Libnet.ro
UNICEF

07:15

Victorie cu EMOTII pentru Simona Halep! Tenismena a ELIMINAT-O pe Beatriz Haddad Maia 7-5, 6-3 si merge in turul trei la Wimbledon! Pe cine va intalni

B1 B1,
Victorie cu EMOTII pentru Simona Halep! Tenismena a ELIMINAT-O pe Beatriz Haddad Maia 7-5, 6-3 si merge in turul trei la Wimbledon! Pe cine va intalni

Simona a eliminat-o in turul doi pe Beatriz Haddad Maia, o jucatoare din Brazilia cu scorul de 7-5, 6-3, potrivit digisport. ro. Victoria nu a fost una usoara, meciul fiind unul strans. Simona a intrat. continuă pe B1

TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Pericol urias pentru Simona Halep la Wimbledon

Simona Halep, locul 2 WTA, va juca luni primul meci de la turneul de la Wimbledon 2017. Romanca o va intalni pe neozeelandeza Marina Erakovici, locul 129 mondial.

Turneul de la Wimbledon. Simona Halep s-a calificat in turul trei

Simona Halep, a doua favorita a turneului, s-a calificat in turul 3 la Wimbledon, dupa o victorie in doua seturi, 7 - 5, 6 - 3, cu Beatriz Haddad Maia, locul 96 WTA. Simona a avut emotii pana.

Simona Halep, fara emotii in turul II la Wimbledon! A eliminat-o pe Marina Erakovic cu 6-4, 6-1

Tenismena Simona Halep a castigat primul meci la turneul de Grand Slam de laWimbledon. Sportiva a jucat pe Terenul 2 unde a trecut de Marina Erakovic cu 6-4, 6-1, o victorie fara emotii pentru.

Wimbledon: Simona Halep vs Beatriz Haddad Maia 7-5, 6-3/ Halep, in turul trei - Nota de trecere

Intr-o zi in care in tara s-au afisat rezultatele de la BAC, putem spune ca Simona Halep a luat o nota de trecere dupa meciul cu Beatriz Haddad Maia Brazilia - locul 96 WTA), jucatoarea noastra calificandu-se in turul trei de la Wimbledon dupa o victorie in doua seturi, scor 7-5, 6-3 disputa a durat o ora si 30 de minute). Nu a fost cel mai bun meci reusit de Simona, insa drumul la un Grand Slam este anevoios, iar marii jucatori castiga chiar si atunci cand nu prind o zi fantastica. Maia a luptat, a avut momente in care a pus-o in dificultate pe Simona gratie fizicului sau impresionant 1,85 metri), dar pana la urma si-a aratat limitele. In urmatorul meci, Halep va da peste Shuai Peng China - 37 WTA).

Simona Halep castiga fara sa forteze cu Haddad Maia

Favorita numarul doi pe tabloul feminin de la Wimbledon, Simona Halep si-a pus in valoare experienta superioara si a trecut de Beatriz Haddad Maia din Brazilia, o jucatoare extrem de incomoda, cu 7-5, 6-3, pentru un loc in turul 3. Meciul a fost live text in aceasta pagina.

Simona Halep s-a calificat in al treilea tur al turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe Beatriz Haddad Maia

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat in runda a treia a turneului pe iarba de la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe brazilianca Beatriz Haddad Maia, cu 7-5, 6-3. Ea va juca cu Shuai Peng.

Simona Halep joaca, miercuri seara, cu Beatriz Haddad Maia, in al doilea tur al turneului de la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep joaca, miercuri, cu Beatriz Haddad Maia, in turul doi al turneului de la Wimbledon, potrivit GSP. ro.

Wimbledon: Simona Halep vs Beatriz Haddad Maia se va disputa dupa ora 18:30

Organizatorii de la Wimbledon au anuntat programul zilei de miercuri, iar disputa dintre Simona Halep 2 WTA - cap de serie numarul doi) si Beatriz Haddad Maia Brazilia - 96 WTA) va avea loc dupa ora 18:30.

LIVE Wimbledon: Simona Halep in turul 2

Simona Halep inchide ziua de miercuri pe terenul unu de la All England Tennis impotriva braziliencei Beatriz Haddad Maia.

Asa am trait Simona Halep in turul 2 la Wimbledon

Simona Halep a inchis ziua de miercuri pe terenul unu de la All England Tennis impotriva braziliencei Beatriz Haddad Maia.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )