Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Sandu, eliberat din functia de director general al AN Apele Romane

Antena3 Antena3,
Victor Sandu, eliberat din functia de director general al AN Apele Romane

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Cristiana Pasca Palmer, a dispus miercuri eliberarea lui Victor Sandu din functia de director general al Administratiei Nationale Apele Romane ANAR),. continuă pe Antena3

Dacia are un nou director general

Renault l-a numit pe francezul Yves Caracatzanis in functia de director general al Dacia si al grupului Renault Romania, acesta inlocuindu-l pe Nicolas Maure, viitorul presedinte al producatorului auto Avtovaz din Rusia.

Dorel Sandesc a fost eliberat din functia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii

Premierul Dacian Ciolos l-a eliberat pe Dorel Sandesc, la cerere, din functia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Yves Caracatzanis este noul director general Dacia si Grup Renault Romania

Incepand cu data de 4 aprilie 2016, Yves Caracatzanis 51) va fi noul director general al Dacia si al Grupului Renault Romania, inlocuindu-l pe Nicolas Maure care va fi numit presedinte al AVTOVAZ, in Rusia. Yves Caracatzanis va fi subordonat lui Denis Le Vot, senior vice-president, director de operatiuni al Renault pentru regiunea Eurasia, din care face parte si Romania, transmite un comunicat remis, astazi, redactiei.

Cum ajuta statul TVR in lupta cu concurenta, la nivel de continut, printr-un proiect de lege / Proiectul PSD de separare a functiilor de presedinte si director general la TVR si Radio Romania, respins de Comisia de Cultura

Comisia de cultura din Camera Deputatilor a respins proiectul de lege al PSD prin care se se separa functiile de presedinte al Societatii Romane de Televiziune si al Societatii Romane de Radiodifuziune de cele de director general si care permite TVR sa foloseasca fonduri de la buget pentru licente si acoperirea unor evenimente, lucru care nu era posibil pana acum. Aceasta ultima schimbare apare printr-o modificare de patru randuri la legea de organizare si functionare a SRR si SRTv, dupa o lunga serie de schimbari ce vizeaza organizarea conducerii celor doua institutii. UPDATE Parlamentarul Georgica Severin, initiator al proiectului de lege, a precizat pentru HotNews. ro ca noul alineat ce se refera la banii de la buget pentru licente nu se refera la transmisia unor meciuri de club, filme etc. , ci la transmisiile evenimente de importanta majora prevazute deja in lege, precum Olimpiadele, campionatele mondiale sau europene sau Festivalul Enescu.

Medicul Mohamad Yassin a fost eliberat din arest

Medicul Mohamad Yassin, trimis in judecata de procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, a fost eliberat din arest preventiv si plasat in arest la domiciliu, in.

Maria Sharapova a fost suspendata de ONU din functia de ambasador al bunavointei

Maria Sharapova a fost suspendata, marti, de Organizatia Natiunilor Unite ONU) din functia de ambasador al bunavointei, dupa ce a fost depistata pozitiv la un test antidoping si a recunoscut ca s-a dopat cu Meldonium, la Australian Open, informeaza Mediafax.

Maria Sarapova, suspendata de ONU din functia de ambasador al bunavointei

Maria Sarapova a fost suspendata, marti, de Organizatia Natiunilor Unite ONU) din functia de ambasador al bunavointei, dupa ce a fost depistata pozitiv la un test antidoping si a recunoscut ca s-a dopat cu Meldonium, la Australian Open, transmite Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )