Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO Alegeri prezidentiale 2014 Tristete mare la PSD Bihor. A fost o campanie foarte dura, foarte grea

Adevărul Adevărul,
VIDEO Alegeri prezidentiale 2014 Tristete mare la PSD Bihor. A fost o campanie foarte dura, foarte grea

Si de aceasta data a fost tristete mare, la PSD Bihor, la afisarea primelor rezultate ale exit poll-urilor, rezultate ce-l dadeau castigator pe Victor Ponta cu putin peste 50%. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Alegeri prezidentiale 2014. Marsul protestatarilor de la Constanta: Mazare, Nicusor, in acelasi dormitor!

Peste o mie de manifestanti au iesit in strada la Constanta, imediat dupa anuntarea exit-pollurilor la alegerile prezidentiale 2014. Demonstrantii au pichetat sediul Prefecturii, apoi au plecat in mars pe strazile Constantei. in fata sediului PSD Constanta, protestatarii au cerut demisia primarului Radu Mazare, scandand: Demisia, demisia! Mazare, Nicusor, in acelasi dormitor!.

FOTO VIDEO Alegeri prezidentiale 2014. Marsul protestatarilor de la Constanta: Mazare, nu uita, va veni si vremea ta! Mazare si Nicusor, in acelasi dormitor!

Peste o mie de manifestanti au iesit in strada la Constanta, imediat dupa anuntarea exit-pollurilor la alegerile prezidentiale 2014. Demonstrantii au pichetat sediul Prefecturii, apoi au plecat in mars pe strazile Constantei. in fata sediului PSD Constanta, protestatarii au cerut demisia primarului Radu Mazare, scandand: Demisia, demisia! Mazare, nu uita, va veni si vremea ta! Mazare si Nicusor, in acelasi dormitor!.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Consilierul local PSD Bogdan Matisan jigneste electoratul lui Iohannis: Au o minte cat o nuca si sunt cocalari

Alesul municipal Bogdan Matisan a fost viceprimar al Focsaniului in perioada 2010-2012 si nu poate inca digera rezultatul obtinut de candidatul ACL la alegerile prezidentiale 2014.

VIDEO Alegeri prezidentiale 2014. Vot la lumina felinarului in comuna Perisani. Din cauza unei avarii, comuna a ramas fara energie electrica aproape cinci ore

Localnicii din comuna Perisani au fost nevoiti sa voteze in aceasta seara la lumina felinarului. Din cauza unei avarii la reteaua electrica, in comuna nu a fost energie electrica mai bine de patru ore. Spre seara, primarul a fost nevoit sa duca in sectiile de votare felinare, astfel incat procesul de votare pentru alegerile prezidentiale 2014 sa nu se suspende.

VIDEO Alegeri prezidentiale 2014. Politicienii din Vrancea au pus stampila de vot pe favoriti

Cei mai multi dintre liderii locali ai partidelor politice au votat in prima parte a zilei pentru alegerile prezidentiale 2014.

FOTO VIDEO Alegeri prezidentiale 2014. Romii din Modruzeni, vot in saracie

Pana la orele pranzului, foarte putini dintre rromii din Modruzeni s-au prezentat la urne la alegerile prezidentiale 2014, dar se asteapta o afluenta la vot dupa ora 17.

VIDEO Alegeri prezidentiale 2014 Cornel Popa, presedintele ACL Bihor:A fost o campanie care multa vreme va lasa pata pe intregul PSD

Bucurie mare la sediul ACL Bihor odata cu afisarea primelor rezultate ale alegerilor prezidentiale. Klaus Iohannis a fost dat castigator de mai multe televiziuni, sau era clasat pe pozitia a doua la un scor destul de mic fata de Victor Ponta, astfel ca membrii aliantei nu au putut decat sa se bucure, fiind siguri ca voturile din Diaspora vor fi in favoarea candidatului lor.

VIDEO Alegeri prezidentiale 2014. O femeie din Capitala care a vrut sa voteze a aflat ca altcineva votase in locul ei. Comisia: Cineva a semnat aiurea

O femeie din Capitala, care a vrut sa isi exercite dreptul constitutional de a vota pentru alegerile prezidentiale din 2014, a descoperit ca altcineva a semnat in locul ei pe lista de la sectia de votare. Surse judiciare au precizat ca se fac cercetari cu privire la acest incident.

FOTO VIDEO Alegeri prezidentiale 2014. Reactii ale oamenilor politici dupa exit-poll-uri

Primele exit poll-uri date de televiziuni dupa inchiderea urnelor, la ora 21. 00, il arata castigator pe Klaus Iohannis. Datele de la TVR si de la Digi 24 arata un avantaj pentru candidatul ACL, in timp ce Antena 3 si RTV il arata invingator pe Victor Ponta. Ultimele rezultate IRES anuntate la Digi 24 il dau castigator pe Iohannis, cu 52,16%.

VIDEO Alegeri prezidentiale 2014. Tensiuni la Bruxelles: mii de romani nemultumiti ca nu au mai apucat sa voteze vor sa protesteze la Ambasada

Tensiunea se simte in aer in Bruxelles. La ora 20. 30, romanii intentioneaza sa protesteze in fata Ambasadei pentru proasta organizare a alegerilor. Pe Rue Gabrielle sunt trei sectii de votare: la ICR, la Ambasada si la Consulat. Fiecare sectie de votare are cate sase cabine de vot.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )