asa ceva in Romania. Eroul incendiului de la spitalul din Piatra Neamt, transferat in Belgia Cu arsuri pe 40% din suprafata .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )