Libnet.ro
UNICEF

17:45

Victor Ponta: Romania este un partener de incredere al NATO si nu se va lasa intimidata de declaratiile agresive ale diplomatiei ruse

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Romania este un partener de incredere al NATO si nu se va lasa intimidata de declaratiile agresive ale diplomatiei ruse

Premierul Ponta saluta reactia NATO fata de pozitia agresiva a Ministerului rus de Externe cu privire la Romania. Romania este un stat membru al NATO si va lua doar acele decizii pe care le considera. continuă pe Antena3

Comunicat oficial NATO, dupa acuzatiile Rusiei: Romania este un partener de incredere. Vom apara toti aliatii de orice amenintare

NATO respinge acuzatiile Rusiei privind suplimentarea capacitatilor militare, dand asigurari ca Romania este partener de incredere care va fi aparat de NATO. Potrivit unui comunicat oficial, Romania este.

Procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi: Premierul Victor Ponta nu este cercetat in niciun dosar

Victor Ponta nu are calitatea de suspect sau inculpat in niciun dosar. Dezvaluirile au fost facute de procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi care a negat implicarea premierului in dosarele ASF sau in cel al .

NATO respinge acuzatiile Rusiei, asigurand ca Romania este un partener de incredere, pe care il va apara de orice amenintare

NATO respinge acuzatiile Rusiei cu privire la suplimentarea capacitatilor militare, garantand ca Romania este un partener de incredere, potrivit unui comunicat oficial preluat de Mediafax. Romania.

Alianta Nord-Atlantica raspunde diplomatiei ruse: Romania este un aliat NATO de incredere, iar NATO isi apara aliatii in fata oricaror amenintari

Romania este un aliat NATO de incredere, iar NATO isi apara aliatii in fata oricaror amenintari, iar alianta isi apara membrii in fata oricaror amenintari, arata Alianta Nord-Atlantica intr-un comunicat de presa. NATO raspunde astfel, prin intermediul adjunctului purtatorului de cuvant al aliantei, afirmatiilor facute de un inalt oficial rus care ataca orientarea pro-atlantica a Romaniei. Totodata, NATO a calificat declaratiile partii ruse ca fiind provocatoare, lipsite de fundament si inadecvate.

Victor Ponta, de ziua NATO in Romania: Aderarea noastra la Alianta Nord Atlantica este una dintre marile realizari ale perioadei post-Revolutie

Premierul Victor Ponta apreciaza, cu ocazia Zilei NATO in Romania, ca aderarea Romaniei la Alianta Nord Atlantica este una dintre marile realizari ale perioadei post-Revolutie, subliniind ca tara noastra.

Victor Ponta, mesaj de ziua NATO: Aderarea Romaniei la Alianta Nord Atlantica, una din marile realizari post-Revolutie

Premierul Victor Ponta a scris, duminica, pe pagina personala de Facebook, ca aderarea Romaniei la NATO este una dintre marile realizari ale perioadei post-Revolutie, iar autoritatile romane isi vor face in continuare datoria fata de aliatii Nord-Atlantici.

Victor Ponta: Complexele energetice Oltenia si Hunedoara pot fi salvate

Romania trebuie sa aiba si productie de energie termica, chiar daca este mai scumpa, pentru ca este mai sigura, iar complexele energetice Oltenia si Hunedoara pot fi salvate cu conditia ca toata lumea sa gandeasca si sa inteleaga ca scandalul nu ajuta, a afirmat, ieri, la Craiova, prim-ministrul Victor Ponta, anunta Agerpres.

Victor Ponta prezent la inagurarea unui cartier de locuinte. Investitia va fi realizata de o companie din China

Victor Ponta a fost prezent la la inagurarea unui cartier de locuinte din Craiova care va fi ridicat de firma Shandong Ninjiang SC Construction Group Investment Romania SRL. Pe strada Caracal vor fi construite peste 1800 de locuinte in doi ani.

Calin Popescu Tariceanu: Este o gluma ca Victor Ponta ar putea fi implicat in intarzierea curselor TAROM

Dupa ce zeci de parlamentari PNL, blocati pe aeroporturi, l-au acuzat pe Victor Ponta ca ar fost implicat in intarzirea curselor TAROM care au adus parlamentarii din tara la Bucuresti pentru a participa la.

Victor Ponta, despre acuzatia liberalilor ca PSD vrea sa lase fara obiect sesizarea la Curtea Constitutionala privind statutul: Nu inteleg, sunt suparati ca modificam asa repede?

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, in urma sedintei partidului, ca a facut un apel la parlamentarii social-democrati sa vina la plenul reunit al celor doua camere ale Parlamentului, convocat marti, chiar daca este saptamana mare pentru parlamentarii ortodocsi sau a treia zi de Paste pentru catolici, si ca i-a rugat si pe liberali sa participe, ca de fapt ei au facut sesizarea la Curtea Constitutionala privind legea statutului deputatilor si senatorilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )