Libnet.ro
UNICEF

19:15

Victor Ponta: in toamna modificam legea si formam regiuni inainte de revizuirea Constitutiei

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: in toamna modificam legea si formam regiuni inainte de revizuirea Constitutiei

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, in deschiderea BPN al PSD, reunit la Mamaia, ca din toamna trebuie sa se modifice Legea 315/1998 privind regiunile de dezvoltare in sensul formarii regiunilor inainte de a primi statutul constitutional prin revizuirea Legii fundamentale. continuă pe Adevărul

Ponta: in toamna modificam legea si formam regiuni, inainte de revizuirea Constitutiei.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, in deschiderea Biroului Permanent al PSD, reunit la Mamaia, ca din toamna trebuie sa se modifice Legea 315/1998 privind regiunile de dezvoltare in sensul formarii regiunilor, inainte de a primi statutul constitutional, prin revizuirea Legii fundamentale, relateaza Mediafax. Stire in curs de actualizare.

Ponta: in toamna, formam regiuni, inainte de revizuirea Constitutiei.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, in deschiderea BP al PSD, reunit la Mamaia, ca din toamna trebuie sa se modifice Legea 315/1998 privind regiunile de dezvoltare in sensul formarii regiunilor, inainte de a primi statutul constitutional, prin revizuirea Legii fundamentale, relateaza Mediafax. Unul din punctele cele mai importante le-am discutat si ieri joi, n. r. ) in cadrul unui BPN informal, doar cu vicepresedintii. Cred ca din aceasta toamna trebuie sa mergem mai departe prin .

Ponta: Regionalizarea se va face prin proiect de lege

Update 11:48 Ponta: in toamna modificam legea si formam regiuni inainte de revizuirea Constitutiei Primul ministru a mentionat ca din toamna trebuie sa se modifice Legea 315/1998 privind regiunile de dezvoltare in sensul formarii regiunilor inainte de a primi statutul constitutional prin revizuirea Legii fundamentale, arata sursele de presa.

Victor Ponta a anuntat ca regionalizarea se va face prin proiect de lege. PSD ar vrea zece regiuni, Sibiu si Brasov urmand sa fie regiuni diferite

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri la sedinta Comitetului Executiv ca prioritatea legislativa a PSD va fi ca regionalizarea sa se faca prin proiect de lege fara a mai astepta revizuirea Constitutiei. Trebuie sa mergem mai departe prin modificarea legii 315/1998 cea cu regiuniile de dezvoltare, trebuie sa mergem mai departe de a forma practic regiunile chiar inainte de a primi statutul constitutonal, a anuntat Ponta. UPDATEora 11:25 Surse de la sedinta CEX au declarat pentru Hotnews. ro ca social democratii vor propune partenerilor 10 regiuni in loc de opt cum a fost discutat pana in prezent, Sibiu si Brasov urmand sa fie regiuni diferite.

Victor Ponta a anuntat ca regionalizarea se va face prin proiect de lege. PSD ar vrea zece regiuni, Sibiu si Dobrogea sunt noutatile

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri la sedinta Comitetului Executiv ca prioritatea legislativa a PSD va fi ca regionalizarea sa se faca prin proiect de lege fara a mai astepta revizuirea Constitutiei. Trebuie sa mergem mai departe prin modificarea legii 315/1998 cea cu regiuniile de dezvoltare, trebuie sa mergem mai departe de a forma practic regiunile chiar inainte de a primi statutul constitutonal, a anuntat Ponta. UPDATE ora 13. 00: Premierul Victor Ponta a anuntat ca sustine regiunea DobrogeaUPDATEora 11:25 Surse de la sedinta CEX au declarat pentru Hotnews. ro ca social democratii vor propune partenerilor 10 regiuni in loc de opt cum a fost discutat pana in prezent, Sibiu si Brasov urmand sa fie regiuni diferite, iar Dobrogea regiune noua.

Victor Ponta a anuntat ca regionalizarea se va face prin proiect de lege: Trebuie sa formam regiunile inainte de a primi statutul constitutional

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri la sedinta Comitetului Executiv ca prioritatea legislativa a PSD va fi ca regionalizarea sa se faca prin proiect de lege fara a mai astepta revizuirea Constitutiei. Trebuie sa mergem mai departe prin modificarea legii 315/1998 cea cu regiuniile de dezvoltare, trebuie sa mergem mai departe de a forma practic regiunile chiar inainte de a primi statutul constitutonal, a anuntat Ponta.

Victor Ponta: Formarea regiunilor va avea loc in toamna. Ar putea fi si zece regiuni

Victor Ponta a declarat, vineri, la Constanta, ca formarea regiunilor va avea loc in aceasta toamna, iar Romania ar putea fi impartita in zece regiuni. Formarea regiunilor va avea loc in toamna. O vom.

Victor Ponta: Formarea regiunilor va avea loc in toamna. Ar putea fi si zece regiuni (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, vineri, la Constanta, ca formarea regiunilor va avea loc in aceasta toamna, iar Romania ar putea fi impartita in zece regiuni. Formarea regiunilor va avea loc in toamna. O vom.

Premierul Victor Ponta a cerut ministrului Rovana Plumb sa nu adopte Ordonanta privind ariile protejate

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Mediului, Rovana Plumb, inainte de sedinta de Guvern, sa nu se adopte proiectul de Ordonanta privind ariile naturale protejate si si sa discute cu mai intai cu ONG-urile despre modificarile propuse. D-na ministru, va rog sa nu adoptati astazi niciun act normativ. Daca trebuie discutat cu ONG-urile, sa nu luam o decizie peste capul lor, a declarat Victor Ponta.

VIDEO Premierul Victor Ponta a cerut ministrului Rovana Plumb sa nu adopte Ordonanta privind ariile protejate

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Mediului, Rovana Plumb, inainte de sedinta de Guvern, sa nu se adopte proiectul de Ordonanta privind ariile naturale protejate si si sa discute cu mai intai cu ONG-urile despre modificarile propuse. Dna ministru Plumb, am vazut o dezbatere legata de ariile protejate si o sa va rog sa nu adoptam astazi niciun act, sa continuati sa discutati cu cei de la ONG-uri. Daca au dreptate, schimbam noi, daca nu au dreptate trebuie sa le explicam, dar tin foarte mult sa nu luam o decizie peste capul lor, a declarat Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )