Libnet.ro
UNICEF

07:15

VIDEO America pe primul loc. Donald Trump l-a dat la o parte din fata sa pe premierul Muntenegrului, la summitul NATO

Adevărul Adevărul,
VIDEO America pe primul loc. Donald Trump l-a dat la o parte din fata sa pe premierul Muntenegrului, la summitul NATO

Dupa un discurs inaugurat in care a promis ca America va fi pe primul loc America first), Donald Trump si-a creat imaginea unui lider caruia ii place sa-si domine partenerul de discutie. Astfel, la finalul unei zile in care noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, a castigat batalia strangerii de mana cu liderul de la Casa Alba, presedintele american si-a impus autoritatea in timpul unei intalniri cu liderii NATO. continuă pe Adevărul

VIDEO Momentul in care Melania il respinge pe Donald Trump, cand acesta incearca sa o apuce de mana in Israel

Liderul Statelor Unite, Donald Trump, a ajuns luni in Israel, dupa o vizita de doua zile in Arabia Saudita, in cadrul.

VIDEO Donald Trump devine primul presedinte american in exercitiu care merge la Zidul Plangerii, in Ierusalim

Donald Trump s-a recules luni dupa-amiaza in fata Zidului Plangerii, in Ierusalim, devenind astfel primul presedinte american in exercitiu care viziteaza acest loc simbolic al iudaismului, scrie AFP.

Donald Trump s-a recules la Zidul Plangerii: Este primul presedinte american in exercitiu care ajunge in cel mai sacru loc al iudaismului (FOTO)

Presedintele american Donald Trump, aflat in vizita oficiala in Israel, s-a recules luni la Zidul Plangerii din Ierusalim. Astfel, Trump a devenit primul sef de stat american in.

Donald Trump devine primul presedinte american in exercitiu care merge la Zidul Plangerii, in Ierusalim

Donald Trump s-a recules luni dupa-amiaza in fata Zidului Plangerii, in Ierusalim, devenind astfel primul presedinte american in exercitiu care viziteaza acest loc simbolic al iudaismului, scrie AFP.

Bilantul diplomatic al vizitei lui Donald Trump in Orientul Mijlociu: America revine la vechile aliante sunite din regiune si sterge mostenirea Obama

Aliante fara nuante cu regimurile arabe sunite, desemnarea Iranului drept figura raului incarnat si activism diplomatic inedit legat de conflictul israeliano-palestinian: in patru zile in Orientul Mijlociu, presedintele american Donald Trump a rupt radical cu strategia predecesorului sau Barack Obama, scrie AFP.

Controverse privind prima vizita externa a lui Donald Trump: Actiunile din jurul vizitelor sale ar arata comportament discriminatoriu la adresa femeilor

Donald Trump efectueaza in aceasta perioada primul turneu extern de la investirea in functia de presedinte al Statelor Unite. Dar in loc ca toata lumea sa se focuseze pe mesajele transmise.

Donald Trump a vizitat Zidul Plangerii

Presedintele Donald Trump a scris istorie in aceasta dupa-amiaza, devenid primul lider american care a vizitat in timpul mandatului Zidul Plangerii, un loc de rugaciune care a generat tensiuni constante intre musulmanii, crestinii si evreii din Ierusalim, transmite NBC News.

Gest socant facut de Donald Trump! L-a impins pe premierul Muntenegrului pentru a ajunge in fata la summitul NATO - VIDEO

Presedintele american Donald Trump l-a impins pe premierul Muntenegrului, Dusko Markovici, pentru a ajunge in primul rand de lideri, la summitul NATO de la Bruxelles,potrivit news. ro. Trump.

Donald Trump, in primul sau discurs la NATO: Terorismul trebuie oprit sau oroarea de la Manchester se va repeta

Donald Trump a anuntat,joi, in primul sau discurs la NATO,caa ordonat Departamentului de Justitie sa lanseze o ancheta pentru a identifica sursa scurgerilor de informatii din ancheta.

Momentul in care Donald Trump incearca sa isi ia sotia de mana. Cum a reactionat Melania - VIDEO viral

Presedintele American Donald Trump si sotia lui ar avea probleme in cuplu. O inregistrare de la sosirea cuplului prezidential in Israel starneste noi comentarii. Donald Trump ince.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )