Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, calificare in finala de la Montreal. Revine pe locul 3 mondial!

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, calificare in finala de la Montreal. Revine pe locul 3 mondial!

Dupa un meci de trei seturi anticipat de ultima confruntare a celor doua, Simona Halep a invins-o pe Angelique Kerber, cu 6-0, 3-6, 6-2, si s-a calificat pentru al doilea an consecutiv in finala Rogers Cup, cu mentiunea ca in 2015 turneul s-a disputat la Toronto. Cu aceasta victorie Halep si-a asigurat revenirea pe locul 3 in clasamentul mondial la inceputul saptamanii viitoare cu un salt de doua pozitii. continuă pe Online Sport

Simona Halep impresioneaza la Montreal si explica: Am schimbat ceva chiar inaintea turneului

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Montreal atat la simplu, cat si la dublu, alaturi de Monica Niculescu.

Simo iese din transee! CTP, extaziat dupa ce Simona Halep a ajuns in semifinale la Montreal, explica care e rolul lui Darren Cahill in acest succes

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Montreal, dupa ce a trecut de Svetlana Kuznetova, in trei seturi.

Simo iese din transee! CTP, extaziat dupa ce Simona Halep a ajuns in semifinale la Montreal, explica rolul lui Darren Cahill in acest succes

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Montreal, dupa ce a trecut de Svetlana Kuznetova, in trei seturi.

Simona Halep, victorie magnifica la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, vineri, dupa ce a trecut in tr.

VIDEO Punct superb reusit de Simona Halep in meciul cu Daria Gavrilova, care a ridicat publicul in picioare la Montreal

Simona Halep a acces in optimile de finala ale turneului de la Montreal, dupa ce a trecut de Daria Gavrilova, din Australia, locul 45 WTA, scor 6-2, 6-3.

Simona Halep a invins-o pe Gavrilova si s-a calificat in optimile turneului de la Montreal

Jucatoarea Simona Halep, locul 5 WTA, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Montreal, dupa ce a invins-o in turul doi, cu scorul de 6-2, 6-3, pe sportiva australiana Daria Gavrilova, numarul 45 mondial.

Simona Halep, in optimi la Montreal dupa o victorie-fulger! Favoritele cad pe capete, sansa mare pentru romanca

Simona Halep a acces in optimile de finala ale turneului de la Montreal, dupa ce a trecut de Daria Gavrilova, din Australia, locul 45 WTA, scor 6-2, 6-3.

Montreal: Simona Halep vs Svetlana Kuznetsova 3-6, 6-1, 6-1/ Simona Halep s-a calificat in semifinale si a urcat pe locul 4 in clasamentul WTA

Simona Halep, favorita numarul 5, s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Montreal, dupa ce a invins-o in trei seturi, scor 3-6, 6-1, 6-1, pe rusoaica Svetlana Kuznetsova 11 WTA), cap de serie numarul 9, in sferturile de finala ale competitiei. Dupa aceasta victorie, romanca a urcat un loc in clasamentul mondial, aflandu-se in prezent pe pozitia a patra.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA de la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, s-a calificat in finala turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, dupa ce a invins-o pe germanca.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de Masters de la Montreal

Simona Halep a castigat, sambata seara, meciul disputat impotriva germancei Angelique Kerber in semifinale turneului de tenis de Masters Series de la Montreal. Sportiva s-a impus cu scorul de.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )