Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIDEO. Basescu: Sper ca electoratul sa mearga spre un partid de dreapta, ca Miscarea Populara.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Basescu: Sper ca electoratul sa mearga spre un partid de dreapta, ca Miscarea Populara.

Presedintele Traian Basescu a aratat, luni seara, la B1 TV, ca spera ca Miscarea Populara sa ii continue reformele de dreapta. Totodata, intrebat daca va indruma electoratul dupa incheierea mandatului de presedinte, Basescu a spus ca spera ca oamenii se vor indrepta spre un partid de dreapta, cum ar fi Miscarea Populara. Citeste si: Basescu: Victor Ponta nu are nici o sansa sa fie presedintele Romaniei. Daca PSD se rupe de PNL, nu castiga alegerile Eu am sugerat crearea acelei fundatii, eu . continuă pe România Liberă

VIDEO. Basescu: Urmareau sa ma acuze de inalta tradare.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la B1 TV, ca acuzatia premierului Victor Ponta, conform caruia seful statului ar fi vandut interesele tarii reprezinta o acuzatie foarte grava. Totodata, Traian Basescu sustine ca, prin falsurile anuntate de Sorin Rosca Stanescu si declaratia lui Ponta, urma sa fie acuzat de inalta tradare si, astfel, suspendat. Citeste si: VIDEO. Basescu: Victor Ponta nu are nici o sansa sa fie presedintele Romaniei. Daca PSD se rupe de PNL, nu castiga .

VIDEO. Basescu: Victor Ponta nu are nici o sansa sa fie presedintele Romaniei. ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la B1 TV, ca premierul Victor Ponta nu are nici o sansa la prezidentiale, daca USL se va rupe si ca este mai probabil un scenariu in care, daca USL se destrama, Antonescu sa fie sustinut in turul doi de toate partidele de dreapta. Traian Basescu sustine ca USL nu se va rupe, intrucat PSD nu are de castigat din acest lucru: PSD, daca se rupe de liberali, nu castiga prezidentialele. Ei Crin Antonescu si Victor Ponta, n. red. ) se joaca acum .

VIDEO. Basescu: Ponta s-a opus desecretizarii dosarului ICE Dunarea.

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca in sedinta CSAT din 1 octombrie, a initiat o hotarare de desecretizare a arhivei ICE Dunarea- operativ, insa premierul Victor Ponta s-a opus. Citeste si: Ponta ii da replica lui Basescu: Nu votez ceva ce nu e pe ordinea de zi in CSAT Totodata, presedinttele a tinut sa precizeze ca nu vrea sa se creeze asteptari, pentru ca arhivele Crescent nu se afla in Romania. Intreprinderea de Comert Exterior ICE) Dunarea, infiintata in Romania .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )