Libnet.ro
UNICEF

12:00

Victorie la mustata a Stelei la Botosani

Online Sport Online Sport,
Victorie la mustata a Stelei la Botosani

Steaua a dat uitarii infrangerea cu Schalke din Grupa E a Ligii Campionilor, invingand cu 2-1 la Botosani, dupa golurile reusite de Lukasz Szukala si Federico Piovaccari. Botosanenii au revenit in al doilea minut al partii secunde, dar golul egalizator a intarziat sa apara. Astfel, Steaua urca pe primul loc in clasament, la egalitate de puncte cu Petrolul,desi are cu doua jocuri mai putin disputate. continuă pe Online Sport

LIVETEXT FC Botosani-Steaua 0-0. Reghecampf vrea sa spele rusinea de laGelsenkirchen si a facut modificari importante in echipa de start

FC Botosani-Steaua / Campioana Romaniei se deplaseaza in etapa a 8-a din Liga 1 pe terenul revelatiei FC Botosani, urmand a juca in fata unui stadion arhiplin. Cu moralul la pamant dupa rusinea suferita contra lui Schalke, Steaua cauta sa se revanseze fata de suporteri cu o victorie in aceasta dupa amiayza. Ramaneti pe www. adevarul. ro pentru a urmari meciul in format livetext.

LIVETEXT FC Botosani-Steaua 0-2. Piovaccari majoreaza diferenta

FC Botosani-Steaua / Campioana Romaniei se deplaseaza in etapa a 8-a din Liga 1 pe terenul revelatiei FC Botosani, urmand a juca in fata unui stadion arhiplin.

LIVETEXT FC Botosani-Steaua 1-2. Gazdele reduc din diferenta imediat dupa pauza

FC Botosani-Steaua / Campioana Romaniei se deplaseaza in etapa a 8-a din Liga 1 pe terenul revelatiei FC Botosani, urmand a juca in fata unui stadion arhiplin.

VIDEO Miei in Liga Campionilor, zmei in Liga 1: FC Botosani-Steaua 1-2. Ros-albastrii devin liderii campionatului

Dupa esecul la scor in fata lui Schalke 0-3), in grupele Ligii Campionilor, Steaua s-a impus in fata nou-promovatei Botosani, scor 1-2, in etapa a 8-a din Liga 1. Piovaccari a marcat din nou si a devenit cel mai bun marcator al Stelei in campionat, cu trei goluri.

Liga I: FC Botosani - Steaua, 1-2

Formatia Steaua a invins, duminica, in deplasare, cu scorul de 2-1 2-0), echipa FC Botosani, intr-un meci din etapa a opta a Ligii I.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )