Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta, dupa ce PSD a anuntat ca suspenda campania electorala: Ajuta victimele si rudele lor cu ceva? il ajuta pe medicul erou?

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, dupa ce PSD a anuntat ca suspenda campania electorala: Ajuta victimele si rudele lor cu ceva? il ajuta pe medicul erou?

Liderul PRO ROMANIA, Victor Ponta a reactionat dur la anuntul facut de social democrati care au declarat ca, in semn de respect pentru tragedie, PSD isi suspenda orice actiune de campanie electorala. Ponta readuce in atentie ceea ce romani nu pot uita din actiunile vechii si actualei guvernari si considera ca social democratii ar fi trebuit sa vina cu solutii si sprijin pentru ca asta asteapta oamenii in aceste vremuri tulburi. continuă pe Antena3

Victor Ponta, dupa ce Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD isi suspenda campania electorala: Si cu ce ii ajuta pe oameni? Sau va faceti si voi campanie pe tragedia oamenilor?

Fostul premier Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a reactionat dur dupa ce Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD isi suspenda campania electorala in contextultragedieide la Piatra Neamt, care a.

VICTOR PONTA, CATRE PSD: Cu ce ii ajuta pe oameni ca voi nu mai faceti campanie acum?

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, spune ca anuntul PSD privind suspendarea campaniei electorale nu ajuta victimele incendiului de la Piatra Neamt si lumea nu uita faptul ca o armata de doctori este in campanie electorala, in loc sa trateze bolnavii in spitale.

Ludovic Orban, dupa tragedia de la Piatra Neamt: Am transmis catre toti colegii nostri sa se opreasca doua zile din campania electorala

Ludovic Orban a anuntat ca va fi amanat evenimentul de lansare a programului de guvernare, care trebuia sa se desfasoare luni, Liderul PNL a adaugat ca a transmis tuturor colegilor liberali sa opreasca actiunile din campania electorala pentru doua zile. Marcel Ciolacu, liderul PSD, a transmis duminica dimineata primul ca formatiunea social-democrata isi suspenda orice actiune de campanie.

PNL suspenda doua zile campania electorala, in semn de respect pentru victimele de la Piatra Neamt

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anuntat ca liberalii se opresc doua zile din campania electorala din respect pentru victimele incendiului de la Spitalul judetean de la Piatra Neamt. O decizie similara a fost anuntata duminica si de.

PSD isi suspenda orice actiune de campanie electorala. Marcel Ciolacu: Sanatatea este prioritara

In urma incendiului de la sectia de Terapie Intensiva din cadrul Spitalului Judetean Piatra Neamt au murit 10 pacienti si 7 persoane au fost ranite, intre care si medicul de garda Catalin Denciu, care a incercat sa isi salveze pacientii. in semn de respect pentru tragedie, PSD isi suspenda orice actiune de campanie electorala.

Orban anunta ca PNL amana lansarea programului de guvernare care trebuia sa aiba loc luni. Premierul: Am transmis catre toti colegii nostri sa se opreasca doua zile din campania electorala

Ludovic Orban a anuntat ca va fi amanat evenimentul de lansare a programului de guvernare Dezvoltam Romania, care trebuia sa se desfasoare luni de la ora 18. 00, scrie news. ro. Liderul PNL a adaugat ca a transmis tuturor colegilor liberali sa opreasca actiunile din campania electorala, din respect pentru victimele din incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt si pentru familiile acestora. Am luat decizia de a amana evenimentul nostru de luni. Am transmis catre toti colegii nostri sa se opreasca doua zile din campania electorala, din respect pentru cei care si-au pierdut viata, pentru familiile lor si cei care au avut de suferit, a afirmat duminica dupa-amiaza Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: PNL se opreste doua zile din campania electorala, din respect pentru victimele de la Piatra Neamt

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anuntat ca liberalii se opresc doua zile din campania electorala din respect pentru victimele incendiului de la Spitalul judetean de la Piatra Neamt.

Ludovic Orban: Am transmis catre toti colegii nostri sa se opreasca doua zile din campania electorala, din respect pentru cei care si-au pierdut viata, pentru familiile lor si pentru cei care au avut de suferit (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca le-a transmis colegilor liberali sa se opreasca doua zile din campania electorala, in contextul incendiului devastatorde la Neamt, din.

Victor Ponta: PRO Romania cere demisia de onoare a prefectului! Restrictiile sunt pentru ceilalti romani, nu pentru liderii PNL

Victor Ponta il critica dur pe prefectul PNL de Satu Mare care a participat la Ziua Armatei in ciuda faptului ca fusese anuntat de DSP ca este contact al unei persoane confirmate pozitiv cu coronavirus si era obligat sa stea in izolare. Partidul Pro Romania cere demisia prefectului Radu Bud.

Victor Ponta: Criza economica va afecta toti romanii, cu grave consecinte sociale

Victor Ponta, liderul PRO ROMANIA a postat, vineri, un anunt pe retelele de socializare prin care avertizeaza ca, dupa pandemia cu coronavirus, va urma o criza economica cu grave consecinte sociale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )