Libnet.ro
UNICEF

19:45

Victorie RECORD Spania - Tahiti 10-0, la Cupa Confederatiilor.

România Liberă România Liberă,
Victorie RECORD Spania - Tahiti 10-0, la Cupa Confederatiilor.

Reprezentativa Spaniei a invins selectionata statului Tahiti, scor 10-0, in grupa B la Cupa Confederatiilor, stabilind un record in ceea ce priveste diferenta de goluri la o faza finala a unui turneu FIFA, potrivit Mediafax. In cadrul meciului de joi seara, din cadrul celei de-a doua etape a grupei B, golurile Spaniei au fost marcate de: Fernando Torres 5, 33, 57, 79), David Silva 31, 89), David Villa 39, 49, 64) si Juan Mata 66). Trei meciuri de la un turneu FIFA s-au incheiat la o . continuă pe România Liberă

Victorie RECORD Spania - Tahiti 10-0, la Cupa Confederatiilor.

Reprezentativa Spaniei a invins selectionata statului Tahiti, scor 10-0, in grupa B la Cupa Confederatiilor, stabilind un record in ceea ce priveste diferenta de goluri la o faza finala a unui turneu FIFA, potrivit Mediafax. In cadrul meciului de joi seara, din cadrul celei de-a doua etape a grupei B, golurile Spaniei au fost marcate de: Fernando Torres 5, 33, 57, 79), David Silva 31, 89), David Villa 39, 49, 64) si Juan Mata 66). Trei meciuri de la un turneu FIFA s-au incheiat la o .

Spania s-a calificat in semifinalele Cupei Confederatiilor, dupa o victorie record cu Tahiti

Spania a castigat cu 10-0 meciul impotriva nationalei din Tahiti, din etapa a doua a grupei B de la Cupa Confederatiilor, si s-a calificat in semifinalele competitiei care se desfasoara in Brazilia, tara ce.

VIDEO Spania - Tahiti 10-0: portarul invinsilor a parasit terenul in lacrimi

Cel mai dezechilibrat meci din istoria fotbalului in care dubla campioana a Europei si campioana lumii a intalnit o echipa de amatori a stabilit un nou record in Cupa Confederatiilor si a furnizat o serie de cifre incredibile pe care vi le prezinta Adevarul.

VIDEO GOLURI de senzatie la Cupa Confederatiilor. Barcelona a dat lovitura cu Neymar!.

Cupa Confederatiilor, gazduita de Brazilia, a devenit un adevarat spectacol pentru fanii fotbalului din intreaga lume. In timp ce in meciul Italia-Japonia au avut loc intoarceri dramatice de scor in partida Brazilia - Mexic Neymar a facut spectacol. Italia - Japonia 4-3 De Rossi 41, Balotelli 52 penalti, Giovinco 86 - Honda 21 penalti, Kagawa 33, Uchida 50 autogol, Okazaki 69) Italienii nu au contat prea mult in prima parte a meciului, la pauza ei fiind condusi deja cu 2-1, dupa .

VIDEO Spectacol la Cupa Confederatiilor. Italia - Japonia 4-3, meci cu sapte goluri si patru bare, dominat clar de niponi

Italia si Japonia au oferit cel mai frumos meci de pana acum la Cupa Confederatiilor, meci in urma caruia s-a decis soarta calificatelor.

Cupa Confederatiilor: Brazilia-Mexic 2-0. Neymar isi duce nationala in semifinale

Dupa 3-0 cu Brazilia, in prima partida la Cupa Confederatiilor, nationala cariocas a invins si Mexicul si a obtinut biletele pentru semifinale.

VIDEO Cupa Confederatiilor: Brazilia-Mexic 2-0. Cu un gol si o pasa de gol, Neymar isi duce nationala in semifinale

Dupa 3-0 cu Brazilia, in prima partida la Cupa Confederatiilor, nationala cariocas a invins si Mexicul si a obtinut biletele pentru semifinale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )