Libnet.ro
UNICEF

22:30

Victor Ponta: Traian Basescu face un joc politic extrem de neserios

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Traian Basescu face un joc politic extrem de neserios

Victor Ponta a comentat, in cadrul emsiuniiQA, informatia potrivit careia Traian Basescu doreste sa-i prelungeasca interimatul la Ministerul Transportuilor cu inca 45 de zile. E un joc. continuă pe Antena3

Victor Ponta: La cate declaratii au avut in ultimii noua ani, moldovenii erau mai bogati decat Qatarul

Seful Executivului de la Bucuresti, Victor Ponta, a declarat ca Traian Basescu a fost prea generos in privinta finantarilor romanesti facute pentru proiectele convenite cu Republica Moldova.

Traian Basescu face declaratii de presa, de la ora 17.30

Presedintele Traian Basescu va sustine, de la ora 17:30, o conferinta de presa, imediat dupa intalnirea cu membrii delegatiei FMI, Comisiei Europene si Bancii Mondiale.

Crin Antonescu: Propunerea lui Traian Basescu - Ponta interimar 45 de zile la Ministerul Transporturilor, pentru a finaliza privatizarea CFR Marfa. / Ponta: Joc politic a la Traian Basescu, extrem de neserios

Liderul liberal Crin Antonescu a declarat sambata seara, la Antena 3, ca a discutat sambata dupa-amiaza, la Palatul Cotoceni, cu seful statului despre numirea unui nou ministru al Transporturilor: Am aflat ca domnul Basescu doreste sa ma intalneasca pentru a discuta succesiunea de la Ministerul Transporturilor. Am discutat despre propunerea noastra - domnul Silaghi - pe care o mentin. Domnia sa a luat act, a vrut sa se informeze in legatura cu fermitatea propunerii noastre. Nici nu a acceptat-o nici nu a respins-o. Propunerea presedintelui este ca domnul Ponta sa incheie interimatul de 45 de zile in care se deruleaza si procesul de privatizare CFR Marfa dupa care Traian Basescu va lua o decizie in legatura cu propunerea noastra. Ora 22:44: Victor Ponta la Antena 3: E un joc politic a la Traian Basescu dar extrem de neserios. In primul rand Ministerul Transporturilor e condus de domnul secretar de stat Ghibu. Sigur ca eu semnez, dar nu am timp numai de Ministerul Transporturilor. Eu oricum imi asumam privatizarea CFR Marfa. Ma ingrijoreaza aceste semne de neseriozitate.

LIVE TEXT. Traian Basescu sustine o declaratie de presa ora 17.30. ...

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa astazi, la ora 17. 30, la Palatul Cotroceni. In curs de actualizare.

Ce spunea Victor Ponta in 2010 despre tratatul de extradare dintre Romania si Siria: Basescu si Hayssam sunt prieteni, il luam inapoi pe Hayssam si il dam pe Basescu

Victor Ponta a comentat ironic, in noiembrie 2010, semnarea tratatului de extradare dintre Romania si Siria, afirmand atunci ca tara noastra poate face schimb cu Siria intre Traian Basescu si Omar Hayssam: Va fi extradat domnul Basescu? Pai ei sunt prieteni, nu? Domnul Hayssam cu domnul Basescu. Vedem, il luam noi pe Hayssam si il dam pe domnul Basescu. Este foarte bine ca Romania are un astfel de tratat. La momentul acestei declaratii, Victor Ponta era presedintele PSD, principalul partid de opozitie.

Ce spunea Victor Ponta in 2010 despre tratatul de extradare Romania-Siria: Basescu si Hayssam sunt prieteni, il luam inapoi pe Hayssam si il dam pe Basescu

Victor Ponta a comentat ironic, in noiembrie 2010, semnarea tratatului de extradare dintre Romania si Siria, afirmand atunci ca tara noastra poate face schimb cu Siria intre Traian Basescu si Omar Hayssam: Va fi extradat domnul Basescu? Pai ei sunt prieteni, nu? Domnul Hayssam cu domnul Basescu. Vedem, il luam noi pe Hayssam si il dam pe domnul Basescu. Este foarte bine ca Romania are un astfel de tratat. La momentul acestei declaratii, Victor Ponta era presedintele PSD, principalul partid de opozitie.

VIDEO Traian Basescu la Chisinau: N-am vazut moldoveni cu ochii oblici, ce sa caute in Uniunea Eurasiatica?

Traian Basescu a calificat socanta propunerea premierului moldovean Iurie Leanca adresata premierului Victor Ponta pentru scaderea numarului de burse pentru studentii din Republica Moldova. Raspunsul nostru, insa nu poate fi decat ca il marim numarul de burse - n. red. ), dand o sansa acestor tineri sa invete in Romania si apoi sa lucreze in Republica Moldova, fiindca Romania are niste obligatii morale fata de generatia tanara, a adaugat Basescu intr-un interviu pentru Romania Libera in preziua vizitei sale la Chisinau. Ora 20:45 Basescu: Fara rezolvarea conflictului transnistrean, Republica Moldova nu va incheia negocierile pentru UEOra 20:05 Basescu, unei tinere care l-a intrebat despre unire: Cereti-o si o vom face!Ora 12:45 Republica Moldova si Romania vor construi noi poduri peste Prut, raul care desparte cele doua state. Decizia a fost luata de liderii celor doua state, in cadrul intrevederii tete-a-tete avuta astazi la Chisinau.

VIDEO Traian Basescu la Chisinau: N-am vazut moldoveni cu ochii oblici, ce sa caute in Uniunea Eurasiatica?/ Unei tinere care l-a intrebat despre unire: Cereti-o si o vom face!

Traian Basescu a calificat socanta propunerea premierului moldovean Iurie Leanca adresata premierului Victor Ponta pentru scaderea numarului de burse pentru studentii din Republica Moldova. Raspunsul nostru, insa nu poate fi decat ca il marim numarul de burse - n. red. ), dand o sansa acestor tineri sa invete in Romania si apoi sa lucreze in Republica Moldova, fiindca Romania are niste obligatii morale fata de generatia tanara, a adaugat Basescu intr-un interviu pentru Romania Libera in preziua vizitei sale la Chisinau. Ora 20:45 Basescu: Fara rezolvarea conflictului transnistrean, Republica Moldova nu va incheia negocierile pentru UE.

Victor Ponta, despre criticile presedintelui legate de R.Moldova: Ce bine este sa fii presedinte, ca esti generos pe banii altora

Ma gandeam ce bine este sa fii presedinte, ca esti generos pe banii altora, a declarat premierul Victor Ponta, raspunzand astfel criticilor presedintelui Traian Basescu legate de scaderea numarului de burse pentru studentii din Republica Moldova. Se face gazoductul. ma rog, il facem din banii nostri, burse se dau mai multe, tot din banii nostri. Pacat ca Guvernul anterior nu a reusit sa faca nimic, nici sa mareasca numarul de vize, nici sa faca gazoductul cu Republica Moldova. Am avut o intalnire foarte buna cu premierul Leanca. Noi suntem cu treaba si cu munca, si premierul Leanca, si eu, a spus Ponta.

LIVE TEXT Traian Basescu la Chisinau: N-am vazut moldoveni cu ochii oblici, ce sa caute in Uniunea Eurasiatica? / Pentru mine a fost socant ca premierul Iurie Leanca i-a cerut lui Victor Ponta sa reduca numarul de burse pentru studentii din Republica Mol

Traian Basescu a calificat socanta propunerea premierului moldovean Iurie Leanca adresata premierului Victor Ponta pentru scaderea numarului de burse pentru studentii din Republica Moldova. Raspunsul nostru, insa nu poate fi decat ca il marim numarul de burse - n. red. ), dand o sansa acestor tineri sa invete in Romania si apoi sa lucreze in Republica Moldova, fiindca Romania are niste obligatii morale fata de generatia tanara, a adaugat Basescu intr-un interviu pentru Romania Libera in preziua vizitei sale la Chisinau. Ora 10:42: Traian Basescu a fost intampinat de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, la resedinta de stat de la Chisinau. Cei doi sefi de stat s-au imbratisat, pupat si tinut de mana. Ora 10:20: Traian Basescu, intampinat atat de sustinatori, cat si de protestatari la resedinta omologului sau moldovean, Nicolae Timofti. La un capat al strazii unde se afla resedinta de stat au venit sustinatori ai presedintelui care ii scandau numele, strigau 'Unirea!' si fluturau steagul Romaniei. La celalalt capat al strazii cativa protestatari scandau 'Jos unirea!'.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )