Libnet.ro
UNICEF

12:00

Victorie mare pentru Cirstea la Madrid

Online Sport Online Sport,
Victorie mare pentru Cirstea la Madrid

Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi la turneul de la Madrid dupa un meci de peste doua ore cu Anastasia Pavlyuchenkova din Rusia, a 13-a favorita a competitiei. continuă pe Online Sport

Victorie mare pentru Irina Begu in turneul de la Madrid. Jucatoarea noastra s-a calificat in turul al doilea

Irina Begu s-a calificat, sambata, in runda a doua a turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 5. 350 de dolari.

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Emmanuel Macron: O victorie importanta pentru Franta si Europa

Klaus Iohannis l-a felicitat duminica seara pe proaspatul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, printr-un mesaj in limba franceza postat pe contul sau de Twitter: Felicitations @EmmanuelMacron pour votre victoire importante pour la France et l'Europe! Vive le partenariat strategique entre ROU et FR! Felicitari, Emmanuel Macron, pentru o victorie importanta pentru Franta si pentru Europa! Traiasca parteneriatul strategic intre Romania si Franta!), a scris Klaus Iohannis.

WTA Madrid: Sorana Cirstea, in turul doi - Victorie cu Anastasia Pavlyucenkova (favorita 13)

Sorana Cirstea locul 64 WTA), beneficiara unui wild-card din partea organizatorilor, s-a calificat in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a trecut de rusoaica Anastasia Pavlyucenkova, cap de serie numarul 13 si locul 16 WTA.

Carstea, victorie uriasa la Madrid: Sorana a eliminat o jucatoare de Top 20 dupa trei seturi sufocante

Dupa Simona Halep si Irina Begu, Sorana Carstea 64 WTA) a devenit a treia jucatoare din Romania care a avansat in turul II la turneul detinut de Ion Tiriac.

Victorie spectaculoasa pentru Catalin Morosanu la Superkombat Madrid

Catalin Morosanu a obtinut a 44-a victorie din cariera dupa ce l-a invins, sambata seara, la Palacio Vistalegre, din Madrid, pe polonezul Lukasz Krupadziorow in main-event-ul galei Superkombat la care au asistat peste 5. 000 de spectatori.

Victorie uriasa pentru Simona Halep la Madrid! Romanca a castigat turneul Tie Break Tens

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a castigat, joi seara, turneul demonstrativ Tie Break Tens, desfasurat la Madrid doar cu meciuri de tie break pana la zece puncte. in finala,.

Granada-Real Madrid LIVE. ONLINE STREAM VIDEO Digisport Meci decisiv pentru Real Madrid

Granada-Real Madrid LIVE. ONLINE STREAM VIDEO Digisport Portughezul Cristiano Ronaldo, extrem de laudat dupa ce a inscris marti de trei ori pentru Real Madrid in semifinala tur a Ligii Campionilor,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )