Libnet.ro
UNICEF

05:00

Victor Ponta si Alina Gorghiu si-l paseaza pe Vanghelie

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta si Alina Gorghiu si-l paseaza pe Vanghelie

Marian Vanghelie a fost calact astazi de procurorii DNA, motiv pentru Victor Ponta sa lanseze cateva sageti ironice la adresa Alinei Gorghiu. Si-a pierdut principalul aliat, i-a transmis Ponta liderului PNL. De partea cealalta, Alina Gorghiu i-a reamintit premierului ca a fost coleg de partid timp de 15 ani cu Vanghelie. continuă pe Adevărul

Premierul Victor Ponta: Gorghiu si-a pierdut principalul aliat, pe Vanghelie

Premierul Victor Ponta afirma ca Alina Gorghiu si-a perdut principalul aliat, pe Marian Vanghelie si se afla in situatia de a-si cauta altul. Liderul PSD nu a comentat perchezitiile efectuate de procurorii.

Politic Show: Mircea Geoana anunta infiintarea Partidului Social Romanesc (PSR); Alina Gorghiu anunta un proiect legislativ al PNL pentru votul in Diaspora. Care este principala modificare; De ce l-a eliberat din functie Klaus Iohannis pe George Scutaru

Ponta: Guvernul isi va asuma raspunderea pentru proiectul Codului Fiscal daca liberalii il vor bloca. Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta liderilor. Ilie Bolojan: Asociatia Municipiilor din Romania vrea alegerea primarului tot din primul tur. Ilie Bolojan, presedintele executiv al Asociatiei Municipiilor.

Alina Gorghiu: Rasturnarea Guvernului Ponta pana la alegerile parlamentare din 2016 nu reprezinta o speranta, ci un obiectiv

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, marti, ca rasturnarea Guvernului Ponta pana la alegerile parlamentare din 2016 nu reprezinta o speranta, ci un obiectiv. E un obiectiv, nu o speranta, un obiectiv.

Alina Gorghiu, despre statutul PNL: Vom avea o pozitie clara fata de liberalii cu probleme in justitie

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a transmis, luni, prin intermediul paginii de Facebook, noi detalii privind statutul noului partid, afirmand ca este necesara introducerea unor noi criterii de integritate. Alina.

Alina Gorghiu, despre votul in cazul lui Borbely: O noua ofensa adusa romanilor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a reactionat fata de respingerea solicitarii DNA privind incuviintarea urmaririi penale pe numele deputatului UDMR Laszlo Borbely, afirmand ca este o noua ofensa adusa.

Alina Gorghiu, copresedinte PNL, vine la Adevarul LIVE de la ora 11.00

Copresedintele Partidului National Liberal, deputatul Alina Gorghiu, va explica intr-un interviu exclusiv pentru Adevarul LIVE daca liberalii mai spera sa ajunga la guvernare pana in 2016 si ce probleme intampina in formarea unei noi majoritati parlamentare.

Alina Gorghiu: PNL va propune un proiect legislativ pentru votul in Diaspora

Pana la sfarsitul lunii martie, PNL va propune un proiect legislativ pentru votul in Diaspora, ca rezultat al consultarilor pe care le are cu societatea civila - ONG-uri din tara si asociatii ale romanilor din strainatate, transmite Alina Gorghiu, copresedinte PNL.

UPDATE Premierul Victor Ponta va fi audiat miercuri ca martor in dosarul Referendumul. Ponta: Vreau sa spun adevarul

Premierul Victor Ponta este audiat miercuri la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul Referendumul, in care este judecat vicepremierul Liviu Dragnea. La termenul anterior al procesului din 6 martie, instanta a stabilit citarea mai multor martori propusi de aparare pentru audiere, printre care se afla si premierul Victor Ponta. UPDATE: ora 8. 50 Premierul a ajuns la Curtea Suprema pentru a fi audiat.

Victor Ponta, audiat la instanta suprema: Sistemul de sms-uri de la referendum inregistra doar prezenta, nu voturile cu Da sau Nu. Am decis sa avem acest sistem, la fel ca alte partide. / Nu-mi amintesc daca am primit SMS de la Dragnea

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a afirmat miercuri in fata instantei ca a cunoscut sistemul de sms-uri aplicat de USL la referendumul din 2012 si modul de functionare a aplicatiei, dar ca aceasta consemna doar prezenta si date din procesul-verbal, nu indica si numarul de voturi cu Da sau Nu. El a aratat ca, inca de la alegerile prezidentiale din 2009, PSD a decis sa aiba un sistem de verificare a prezentei electorale, cum au avut si alte partide, PDL fiind primul partid cu un astfel de sistem. Cand am devenit presedinte PSD, am decis sa avem acest sistem, folosit prima data de PSD la alegerile locale din iunie 2012, apoi la toate tipurile de scrutin, inclusiv la cel din noiembrie 2014, la fel ca alte partide, a spus Ponta in fata instantei. Ponta a fost audiat ca martor, miercuri dimineata, in dosarul Frauda la referendum, in care vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata.

Premierul Victor Ponta ar fi mintit in legatura cu implicarea in Forza Rossa. Actul care demasca totul

Implicarea premierului Victor Ponta in proiectul privat Forza Rossa, care trebuia sa trimita prima echipa romaneasca in Formula 1, devine tot mai evidenta. O ultima proba in aceasta ancheta arata ca Ponta a mintit, arata o ancheta publicata de Prosport in octombrie 2014.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )