Libnet.ro
UNICEF

07:30

Stolojan: liberalii intra in analiza PDL pentru prezidentiale daca se rupe USL

Adevărul Adevărul,
Stolojan: liberalii intra in analiza PDL pentru prezidentiale daca se rupe USL

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan sustine ca varianta unui candidat comun al dreptei la prezidentiale va fi discutata dupa alegerile europarlamentare si ca poate fi luat in calcul si PNL daca se rupe USL, dar si dasca se rezolva unele sechele, dand exemplul participarii presedintelui PNL Crin Antonescu la incercarea de suspendare a presedintelui Traian Basescu din 2012. continuă pe Adevărul

Stolojan: in analiza PDL pentru prezidentiale intra si liberalii.

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan sustine ca varianta unui candidat comun al dreptei la prezidentiale va fi discutata dupa alegerile europarlamentare si ca poate fi luat in calcul si PNL daca se rupe USL, informeaza Mediafax. Stolojan a spus, vineri, intr-o conferinta de presa la Iasi, ca dupa alegerile europarlamentare PDL va discuta cu toate partidele de opozitie posibilitatea desemnarii unui candidat comun la prezidentiale. El a spus ca in analiza PDL pentru prezidentiale intra si .

in analiza PDL pentru prezidentiale, intra si PNL, daca se rupe USL

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa din Iasi, ca varianta unui candidat comun al dreptei la alegerile prezidentiale va fi discutata dupa cele europarlamentare, putand fi luat in calcul si PNL daca se rupe USL si sunt rezolvate unele sechele, conform Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )