Libnet.ro
UNICEF

23:15

Victor Ponta: Primul tur al alegerilor prezidentiale va fi pe 2 noiembrie, iar al doilea pe 16 noiembrie

B1 B1,
Victor Ponta: Primul tur al alegerilor prezidentiale va fi pe 2 noiembrie, iar al doilea pe 16 noiembrie

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi, in timpul sedintei de Guvern, ca Executivul va adopta o hotarare care va stabili ca primul tur al alegerilor prezidentiale va avea loc pe 2 noiembrie iar cel de-al doilea. continuă pe B1

Ponta, despre prezidentiale: Primul tur, pe 2 noiembrie; al doilea, pe 16 noiembrie

Premierul Victor Ponta a anuntat in sedinta de guvern de astazi ca Executivul va adopta o hotarare ce va stabili ca primul tur al alegerilor prezidentiale va avea loc pe 2 noiembrie, iar al doilea tur - pe 16 noiembrie, scriu surse din presa.

Legi noi adoptate de Guvern: legea alegerilor prezidentiale va fi modificata la propunerea AEP.

Guvernul va adopta hotararea care stabileste ca alegerile prezidentiale din acest an vor fi organizate la 2 noiembrie, primul tur, si 16 noiembrie, a anuntat premierul Ponta, care i-a cerut ministrului de resort sa explice si ca Legea alegerilor.

Wimbledon: Victor Hanescu eliminat in primul tur al turneului de Grand Slam

Victor Hanescu a fost eliminat in primul tur al turneului de mare slem de la Wimbledon, de catre cehul Tomas Berdych, cap de serie numarul 6, cu scorul 6-7 5), 6-1, 6-4, 6-3.

Romanul Victor Hanescu a fost invins in primul tur al turneului de la Wimbledon

Victor Hanescu, locul 104 ATP, a fost eliminat, luni, din primul tur al turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. Romanul a fost invins de cehulTomas Berdych, locul 6 ATP, cu scorul de 6-7 5),.

Wimbledon: Victor Hanescu, eliminat in primul tur de Tomas Berdych, in patru seturi

Victor Hanescu locul 104 in lume) a fost eliminat in primul tur al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, sportivul roman fiind invins de Tomas Berdych cap de serie numarul sase). A fost 6-75), 6-1, 6-4, 6-3 pentru jucatorul din Cehia.

Dan Sova: Am convingerea ca Victor Ponta va fi candidatul PSD la presedintie

Ministrul demisionar al Transporturilor, Dan Sova, se declarat convins, intr-un interviu acordat Agerpres, ca Victor Ponta va fi candidatul PSD pentru alegerile prezidentiale din toamna acestui an.

VIDEO Victor Ponta a sesizat Curtea Constitutionala in conflictul cu seful statului privind reprezentarea la Consiliul European din 26-27 iunie

Premierul Victor Ponta a sesizat, marti, Curtea Constitutionala in legatura cu reprezentarea Romaniei la Consiliul European de la Bruxelles din 26-27 iunie. Primul ministru i-a cerut lui Traian Basescu mandat pentru a reprezenta Romania la Consiliul European, insa seful statului l-a refuzat, anuntand ca el va participa la Consiliul de la Bruxelles. Victor Ponta a mai facut o sesizare similara catre CCR in 2012, iar Curtea Constitutionala i-a dat atunci dreptate lui Traian Basescu.

VIDEO Victor Ponta a sesizat Curtea Constitutionala in conflictul cu seful statului privind reprezentarea la Consiliul European din 26-27 iunie. CCR judeca sesizarea pe 9 iulie

Premierul Victor Ponta a sesizat, marti, Curtea Constitutionala in legatura cu reprezentarea Romaniei la Consiliul European de la Bruxelles din 26-27 iunie. Primul ministru i-a cerut lui Traian Basescu mandat pentru a reprezenta Romania la Consiliul European, insa seful statului l-a refuzat, anuntand ca el va participa la Consiliul de la Bruxelles. Victor Ponta a mai facut o sesizare similara catre CCR in 2012, iar Curtea Constitutionala i-a dat atunci dreptate lui Traian Basescu. Curtea Constitutionala a anuntat ca va judeca pe 9 iulie sesizarea primului ministru privind conflictul juridic de natura constitutionala intre Guvern si Presedinte referitor la reprezentarea statului roman la Consiliul European.

Wimbledon: Andreea Mitu, eliminata in primul tur

Andreea Mitu a fost eliminata de la Wimbledon , in primul tur. Mitu a pierdut cu 2-6, 1-6, meciul cu Agnieszka Radwanska.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep impotriva unei brazilience in primul tur la Wimbledon (marti, dupa ora 19:00)

Simona Halep intra marti, dupa ora 19:00, la turneul de la Wimbledon, in primul tur. Ea este favorita numarul 3 a turneului si o va intalni pe brazilianca Teliana Perreira Brazilia).

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2134 seconds )