Libnet.ro
UNICEF

10:30

Victor Ponta vine vineri pentru doua ore in Vrancea

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta vine vineri pentru doua ore in Vrancea

Primul-ministru va participa la inaugurarea Mausoleului Eroilor Marasesti si va vizita Mausoleul Eroilor Focsani, obiective realizate cu fonduri europene. continuă pe Adevărul

Procurorul Lucian Papici: Acuzatiile lui Victor Ponta, nedemne si nepotrivite pentru un premier. Nu vom ceda

Procurorul Lucian Papici respinge acuzatiile premierului Victor Ponta, conform carora el ar face dosare politice, catalogand afirmatiile drept nepotrivite si nedemne pentru functia de prim-ministru. Papici.

Victor Ponta: Proiectul de buget pentru 2014 va fi finalizat pana pe 15 octombrie

Proiectul de buget pentru anul 2014 va fi finalizat de Guvern pana pe 15 octombrie, urmand ca la finalul aceleasi luni sa fie discutat si cu reprezentantii misiunii comune a Comisiei Europene si FMI in Romania, a anuntat, astazi, premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Parlamentarii nu pot opri cutremurele. Tot ce putem face este sa monitorizam situatia permanent

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca parlamentarii nu pot opri cutremurele, in contextul numeroaselor seisme produse in ultimele ore in judetul Galati. Ponta a precizat ca tot ce pot face autoritatile.

Jean-Marc Ayrault despre aderarea Romaniei la Schengen: Am discutat in doua randuri cu Victor Ponta, nu este posibil la 1 ianuarie anul viitor

Premierul Frantei, Jean-Marc Ayrault, afirma ca a a discutat de doua ori cu omologul sau roman, Victor Ponta, pentru a-i transmite ca un raspuns pozitiv in privinta aderarii la spatiul Schengen nu este posibil la 1 ianuarie 2014.

VIDEO Jean-Marc Ayrault despre aderarea Romaniei la Schengen: Am discutat in doua randuri cu Victor Ponta, nu este posibil la 1 ianuarie anul viitor

Premierul Frantei, Jean-Marc Ayrault, afirma ca a a discutat de doua ori cu omologul sau roman, Victor Ponta, pentru a-i transmite ca un raspuns pozitiv in privinta aderarii la spatiul Schengen nu este posibil la 1 ianuarie 2014. Romania, la fel ca si Bulgaria, are in continuare eforturi de facut in materie de politie, in materie de justitie, in materie de control al frontierelor, a afirmat seful executivului francez in raspunsul la interpelarea unui parlamentar.

Traian Basescu spune ca Victor Ponta nu poate sa-si asume responsabilitatea in momente critice.

Despre posibilul candidat al PSD, Traian Basescu spune ca Victor Ponta nu poate sa-si asume responsabilitatea in momente critice. Ponta e mincinos. Marea lui pasiune este sa sara in avion si sa mearga unde il primeste. Imaginati-va cum se uita oamenii aia la el cand stiu ca el e liderul de la Bucuresti cu doua plagiate. Te primesc din politete, dar uitati-va ce reactii au, a declarat Traian Basescu la emisiunea Evenimentul Zilei de la B1TV. Traian Basescu a mai declarat, joi, ca liderul .

Elena Udrea il acuza pe Victor Ponta ca isi asuma MERITELE pentru proiectele ei.

Fostul ministru Elena Udrea il acuza pe premierul Victor Ponta ca isi asuma cu tupeu meritele pentru proiecte initiate in timpul mandatului sau la Ministerul Turismului. Premierul Romaniei, Victor Ponta, isi asuma cu tupeu munca altora. La fel ca si in cazul plagiatului dovedit, de cand este la Putere, fura proiectele altora, carora le taie panglicile desi nu are absolut niciun merit. Ba, mai mult, chiar s-a opus acestor lucrari si le-a criticat in vremea in care eu imi asumam ca ministru .

Sociologul Vasile Dancu: Victor Ponta, posibil candidat la alegerile prezidentiale

Neintelegerile dintre Crin Antonescu si Victor Ponta s-ar putea termina rau pentru liberali. Sociologul Vasile Dancu il vede ca posibil candidat la prezidentiale pe Victor Ponta. Si asta in conditiile in.

Sociologul Vasile Dancu: Victor Ponta, posibil candidat la alegerile prezidentiale (VIDEO)

Neintelegerile dintre Crin Antonescu si Victor Ponta s-ar putea termina rau pentru liberali. Sociologul Vasile Dancu il vede ca posibil candidat la prezidentiale pe Victor Ponta. Si asta in conditiile in.

Victor Ponta: Pana la urma am trecut cu bine peste o alta perioada dificila. Nu s-a pus niciun moment problema sa nu avem resurse pentru pensii, salarii

Premierul Victor Ponta sustine ca nu s-a pus niciun moment problema sa nu existe resurse pentru pensii si salarii. A mai spus si ca Romania a trecut cu bine peste o alta perioada dificila. Pana la urma am trecut cu bine peste o alta perioada dificila, nu s-a pus niciun moment problema sa nu avem resurse pentru pensii, salarii, functionarea institutiilor publice. Ati vazut ca se intampla si la case mai mari, se inchid si guverne mai bogate decat noi. Sigur, nu s-a pus niciun moment problema si nu se pune in continuare si, de asemenea, nici nu am marit taxe, a spus Ponta la inceputul sedintei de miercuri a Guvernului. Pe de alta parte, incasarile la buget au scazut, fapt recunoscut si de Ponta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )