Libnet.ro
UNICEF

21:01

VIDEO Barcelona, clauza de reziliere de 100 de milioane de euro pentru un pusti de 16 ani. Ce poate sa faca noua senzatie a fotbalului mondial

Adevărul Adevărul,
VIDEO Barcelona, clauza de reziliere de 100 de milioane de euro pentru un pusti de 16 ani. Ce poate sa faca noua senzatie a fotbalului mondial

Mijlocasul Ilaix Moriba, in varsta de 16 ani, si-a prelungit contractul cu FC Barcelona pana in 2022, informeaza marca. com. continuă pe Adevărul

Mijlocasul Ilaix Moriba (16 ani) si-a prelungit contractul cu FC Barcelona - Clauza de reziliere de 100 de milioane de euro

Mijlocasul Ilaix Moriba, in varsta de 16 ani, si-a prelungit contractul cu FC Barcelona pana in 2022, informeaza marca. com. Pentru ca jucatorul, considerat o mare speranta a fotbalului european, era urmarit de alte mari cluburi, intre care Manchester City, catalanii i-au fixat o clauza de reziliere de 100 de milioane de euro.

Consiliul Judetean Cluj vrea sa aloce peste 100 milioane lei pentru domeniul sanatatii in 2019

Presedintele Consiliului Judetean Cluj a propus un proiect de buget care marcheaza un record in ceea ce priveste sumele destinate domeniului sanatatii. Astfel, proiectul care urmeaza a fi aprobat in luna aprilie prevede alocarea a 27. 000 lei pentru.

Peste 71 milioane de euro pentru reducerea efectelor dezastrelor naturale si asigurarea productiei agricole

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) a lansat luni mai multe sesiuni de primire a proiectelor de investitii pentru reducerea efectelor dezastrelor naturale si asigurarea productiei agricole, valoarea totala a fondurilor disponibile prin PNDR 2020 depasind 71 de milioane de euro, informeaza agentia, citata de Agerpres.

Proiectul de buget al Primariei Capitalei, in dezbatere publica: 370 de milioane de euro pentru infrastructura, 53 de milioane de euro pentru lacasuri de cult

Proiectul de buget al Primariei Capitalei pentru 2019 prevede peste 370 de milioane de euro pentru infrastructura, modernizarea transportului in comun si reabilitarea arterelor, 85 de milioane de euro pentru domeniul sanatatii, 38 de milioane de euro.

PLANUL JUNCKER: Fonduri europene de peste 170 milioane de euro pentru studenti si IMM-uri din Romania

Comisia Europeana CE) a anuntat, joi, ca Fondul European de Investitii FEI) a semnat patru acorduri de finantare in Romania, prin care tara va beneficia de peste 170 milioane de euro pentru studenti si intreprinderi mici si mijlocii.

FEI ofera fonduri de 170 de milioane de euro pentru IMM-urile si studentii din Romania

Fondul European de Investitii FEI) a semnat miercuri patru acorduri de finantare in Romania, prin care tara noastra va beneficia de fonduri de peste 170 de milioane de euro pentru dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii si pentru a credita studentii care vor sa-si continue cursurile in strainatate.

Finantare de circa 2 mld. euro pentru proiecte de infrastructura in Romania aprobata de Comisia Europeana: 1 mld. euro doar pentru autostrada de centura a Capitalei

O finantare de circa 1,9 miliarde de euro pentru patru proiecte majore in Romania a fost aprobata marti de catre Comisia Europeana. Nu mai putin de 1 miliard de euro se duc catre proiectele rutiere de pe Centura Capitalei: 51 de km din autostrada de centura A0 pe zona sud) si pe proiectele de largire si noduri rutiere de la Mogosoaia, Domnesti, Berceni si Oltenita. Alti 100 de milioane de euro merg la metrou pe Magistrala 2.

Finantari de peste 170 de milioane de euro pentru studentii si intreprinderile mici si mijlocii din Romania

Fondul European de Investitii FEI) a semnat patru acorduri de finantare in Romania, prin care studentii si IMM-urile vor beneficia de peste 170 de milioane de euro, potrivit comunicatului emis miercuri.

Grupul TeraPlast primeste o finantare de 5 milioane euro de la BERD

Grupul TeraPlast a semnat un acord de finantare cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), in valoare de 5 milioane de euro, pentru dezvoltarea unitatilor de productie, investitia vizand Depaco, se arata intr-un comunicat al companiei remis, astazi, Redactiei noastre.

Un magazin online cu de toate estimeaza vanzari de 10 milioane euro in Romania

Un mare retailer online cu de toate estimeaza ca va atinge, in Romania, vanzari de 10 milioane euro in 2019, dupa ce si-a schimbat strategia privind modul in care se pot face cumparaturile.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )