Libnet.ro
UNICEF

21:00

Victor Ponta, PRIMUL beneficiar al cardului de sanatate.

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta, PRIMUL beneficiar al cardului de sanatate.

Pana la finalul lunii iulie, 200 de mii de romani ar putea sa detina un card de sanatate. Primii vor fi cei din judetul Arad. Primul card a fost inmanat premierului Victor Ponta saptamana trecuta, a declarat, marti, Cristian Busoi, Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate. Avem targhet 7,5 milioane de carduri pana la sfarsitul acestui an. Acestea vor fi distribuite Caselor de Sanatate, a mai spus Presedintele CNAS. Distributia cardurilor se va face prin intermediul . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Presedintele ma va informa pana la sfarsitul saptamanii daca e de acord cu numirea lui Silaghi la Transporturi

Premierul Victor Ponta a declarat marti, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca a discutat cu presedintele Traian Basescu despre numirea lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, el adaugand ca, pana la finalul saptamanii, asteapta un raspuns din partea sefului statului.

Lucian Duta arunca vina pe Victor Ponta pentru esecul cardurilor de sanatate

Fostul sef al CNAS Lucian Duta, acuzat ca a prejudiciat statul roman cu peste un milion de euro in perioada cat a stat la conducerea Casei, arunca vina pe Victor Ponta, pe care il acuza ca a blocat proiectul.

Cardurile de sanatate, distribuite de medicii de familie. Veci CINE este PRIMUL beneficiar.

Pana la finalul lunii iulie, 200 de mii de romani ar putea sa detina un card de sanatate. Primii vor fi cei din judetul Arad. Primul card a fost inmanat premierului Victor Ponta saptamana trecuta, a declarat, marti, Cristian Busoi, Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate. Avem targhet 7,5 milioane de carduri pana la sfarsitul acestui an. Acestea vor fi distribuite Caselor de Sanatate, a mai spus Presedintele CNAS. Distributia cardurilor se va face prin intermediul .

Victor Ponta s-a intalnit cu Christine Lagarde

Primul-ministru al Romaniei, Victor Ponta, s-a intalnit astazi, la Palatul Victoria, cu directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, se arata intr-un comunicat primit la redactie.

Premierul Victor Ponta petrece sfarsitul de saptamana la Neptun

Primul ministru a sosit astazi pe litoral. Victor Ponta va ramane peste week-end in vila de protocol din statiunea Neptun.

Planul national de investitii anuntat de Victor Ponta, realizat doar 5%

De la inceputul anului pana in prezent, in Romania au fost finalizate investitii de 500 de milioane de euro, fata de totalul de 10 miliarde de euro anticipat de premier pentru 2013.

Cum a devenit Victor Ponta spammer pe Facebook. Totul a pornit de la o postare din weekend

Premierul Victor Ponta a fost raportat ca spammer dupa ce a facut reclama pe Facebook planului sau privind locurile de munca. Victor Ponta a platit pentru ca postarea sa apara pe conturile cat mai multor.

Prima stire TVR despre acuzatiile de plagiat aduse lui Victor Ponta, stearsa de pe site-ul Televiziunii publice

Prima stire in care TVR a relatat despre acuzatia de plagiat adusa premierului Ponta, publicata online pe 18 iunie 2012, a fost stearsa, noteaza pe pagina sa de Facebook Mona Dirtu, fosta sefa TVR Interactiv. In materialul respectiv, TVR publica in premiera un document cu fragmentele incriminate din teza lui Victor Ponta. Tot textul din pagina a fost sters, ramanand doar o pagina cu titlul test si cu o fotografie a premierului.

Victor Ponta: Doresc sa am cat mai curand un ministru plin care sa se ocupe de acest minister.

UPDATE: Nu poti sa lasi un minister de o asemenea importanta macar o zi fara cineva care functioneaza,a declarat premierul Victor Ponta, la cateva momente dupa ce a preluat sefia Ministerului Transporturilor . Doresc cat mai repede sa fie un ministru plin care sa se ocupe de acest minister, a mai spus Victor Ponta. Sercretarul de stat Ghimpu se va ocupa de problemele Ministerului Transporturilor. Trebuie sa vorbesc cu Presedintele pentru ca nu pot sa fac o propunere inainte de a-l .

Victor Ponta: imi doresc un ministru plin pentru acest minister.

UPDATE: Nu poti sa lasi un minister de o asemenea importanta, nici macar o zi, fara cineva care functioneaza,a declarat premierul Victor Ponta, la cateva momente dupa ce a preluat sefia Ministerului Transporturilor . Imi doresc foarte mult sa avem un ministru plin. Am discutat cu domnul Antonescu la telefon si voi discuta cu Daniel Chitoiu si trebuie sa vorbesc cu Presedintele. Pentru ca nu pot sa fac o propunere inainte de a-l informa, a mai spus Ponta. Domnul Silaghi a avut acea .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2103 seconds )