Libnet.ro
UNICEF

19:31

Victor Ponta: Sigur ca m-am gandit la demisie

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Sigur ca m-am gandit la demisie

Intrebat daca s-a gandit la demisie, in perioada in care a suferit interventia chirurgicala in Turcia, premierul Victor Ponta a declarat ferm: Sigur ca da. Victor Ponta a mai precizat ca, in acest. continuă pe Antena3

Planul post-demisie al lui Victor Ponta. Ce cred liderii locali PSD despre decizia premierului de a renunta la sefia partidului

Victor Ponta a anuntat, pe Facebook, ca a luat decizia de a se retrage temporar din functia de lider al PSD, in urma problemelor sale cu Justitia, desi atat Klaus Iohannis, cat si Opozitia i-au cerut sa renunte la functia de premier, nicidecum la cea de sef de partid. Functia de premier ii va lasa loc de manevra in coalitia de guvernare, in interiorul careia urmareste, pentru inceput, debarcarea de la Guvern a lui Gabriel Oprea.

Premierul Victor Ponta, la Antena 3: Am pus la dispozitie apartamentul meu pentru sechestru. E o procedura normala/ Romania e pe primul loc la crestere economica in Europa/ Am terminat autostrada inaintea partenerilor maghiari

Romania e pe primul loc la crestere economica in Europa. Am terminat autostrada inaintea partenerilor maghiari. Nu am taiat in mandatul meu niciun ban de la pensionari. Am aratat ca putem fi si noi primii si nu numai ultimii in Europa sau sa ne comparam numai cu bulgarii, a declarat premierul Victor Ponta in emisiunea Sinteza zilei de pe Antena 3. Intrebat de moderator daca se gandeste sa renunte si la scaunul de premier, Victor Ponta a evitat un raspuns direct sustinand doar ca nu este de neinlocuit si ca sunt mai multi oameni politici care pot conduce guvernul dandu-l exemplu pe Calin Popescu Tariceanu.

VIDEO Rezolutia PSD nu se aplica si in cazul lui Victor Ponta. Premierul refuza sa raspunda, Liviu Dragnea evita: Dincolo de rezolutie, cred ca este mai important pentru romani sa existe un Guvern care sa guverneze bine

Pe 20 martie Consiliul National al PSD a adoptat o rezolutie, la propunerea lui Victor Ponta, de integritate si responsabilitate politica cu cinci puncte care se refera la fapte de coruptie. Primul punct al acestei rezolutii prevede astfel: Membrii de partid care devin inculpati in dosare de coruptie la punerea in miscare a actiunii penale) isi pierd, dupa caz, functia de membru al Guvernului sau de conducere din Parlamentului Romaniei. Cand a fost intrebat de reporterul TVR cu privire la acest lucru la sediul PSD, Victor Ponta s-a rastit si a evitat sa raspunda.

De ce s-a suparat Victor Ponta pe presa: Nu ati facut asta

Intrebat de jurnalisti despre alte subiecte decat cel al autostrazilor, premierul Victor Ponta a refuzat sa raspunda la orice alta intrebare, spunand ca este suparat ca presa din Romania nu a scris.

Gabriel Oprea: il sustin pe Victor Ponta ca premier. Ramanem in coalitie cu Victor Ponta prim ministru al Romaniei (VIDEO)

Gabriel Oprea a declarat inainte de sedinta coalitiei de guvernare ca il sustin pe Victor Ponta total ca prim ministru. Oprea a tinut sa reaminteasca faptul ca UNPR este un partid consecvent si serios. Sunt.

Victor Ponta, inculpat oficial in dosarul Turceni-Rovinari

ACTUALIZARE 14:20 Iliescu: Retragerea lui Ponta este o greseala, trebuia un dialog cu conducerea colectiva a PSD Retragerea lui Victor Ponta de la conducerea PSD este o greseala, acesta trebuind sa aiba mai intai un dialog cu conducerea colectiva a partidului, a declarat, luni, pentru gandul. info, presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu. * ACTUALIZARE 14:16 Dragnea: Nu exista presedinte interimar la PSD, Victor Ponta si-a dat demisia si este un loc gol * Dragnea, despre retragerea lui Ponta de la sefia PSD: Sper ca o greseala nu este urmata si de a doua * ACTUALIZARE 13:52 Florin Iordache: Biroul permanent solicita CCR respingerea sesizarii PNL privind dosarul lui Ponta * Ponta anunta ca se retrage de la sefia PSD.

Prima minciuna dupa revenirea in tara? Gabriel Oprea: Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au pus de acord asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor / Ponta afirmase ca Oprea si Iohannis s-au inteles dar el nu a fost de acord

Viceprim-ministrul Gabriel Oprea il contrazice pe premierul Victor Ponta si sustine ca ideea ordonantei privind cresterea salariilor demnitarilor a apartinut Guvernului si lui Victor Ponta, care s-ar fi pus de acord cu presedintele Klaus Iohannis asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor. Victor Ponta a intervenit, joi seara, intr-o emisiune televizata si a declarat ca el stia ca presedintele Klaus Iohannis si Gabriel Oprea au discutat si astfel s-a ajuns la aprobarea ordonantei privind salariile demnitarilor.

Euronews l-a poreclit pe Victor Ponta. Rezultatul, o gluma virala pe internet

Cand a anuntat pe Twitter ca premierul Victor Ponta este inculpat in dosarul Turceni-Rovinari, Euronews a scris gresit numele premierului. Astfel, in loc de primul ministrul Victor Ponta, Euronews a transmis primul ministru Victor Monta.

Euronews l-a poreclit pe Victor Ponta. Rezultatul, o gluma virala pe Internet

Cand a anuntat pe Twitter ca premierul Victor Ponta este inculpat in dosarul Turceni-Rovinari, Euronews a scris gresit numele premierului. Astfel, in loc de primul ministrul Victor Ponta, Euronews a transmis primul ministru Victor Monta.

Victor Ponta, inculpat in dosarul Turceni-Rovinari

----------------- *ACTUALIZARE 17:40 Nuland, SUA: Avem un parteneriat prin care pregatim procurorii sa trimita in judecata cazurile de coruptie in Romania, SUA are un parteneriat prin care pregateste procurorii sa identifice, sa investigheze si sa trimita in judecata cazurile de coruptie, potrivit asistentului Secretarului de Stat al SUA, privind Europa si Eurasia, Victoria Nuland. * ACTUALIZARE 15:34 Iohannis isi mentine pozitia cu privire la demisia lui Ponta * ACTUALIZARE 15:08 Oprea spune ca actuala coalitie continua, iar Ponta nu va demisiona de la Guvern sub nicio forma * ACTUALIZARE 15:00 Firea: Ar fi o greseala ca Victor Ponta sa-si dea demisia din functia de premier * ACTUALIZARE 14:52 Plumb: Cine nu joaca in echipa, joaca pentru adversari * ACTUALIZARE 14:16 Dragnea: Nu exista presedinte interimar la PSD, Victor Ponta si-a dat demisia si este un loc gol.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3215 seconds )