Libnet.ro
UNICEF

29 Apr.

Victor Ponta, revoltat de declaratiile presedintelui de joi: Domnul Iohannis are toate defectele lui Traian Basescu, dar e mult mai slab

B1 B1,
Victor Ponta, revoltat de declaratiile presedintelui de joi: Domnul Iohannis are toate defectele lui Traian Basescu, dar e mult mai slab

Prezent intr-o emisiune televizata, Victor Ponta s-a dezlantuit la adresa presedintelui Iohannis fiind nemultumit de declaratiile date de acesta pe tema inundatiilor si a ursului impuscat in Si. continuă pe B1

Victor Ponta, despre ministrul Justitiei: Normal ca Pruna minte, ca si alti ministri din cabinet. Le-a cerut Iohannis demisia?

Victor Ponta a publicat, pe pagina personala de Facebook, un articol referitor la declaratiile ministrului Justitiei, Raluca Pruna, care sustinea ca in Romania exista 60 de persoane care au pensii mai.

Victor Ponta, cea mai tare ironie la adresa lui Klaus Iohannis: Am o singura intrebare ca nu am inteles exact

Dupa ce Klaus Iohannis a declarat ca a aflat de la televizor despre inundatii, Victor Ponta a lansat o ironie la adresa sefului statului pe pagina sa de Facebook. Am o singura intrebare ca nu am ic.

Victor Ponta, intrebat daca a primit vreo bufnita de la Kovesi. Ce a raspuns fostul premier

Victor Ponta a intervenit joi seara in emisiunea la Ordinea zilei, moderata de Dana Grecu si Radu Tudor, ocazie cu care a fost intrebat si daca a primit vreodata vreun e-mail de la pr.

Anuntul de ultima ora facut de Victor Ponta, dupa intalnirea cu Bogdan Diaconu. De ce apare pe afisele Partidului Romania Unita

Presa a relatat joi ca Victor Ponta .

Mesaje emotionante la decesul prematur al liderului PSD Calarasi. Ce a transmis fostul premier Victor Ponta

Mesaje emotionante de condoleante au fost transmise de fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, dar si de presedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru familia lui Dan Cristodor, liderul social-democratilor, diparut fulgerator la doar 42 de ani. De asemenea, si autoritatile locale deplang decesul prematur al politicianului.

Victor Ponta e in doliu! Am pierdut un coleg si un prieten

Victor Ponta e in doliu. Fostul premier a transmis un mesaj sfasietor dupa ce presedintele organizatiei judetene PSD Calarasi, Dan Eugen Cristodor, a incetat din viata la numai 42 de.

Extinderi ale urmaririi penale. Victor Ponta a dat explicatii la DNA Ploiesti, in dosarul finantarii vizitei lui Tony Blair in Romania

Fostul premier Victor Ponta a fost audiat, miercuri, de procurorii anticoruptie, in dosarul finantarii vizitei lui Tony Blair in Romania, in care este acuzat de complicitate la spalare de bani.

Victor Ponta, la DNA Ploiesti. Nu am cerut citarea lui Tony Blair. Nu este cazul ca Romania sa se faca de ras

Victor Ponta a ajuns miercuri dimineata la sediul DNA Ploiesti. El a fost citat in calitate de suspect in dosarul vizitei in Romania a fostului premier Tony Blair.

Victor Ponta, la DNA Ploiesti in dosarul Tony Blair: Hai sa nu ne facem de ras cu totul. Chiar vreti sa il vedeti pe Blair la DNA Ploiesti? Ma aveti pe mine, va ajunge (VIDEO)

UPDATE Victor Ponta a iesit de la DNA Ploiesti dupa aproximativ o ora. Am dat declaratii in fata judecatorilor de la inalta Curte, a fost procurorul acolo si mi-am sustinut in t.

Victor Ponta, la DNA Ploiesti

Victor Ponta a ajuns la DNA Ploiesti. El este acuzat de complicitate la spalare de bani.

ştiri de la B1

actualitate, 29 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )