Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea il acuza pe Victor Ponta ca isi asuma MERITELE pentru proiectele ei.

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea il acuza pe Victor Ponta ca isi asuma MERITELE pentru proiectele ei.

Fostul ministru Elena Udrea il acuza pe premierul Victor Ponta ca isi asuma cu tupeu meritele pentru proiecte initiate in timpul mandatului sau la Ministerul Turismului. Premierul Romaniei, Victor Ponta, isi asuma cu tupeu munca altora. La fel ca si in cazul plagiatului dovedit, de cand este la Putere, fura proiectele altora, carora le taie panglicile desi nu are absolut niciun merit. Ba, mai mult, chiar s-a opus acestor lucrari si le-a criticat in vremea in care eu imi asumam ca ministru . continuă pe România Liberă

Elena Udrea il acuza pe Victor Ponta ca isi asuma proiectele ei.

Fostul ministru Elena Udrea il acuza pe premierul Victor Ponta ca isi asuma cu tupeu meritele pentru proiecte initiate in timpul mandatului sau la Ministerul Turismului. Premierul Romaniei, Victor Ponta, isi asuma cu tupeu munca altora. La fel ca si in cazul plagiatului dovedit, de cand este la Putere, fura proiectele altora, carora le taie panglicile desi nu are absolut niciun merit. Ba, mai mult, chiar s-a opus acestor lucrari si le-a criticat in vremea in care eu imi asumam ca ministru .

Adrian Papahagi il acuza pe Victor Ponta de un nou plagiat.

Premierul Victor Ponta este acuzat din nou de plagiat, dupa ce profesorul universitar Adrian Papahagi, vicepresedinte al Partidului Miscarea Populara PMP), ar fi gasit dovezi potrivit carora o lucrare publicata de liderul guvernului ar contine fragmente dintr-o carte ce apartine unui important avocat francez. Astfel, potrivit lui Adrian Papahagi, cadru didactic la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, premierul ar fi preluat in volumul Raspunderea in dreptul international umanitar, .

Elena Udrea: Romania se indreapta spre dezastru. ...

Deputatul PDL Elena Udrea atrage atentia asupra faptului ca exercitiul bugetar pe primele 8 luni ale anului 2013 reprezinta un dezastru pentru Romania. Motivul principal este dat de incasarile mult sub asteptari si de cheltuielile nejustificate pe bunuri si servicii. In opinia deputatului democrat-liberal, Guvernul Ponta nu va reusi sa atinga tinta de deficit bugetar, ae arata intr-un comunicat PDL, postat pe blogul Elenei Udrea. Sinteza executiei bugetare pe perioada 1 ianuarie 31 .

Procurorul Lucian Papici: Acuzatiile lui Victor Ponta, nedemne si nepotrivite pentru un premier. Nu vom ceda

Procurorul Lucian Papici respinge acuzatiile premierului Victor Ponta, conform carora el ar face dosare politice, catalogand afirmatiile drept nepotrivite si nedemne pentru functia de prim-ministru. Papici.

Victor Ponta: Imi doresc ca Romania sa fie cel mai bun prieten din UE al Chinei

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca isi doreste ca Romania sa fie cel mai bun prieten din Uniunea Europeana al Chinei, o poarta de intrare politica, economica, comerciala, culturala si artistica, transmite Agerpres.

Sociologul Vasile Dancu: Victor Ponta, posibil candidat la alegerile prezidentiale

Neintelegerile dintre Crin Antonescu si Victor Ponta s-ar putea termina rau pentru liberali. Sociologul Vasile Dancu il vede ca posibil candidat la prezidentiale pe Victor Ponta. Si asta in conditiile in.

Sociologul Vasile Dancu: Victor Ponta, posibil candidat la alegerile prezidentiale (VIDEO)

Neintelegerile dintre Crin Antonescu si Victor Ponta s-ar putea termina rau pentru liberali. Sociologul Vasile Dancu il vede ca posibil candidat la prezidentiale pe Victor Ponta. Si asta in conditiile in.

Victor Ponta, acuzat de un nou plagiat.

Profesorul universitar Adrian Papahagi, vicepresedintele al Partidului Miscarea Populara, sustine ca a descoperit un nou plagiat comis de premierul Victor Ponta. Cu ocazia vizitei premierului francez la Bucuresti, i-am semnalat atat domnului Ayrault, cat si presei romane si franceze, un nou caz de plagiat al autorilor Victor Ponta si Daniela Coman, de care luasem de curand cunostinta. Victima: un important avocat francez, William Bourdon. Din nefericire, nu avusesm inca timp sa documentez .

Victor Ponta: Ion Iliescu are dreptate, nu trebuia sa vorbesc despre un procuror

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, ca Ion Iliescu are dreptate cand spune ca nu ar fi trebuit sa vorbeasca nominal despre un procuror. Da, are dreptate, a spus, joi seara, Ponta, comentand.

PDL ii cere presedintelui Basescu sa denunte pactul de coabitare cu Victor Ponta.

Prim vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, joi, ca PDL ii cere presedintelui Traian Basecu sa rupa pactul de coabitare cu premierul Victor Ponta, aratand ca acest pact este golit de continut si ca justitia trebuie sa fie libera si independenta, transmite Mediafax. Predoiu a spus, intr-o conferinta de presa, ca declaratiile premierului Victor Ponta despre demiterea procurorului Lucian Paplici demonstreaza un asalt asupra justitiei si o mentalitate de tip Adrian .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )