Libnet.ro
UNICEF

15:30

Victor Ponta, mesaj de ultima ora pentru romani

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, mesaj de ultima ora pentru romani

Nici situatia din Grecia, nici cea din Ucraina, nici razboiul din Siria sau alte evenimente externe nu pot perturba directia noastra pozitiva. Exista insa si un pericol urias care poate strica tot, in buna . continuă pe Antena3

Victor Ponta, mesaj de ultima ora extrem de dur pentru adversarii Romaniei. Apelul lansat de premier

Codul Fiscal a fost adoptat prin consens politic votat de toate partidele) si prin cea mai ampla consultare cu mediul de afaceri in special Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei)! Cred ca in acest moment toti.

Victor Ponta, despre disputa creata pentru construirea celei mai mari moschei din Europa: Multumesc Muftiului Muurat Iusuf pentru precizarile de bun-simt

Premierul Victor Ponta a multumit luni, pe pagina personala de Facebook, Muftiului Muurat Iusuf pentru precizarile acestuia legate de declaratia fostului presedinte Traian Basescu. Multumesc Muftiului Muurat.

Victor Ponta scrie pe Facebook despre adversarii independentei noastre economice si face apel la romani

Codul Fiscal a fost adoptat prin consens politic, votat de toate partidele si dupa o ampla consultare cu mediul de afaceri, insa adversarii independentei noastre economice sunt in stare de orice pentru a bloca masurile, scrie pe pagina sa de Facebook premierul Victor Ponta, care face apel la romani pentru un front comun.

Victor Ponta: Romania nu seamana deloc cu Grecia, nici in bune nici in rele

Premierul Victor Ponta a publicat luni un mesaj pe pagina sa de Facebook in care isi exprima opinia cu privire la situatia din Grecia. Seful Guvernului subliniaza ca stetul elen este o democratie functionala.

Victor Ponta lipseste de 24 de zile. Nimeni nu stie cand se intoarce in tara

Victor Ponta este plecat din tara de 24 de zile, iar de 21 de zile si-a delegat atributiile vicepremierului Gabriel Oprea. Legat de data intoarcerii, nimeni nu stie nimic, sunt doar presupuneri: ba ca ar fi trebuit sa revina duminica 5 iulie), ba ca vine in aceasta saptamana pentru a participa pe 11 iulie, la deschiderea punctului de frontiera Nadlac Romania)-Csanadpalot Ungaria), ba ca totul depinde de acordul medicilor din Turcia. Nici oamenii apropiati premierului nu mai stiu ce sa spuna. Nu, nu mai am vesti. daca aflati voi. Chiar nu avem de unde sa stim, le-a spus luni Liviu Dragnea jurnalistilor care l-au intrebat cand se intoarce Victor Ponta.

Victor Ponta vorbeste despre adversarii independentei economice a Romaniei

Premierul Victor Ponta a postat un mesaj pe Facebook, in care precizeaza ca noul Cod Fiscal a fost adoptat prin consens politic, implicand reducerea TVA la 19%, iar adversarii independentei economice a tarii noastre sunt in stare de orice pentru a bloca aplicarea acestor masuri.

Ce spune Victor Ponta despre situatia din Grecia: Vor fi ani lungi de reforme care implica sacrificii si suferinte

Premierul Victor Ponta a scris, intr-un mesaj postat pe Facebook, parerea sa despre votul grecilor de la referendumul de duminica. Indiferent de calea aleasa de Grecia vor fi necesari ani lungi de reforme care.

7 motive pentru care Victor Ponta va demisiona

Este doar o chestiune de timp pana la demisia lui Victor Ponta. Conditiile interne si externe sunt coapte pentru aceasta decizie, lucru inteles de tot mai multi romani si politicieni. Faptul ca Ponta a plecat din tara, in conditii interne si externe dificile, intareste ideea ca-si pregateste o iesire cat mai onorabila, eventual medicala si are nevoie de timp. Iata si argumentele.

Victor Ponta, pentru antena3.ro: imi doresc sa fiu sambata, la Nadlac

Premierul Victor Ponta se pregateste sa revina in Romania, dupa operatia suferita in Turcia. Si spera sa o faca chiar la sfarsitul saptamanii acesteia, la Nadlac. O spune chiar Ponta, intr-o.

Victor Ponta, pentru antena3.ro: Vreau sa fiu sambata, la Nadlac

Premierul Victor Ponta se pregateste sa revina in Romania, dupa operatia suferita in Turcia. Si spera sa o faca chiar la sfarsitul saptamanii acesteia, la Nadlac. O spune chiar Ponta, intr-o.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )