Libnet.ro
UNICEF

11:30

Victor Ponta: Nu voi demisiona daca se rupe USL decat daca o face si presedintele Basescu

B1 B1,
Victor Ponta: Nu voi demisiona daca se rupe USL decat daca o face si presedintele Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca daca se va rupe USL, nu va demisiona, asa cum cere Crin Antonescu si ca va face acest lucru doar daca si presedintele Traian Basescu va pleca de la. continuă pe B1

Ponta: Nu voi demisiona daca se rupe USL, cum vrea Antonescu, decat daca si Basescu isi ...

Ponta, afirma ca nu va demisiona din postul de prim-ministru, asa cum solicita liderul PNL, Crin Antonescu, in cazul ruperii USL, decat daca si Traian Basescu va demisiona din functia de presedinte, pentru a nu-i lasa acestuia ocazia de a numi, din nou, un prim-ministru, conform Mediafax. Citeste si: Antonescu: Decizia pentru Guvernul USL nu este la mine. Nu am fost in Bucuresti, dar m-am uitat la telefon, din cand in cand, sa vad daca ma suna un anumit om politic Voi demisiona doar daca si .

Victor Ponta vorbeste despre criza din USL de la ora 13.00

Premierul Victor Ponta va sustine o conferinta de presa de la ora 13. 00 in care va vorbi despre situatia tensionata din USL si despre cum functioneaza Guvernul in formula incompleta.

Politic Show: Victor Ponta participa la decernarea titlului de Doctor Honoris Causa lui Mugur Isarescu; Mircea Geoana despre ce se va intampla daca se rupe USL-ul: PSD-ul va avea candidat la presedintie; USL, in moarte clinica. Cine anunta decesul?

Amnistia: obiectiv prioritar al programului secret de guvernare. Devine pe zi ce trece tot mai evident ca proiectul de lege privind amnistia si gratierea. Sondaj VoteWatch Europe: Socialistii ar obtine 221 de mandate in PE, iar popularii - 202. Partidul Popular European PPE) ar obtine 202 mandate.

in analiza PDL pentru prezidentiale, intra si PNL, daca se rupe USL

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa din Iasi, ca varianta unui candidat comun al dreptei la alegerile prezidentiale va fi discutata dupa cele europarlamentare, putand fi luat in calcul si PNL daca se rupe USL si sunt rezolvate unele sechele, conform Mediafax.

Stolojan: liberalii intra in analiza PDL pentru prezidentiale daca se rupe USL

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan sustine ca varianta unui candidat comun al dreptei la prezidentiale va fi discutata dupa alegerile europarlamentare si ca poate fi luat in calcul si PNL daca se rupe USL, dar si dasca se rezolva unele sechele, dand exemplul participarii presedintelui PNL Crin Antonescu la incercarea de suspendare a presedintelui Traian Basescu din 2012.

Ponta lanseaza apeluri pentru unitatea USL pe facebook.

Dupa ce nu i-a raspuns la telefon lui Crin Antonescu, invocind o intalnire oficiala la Chisinau, premierul Victor Ponta si-a gasit timp sa posteze un apel la unitatea USL pe o retea de socializare. Un nou apel la moderatie, dialog si intelepciune pentru salvarea USL!, scrie primul ministru Victor Ponta pe pagina sa de Facebook. Eu inca sper ca putem, in zilele urmatoare, sa gasim solutii pentru continuarea guvernarii USL! Fac apel la toti liderii PNL si USD sa actionam in acest sens! Daca .

Victor Ponta: Putem pastra USL, dar Antonescu sa isi asume guvernarea; greseste cu opozitia

Liderul PSD, premierul Victor Ponta afirma ca crede ca exista sanse de mentinere a USL, dar a precizat ca liderul PNL, Crin Antonescu, trebuie sa isi asume responsabilitatea guvernarii si a aratat ca acesta greseste daca apreciaza ca este mai bine sa.

Crin Antonescu: Victor Ponta prelungeste jenant criza. Daca luni nu se ia o decizie, noi vom pune capat

CrinAntonescu a declarat, duminica dimineata, ca premierul Victor Ponta prelungeste jenant criza dinUSL, relateazaB1 TV. Daca luni nu se ia o decizie in ceea ce priveste situatia USL-u.

Victor Ponta: Sper intr-o solutie rationala pentru USL, dar nu cred in miracol

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca spera ca luni sau marti sa se gaseasca o solutie rationala pentru pastrarea USL, dar a aratat in acelasi timp ca nu crede intr-un miracol,.

Liderii USL, duel de la distanta de la ora 20.00. Antonescu, conferinta la sediul PNL; Victor Ponta, emisiune la Antena 3

In seara dinantea ultimatumului, Crin Antonescu si Victor Ponta si-au programat iesiri publice concomitente. Liderul PNL va sustine o conferinta de presa de la ora 20. 00, la sediul partidului, in timp ce premierul Victor Ponta va fi prezent intr-o emisune la Antena 3, la aceeasi ora.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )