Libnet.ro
UNICEF

01:06

Victor Ponta: Reducerea CAS cu 5% va intra in vigoare

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Reducerea CAS cu 5% va intra in vigoare

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la Antena 3, ca indiferent de gesturile iresponsabile ale lui Traian Basescu, reducerea CAS va intra in functiune. Vrand sa lamureasca opinia publica in privinta. continuă pe Antena3

Ponta: Guvernul nu va merge la Cotroceni. Despre reducerea CAS nu avem ce discuta, e o lege votata de Parlament

Premierul Victor Ponta a declarat ca guvernul nu se va duce la Palatul Cotroceni pentru consultari cu presedintele Traian Basescu pe tema legii privind reducerea CAS, afirmand ca, daca seful statului refuza sa o promulge, actul normativ revine in Parlament, unde va fi votat din nou cu unanimitate si nu mai poate fi respins a doua oara de la promulgare.

Victor Ponta: Guvernul nu va merge niciodata la Cotroceni. Despre CAS nu avem ce discuta

Premierul Victor Ponta refuza invitatia presedintelui Traian Basescu de a merge la Cotroceni sa discute despre reducerea CAS-ului, afirmand ca, daca seful statului refuza sa o promulge, actul normativ revine.

Reducerea CAS, blocata la Cotroceni: Traian Basescu cheama Guvernul la consultari

Seful statului, Traian Basescu, a declarat, miercuri seara, ca a primit la promulgare legea privind reducerea CAS si ca are semne de intrebare privind oportunitatea masurii. In aceste conditii, Basescu a spus ca va invita Guvernul la consultari.

Traian Basescu, despre reducerea CAS: Voi invita Guvernul la consultari. Sunt ingrijorat cu privire la efectul promulgarii acestei legi

Presedintele Traian Basescu a comentat miercuri, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, reducerea CAS-ului cu 5 puncte procentuale, precizand ca este foarte ingrijorat cu privire la efectele.

Basescu: Chem Guvernul la consultari legate de reducerea CAS

Presedintele Traian Basescu a anuntat, miercuri seara, ca va chema Guvernul la consultari legate de reducerea CAS, deoarece are semne de indoiala cu privire la oportunitatea acestei masuri economice.

VIDEO. Basescu: Chem Guvernul la consultari legate de reducerea CAS

Presedintele Traian Basescu a anuntat, miercuri seara, ca va chema Guvernul la consultari legate de reducerea CAS, deoarece are semne de indoiala cu privire la oportunitatea acestei masuri economice.

Lider UDMR: Kelemen Hunor si Victor Ponta nu au ajuns la niciun compromis, privind initiativa europeana pe minoritati. UDMR ia vineri in discutie posibilitatea iesirii de la guvernare

UDMR va discuta vineri, in sedinta Consiliului Permanent al Uniunii, despre posibilitatea iesirii de la guvernare, dupa ce miercuri dimineata Kelemen Hunor si premierul Victor Ponta nu au ajuns la niciun compromis si vor mai avea o discutie, a declarat secretarul general al UDMR.

UPDATE Victor Ponta: Am cerut Curtii Constitutionale un cadru foarte clar pentru viitorul presedinte si viitorul prim-ministru privind participarea la CE

Premierul Victor Ponta a declarat ca a cerut Curtii Constitutionale sa stabileasca, pentru viitorul presedinte si viitorul prim-ministru, un cadru foarte clar de actiune privind participarea la CE, pentru evitarea altor conflicte, si sa impuna respectarea unei decizii deja emise de CC in acest sens, transmite Mediafax.

VIDEO Victor Ponta: Daca am reveni la pensiile speciale, cred ca am deschide o cutie a Pandorei

Personalul din aviatie si grefierii ar putea primi indemnizatie de recunoastere a muncii lor, revenirea la pensii speciale nefiind agreata de catre CE si FMI si, in plus, ar putea insemna deschiderea unei cutii a Pandorei, a declarat marti, la Ministerul Muncii, premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.

VIDEO Victor Ponta: Foarte probabil, voi candida pentru presedintie. Blaga este un socialist, asa, comunist un pic / Exacerbarea cazului Voiculescu, o incercare de a estompa cazul Mircea Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat ca foarte probabil va candida la presedintia Romaniei, in alegerile care vor avea loc in aceasta toamna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )