Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIDEO O avocata din Oradea este cercetata de DNA pentru incercare de determinare mincinoasa dupa ce a fredonat Roata morii se-nvarteste

Adevărul Adevărul,
VIDEO O avocata din Oradea este cercetata de DNA pentru incercare de determinare mincinoasa dupa ce a fredonat Roata morii se-nvarteste

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul teritorial Oradea au inceput urmarirea penala fata de avocata Simona Neaga, avocat in cadrul Baroului Bihor, in sarcina careia s-a retinut infractiunea de incercare de determinare a marturiei mincinoase. continuă pe Adevărul

Avocata din Oradea, invinuita de DNA ca a tensionat un martor dupa ce a fredonat melodia Morarita

Avocata Simona Neaga a fost pusa sub invinuire de catre procurorii DNA Oradea pentru incercare de determinare a marturiei mincinoase, deoarece ar fi constrans moral un martor langa care a fredonat Roata morii se-nvarteste din slagarul Morarita, transmite Mediafax.

Avocata din Bucuresti, trimisa in judecata pentru trafic de influenta.

O avocata din cadrul Baroului Bucuresti a fost trimisa in judecata pentru trafic de influenta, conform unui comunicat al DNA. Avocata Georgeta - Lavinia Marin este acuzata de procurorii anticoruptie ca a pretins unei persoane cercetate pentru conducerea unui autoturism neinmatriculat 1. 500 de euro, ca sa intervina pe langa un ofiter de politie sa dea un verdict de neincepere a urmaririi penale. Citeste si: DNA a inceput urmarirea penala fata de o avocata din Bihor care si ajutat un coleg .

DNA a inceput urmarirea penala fata de o avocata din Bihor care si ajutat un coleg ...

Avocata Simona Neaga, din cadrul Baroului Bihor este cercetata de DNA dupa ce ar fi incercat o persoana sa faca declaratii mincinoase intr-un dosar in care este cercetat un alt avocat, pentru trafic de influenta si spalare de bani. Din Rezolutia de incepere a urmaririi penale intocmita de procurori a rezultat ca exista date si indicii temeinice potrivit carora, la data de 9 ianuarie 2014, avocata Simona Neaga i-a adresat expresii si cuvinte amenintatoare unei persoane, cu ocazia audierii .

Nicio banca nu este prea mare pentru a fi pusa sub acuzare

Nicio banca din Statele Unite ale Americii nu este prea mare pentru a fi pusa sub acuzare si niciun director de banca nu este imun la acuzatii penale, a afirmat, vineri, procurorul general al SUA, Eric Holder, intr-un interviu acordat postului de televiziune MSNBC.

Avocata din Bucuresti, trimisa in judecata dupa ce a cerut 1.500 de euro pentru a interveni la un politist

Georgeta-Lavinia Marin, avocat din cadrul Baroului Bucuresti, a fost trimisa in judecata, luni, de DNA, dupa ce a cerut 1. 500 de euro unei persoane cercetate pentru conducerea unui autoturism neinmatriculat, pentru.

UE asteapta din partea Ucrainei pasi concreti pentru oprirea violentelor

Uniunea Europeana a subliniat sambata ca asteapta din partea puterii ucrainene pasi concreti care sa stopeze spirala violentei si intimidarii si in vederea reinstalarii calmului in tara,.

Recompensa de 120 de milioane de dolari din partea unui magnat chinez pentru barbatul care o va lua de sotie pe fiica sa, lesbiana

Un magnat chinez din Hong Kong a dublat recompensa pe care o ofera barbatului care ii va convinge fiica lesbiana sa se casatoreasca. Cecil Chao Sze-tsung a promis, anul trecut, 60 de milioane d edolari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )