Libnet.ro
UNICEF

22:16

Victor Ponta: Un nou mandat de premier nu e o ambitie personala, ci doar respectarea votului de duminica

B1 B1,
Victor Ponta: Un nou mandat de premier nu e o ambitie personala, ci doar respectarea votului de duminica

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti seara, ca desemnarea sa pentru un nou mandat de premier nu este o ambitie personala, ci doar o respectare a rezultatului votului de duminica, in cazul in care USL va. continuă pe B1

Victor Ponta: Legile sigurantei nationale se modifica doar de catre Parlament/ Ponta recunoaste existenta unei propuneri a MJ de a taia atributiile SRI

Legile sigurantei nationale se modifica doar de catre Parlament iar ministrul Justitiei poate sa propuna modificari ale acestor legi in Guvern dupa ce obtine avize de la toate institutiile implicate a declarat premierul Victor Ponta la Realitatea TV. HotNews. ro anunta in data de 27 noimebrie, in exclusivitate, ca Guvernul vrea sa limiteze drastic atributiile SRI si posibilitatea serviciului de a valorifica in instanta, ca probe, informatii care privesc marea coruptie. HotNews. ro va prezinta cronologia si balbele de la Palatul Victoria legate de acest eveniment.

Targu Jiu: Conflicte intre sustinatorii lui Victor Ponta si cei ai lui Dan Diaconescu

Zeci de sustinatori ai liderului PSD, Victor Ponta, si ai contracandidatului acestuia pentru un nou mandat de deputat in Gorj, liderul PPDD, Dan Diaconescu, au sarit la cearta, luni, in Targu Jiu, in urma .

Targu Jiu: Conflicte intre sustinatorii lui Victor Ponta si cei ai lui Dan Diaconescu. Un tanar a ajuns la spital

Zeci de sustinatori ai liderului PSD, Victor Ponta, si ai contracandidatului acestuia pentru un nou mandat de deputat in Gorj, liderul PPDD, Dan Diaconescu, au sarit la cearta, luni, in Targu Jiu. in urma.

Antonescu: Daca Basescu refuza nominalizarea lui Victor Ponta ca premier, o noua suspendare se va realiza in functie de vot, nu de UE

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata seara, la Antena 3, ca nu se pune problema unei coabitari cu seful statului, iar daca acesta refuza nominalizarea lui Victor Ponta ca premier o noua.

Ion Cristoiu: Daca Traian Basescu va pune alt premier, imi va lipsi Victor Ponta

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, marti, in cadrul emisiuniiUltimul cuvant de peB1 TV, ca ii va lipsi Victor Ponta, daca Traian Basescu va numi alt prim-ministru, apreciind ca va fi.

Victor Ponta: Se poate coabita, dar nu cu Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca ideea coabitarii intre premier si presedinte exista, insa nu cu Traian Basescu. Se poate coabita, dar nu cu Traian.

Victor Ponta: Se poate coabita, dar nu cu Traian Basescu. Stiu la cine s-a gandit presedintele pentru nominalizarea premierului

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca ideea coabitarii intre premier si presedinte exista, insa nu cu Traian Basescu. Se poate coabita, dar nu cu Traian.

Victor Ponta, despre o noua suspendare a lui Traian Basescu: Nu va fi cazul

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la Targu-Jiu, in ceea ce priveste un nou demers de suspendare a presedintelui Traian Basescu, ca nu va fi cazul si ca presedintele se va linisti dupa alegerile.

Victor Ponta, nemultumit de noul proiect de modificare a legilor sigurantei nationale pregatit de Mona Pivniceru

Victor Ponta s-a aratat deranjat dupa ce Ministerul Justitiei a publicat pe site un proiect de modificare a legilor sigurantei nationale pe care l-a retras ulterior. Premierul i-a transmis Monei Pivniceru ca doar.

Victor Ponta anunta luni un TRANSFER-SURPRIZA la Guvern. ...

Premierul Victor Ponta a declarat, in weekend, ca luni va anunta o surpriza in Guvern, cu doar o saptamana inainte de alegerile parlamentare din 9 decembrie. Surpriza: O noua numire in echipa Guvernului! Romanii trebuie sa afle direct de la mine despre cine este vorba. Tocmai de aceea, am decis sa va spun inca de astazi duminica - n. red. ) ca saptamana viitoare pregatim un transfer surpriza. De maine ni se va alatura, la nivelul echipei din Guvern, o persoana care, sunt convins, va atrage .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )