Libnet.ro
UNICEF

15:46

Victor Ponta: Recensamantul arata ca a fost atins cvorumul de prezenta la referendumul pentru demiterea presedintelui

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Recensamantul arata ca a fost atins cvorumul de prezenta la referendumul pentru demiterea presedintelui

Rezultatele recensamantului arata ca la referendumul din iulie anul trecut, pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, a fost atins cvorumul de participare de peste 50%, a declarat premierul Ponta. continuă pe Antena3

Ponta: Recensamantul releva ca a fost cvorum la referendum. Basescu: Ponta, lipsit de responsabilitate

Presedintele Traian Basescu l-a numit iresponsabil pe Victor Ponta, joi, la sediul Senatului, comentand astfel declaratia premierului potrivit careia, conform datelor recensamantului, a fost atins cvorumul de.

Ponta: Recensamantul releva ca la referendumul pentru demiterea lui Basescu a fost cvorum peste 50%

Datele recensamantului releva ca la referendumul din iulie anul trecut, pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, a fost atins cvorumul de participare de peste 50%, a declarat premierul Ponta, cerand ministrilor de Interne si Administratie sa.

BAC 2013 Victor Ponta: Daca au fost comise fraude, este foarte bine ca autorii sa fie pedepsiti

Persoanele vinovate trebuie pedepsite daca au comis fraude la Bacalaureat, deoarece pentru astfel de fapte nu exista scuze, a declarat premierul Victor Ponta, aflat in vizita in China. Elevii care au sustinut luni proba de Limba romana de la bacalaureat la Liceul Dimitrie Bolintineanu au fost perchezitionati de anchetatori la iesirea din sala, la multi dintre acestia fiind gasite fituici, au declarat marti, pentru Mediafax, surse judiciare.

Victor Ponta: Potrivit recensamantului, Traian Basescu trebuia demis la referendumul din 29 iulie

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca potrivit datelor recensamantului, Traian Basescu ar fi trebuit demis la referendumul din 29 iulie 2012, fiind atins cvorumul de participare de peste 50%. Am vazut si.

Victor Ponta: Potrivit recensamantului, Traian Basescu trebuia demis la referendumul din 29 iulie (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca potrivit datelor recensamantului, Traian Basescu ar fi trebuit demis la referendumul din 29 iulie 2012, fiind atins cvorumul de participare de peste 50%. Am vazut si.

Traian Basescu trebuia demis la referendum. Potrivit INS, cvorumul a fost atins

Traian Basescu ar fi trebuit sa fie demis la referendum. Potrivit rezultatelor finale ale recensamantului prezentate de INS, cvorumul a fost atins vara trecuta. Numarul persoanelor de peste 18 ani din.

Victor Ponta, in sedinta de guvern: Transmiteti-i directorului CFR ca ii trimit eu DNA-ul pe cap daca mai vinde vagoane vechi

Primul ministru Victor Ponta i-a cerut ministrului Transporturilor, in sedinta de guvern de joi, sa faca verificari la CFR Marfa, privind unele informatii care arata nu mai putin de 3 mii de vagoane vechi.

Victor Ponta isi exprima regretul fata de decesul fostului premier Radu Vasile: Reprezinta o pierdere grea pentru Romania

Victor Ponta si-a exprimat regretul fata de trecerea in nefiinta a fostului premier Radu Vasile si transmite condoleante familiei acestuia, se arata intr-un comunicat al Guvernului Romaniei. Trecerea.

Victor Ponta, catre Varujan Vosganian: De ce platim si concediul persoanelor disponibilizate de la Oltchim? Nu au fost destul in concediu?

Premierul Victor Ponta l-a intrebat pe ministrul Varujan Vosganian, la inceputul sedintei de Guvern, ce se mai intampla pe la Oltchim. Dupa ce l-a asigurat pe primul-ministru ca productia de la Oltchim a crescut considerabil in ultimele cinci luni, Vosganian a precizat ca au existat, totusi, mici incidente deoarece persoanele disponbilizate solicita si plata concediilor aferente acestui an. In replica, Ponta a spus ca au fost destul in concediu. Nu au fost destul in concediu, sefii aia de sindicat? Ei muncesc la televiziuni. Ei nu muncesc in alta parte. Le platim si concediul?, a intrebat Ponta. Vezi in text un schimb de replici intre premier si ministrul economiei.

Anularea licitatiilor - Victor Ponta joaca la doua capete.

Fata de momentul vizitei in China, cand spunea ca nu stie ce modificari au adus parlamentarii USL la legea achizitiilor publice, acum premierul Victor Ponta stie. Mai mult, el declara ca Executivul nu ar fi fost de acord cu excluderea companiilor de stat din categoria entitatilor obligate sa organizeze licitatii, dar ca nu a avut incotro si s-a supus vointei Parlamentului. Eu nu sunt convins inca de faptul ca prea multa libertate la achizitii pentru companii si societati nationale e o idee .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )