Libnet.ro
UNICEF

11:46

Victor Ponta: Am participat la multe motiuni, dar pana acum nu mi s-a intamplat sa particip la una care nu priveste activitatea Guvernului, ci pe cea a Parlamentului (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Am participat la multe motiuni, dar pana acum nu mi s-a intamplat sa particip la una care nu priveste activitatea Guvernului, ci pe cea a Parlamentului (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat in plenul Parlamentului inainte de votul privind motiunea de cenzura a PNL, ca desi in cariera sa a participat la multe motiuni, nu a intalnit pana acum vreuna care sa. continuă pe B1

Victor Ponta isi va duce mandatul pana la capat

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, ca, in unanimitate, colegii sai din Comitetul Executiv National al PSD si liderii coalitiei au decis ca vor sa mearga mai departe si sa continue guvernarea, in ciuda faptului ca aproape jumatate din clasa politica ii cere demisia, ca urmare a inceperii urmarii penale impotriva sa in dosarul Sova-Turceni-Rovinari.

Deputatii au respins solicitarea DNA de urmarire penala a lui Victor Ponta

Centrul de Analiza a Informatiilor si Evaluare a Tendintelor - CAIET: Victor Ponta isi va duce mandatul pana la capat * Premierul: Dintr-o criza politica si instabilitate, nu Romania are de castigat, poate Rusia sau vreun dusman al nostru ------ * ACTUALIZARE 11:38 Camera Deputatilor a decis, marti, prin vot secret cu bile, sa respinga cererea DNA pentru avizarea urmaririi penale a premierului Victor Ponta, acuzat de conflict de interese. * Ambasada SUA: Legea trebuie sa se aplice in mod egal in cazul tuturor * Ponta cere deputatilor sa decida daca o hotarare politica poate fi cenzurata de catre un procuror * Horatius Dumbrava ii cere lui Ponta sa renunte la imunitate * Martin Schulz a propus ca situatia lui Victor Ponta sa fie discutata in Comisia LIBE a PE * Presedintele PPE, Joseph Daul: Parlamentul nu ar trebui sa fie un obstacol in calea infaptuirii justitiei * Liderii PNL se intalnesc marti cu ambasadori straini pentru a discuta despre motiunea de cenzura.

Cum a rezistat Guvernul Ponta celor trei motiuni de cenzura ale Opozitiei

Guvernul Victor Ponta s-a confruntat, de-a lungul existentei la Palatul Victoria, cu trei motiuni de cenzura. Ultima incercare a Opozitiei de a rasturna Guvernul a intrunit si cele mai multe voturi impotriva actualului Executiv.

FOTO Miting PNL pentru demiterea lui Victor Ponta: peste 200 de oameni au manifestat in fata Prefecturii Hunedoara

Peste 200 de oameni au participat vineri dimineata la mitingul organizat de Partidul National Liberal, pentru sustinerea motiunii de cenzura depusa pentru demiterea premierului Victor Ponta.

Miting pentru demisia lui Victor Ponta, in Piata Universitatii

Circa 300 de persoane au participat joi seara la Piata Universitatii, in urma unui apel lansat pe o retea de socializare, pentru a-i cere premierului Victor Ponta sa demisioneze.

Miting pentru demisia lui Victor Ponta, in Piata Universitatii

Circa 300 de persoane au participat joi seara la Piata Universitatii, in urma unui apel lansat pe o retea de socializare, pentru a-i cere premierului Victor Ponta sa demisioneze.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu ambasadorii UE, SUA si Canadei. Zgonea si Tariceanu au participat la discutii

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, marti, cu ambasadorii statelor UE acreditati la Bucuresti, precum si cu ambasadorii SUA si Canadei, la intalnire participand si presedintii Camerei Deputatilor, Valeriu.

B1TV: Victor Ponta, la spital pentru un control la genunchi dupa ce s-ar fi accidentat acum 2 saptamani la baschet

Premierul Victor Ponta s-a dus astazi la spital, pentru un control la genunchi, dupa ce in urma cu peste 2 saptamani s-ar fi accidentat la genunchi la baschet, transmite B1 TV. Potrivit televiziunii, medicii i-ar fi recomandat lui Ponta sa se opereze. Amintim ca maine in Parlament este votul pe motiunea de cenzura initiata de PNL, pe tema votului din diaspora de la alegerile prezidentiale.

Victor Ponta, despre anularea mitingului PNL: Ma bucur ca ratiunea pana la urma a castigat. Liberalii au inteles ca democratia inseamna reguli, nu haos

Premierul Victor Ponta a scris pe pagina personala de Facebook ca este bucuros de anularea mitingului celor de la PDL-PNL, spunand ca pana la urma acestia au inteles ca democratia inseamna reguli, nu haos.

Victor Ponta face indirect jocul Rusiei. Reincepe lupta pentru statul de drept

Dintr-o criza politica si instabilitate, nu Romania are de castigat, poate Rusia sau vreun dusman al Romaniei, a spus premierul Victor Ponta luni la finalul intalnirii cu liderii PSD. Ca de obicei, afli adevarul daca citesti pe dos: Nu o criza politica ajuta Rusia, ci demolarea institutiilor care sprijina statul de drept. Adica exact ce pregateste acum premierul Ponta, secondat de marioneta zburdalnica Tariceanu, cel care a anuntat mizele coalitiei toxice din Parlament: Curtea Constitutionala, Inalta Curte si DNA. Cit despre reflexele a la Putin, le gasim exact la cei ce striga Hotul!: insusi premierul si ministrul sau de Justitie care ii e si ruda) ameninta Opozitia cu dosare penale daca indraznesc sa organizeze mitinguri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )