Libnet.ro
UNICEF

15:45

VIDEO. Bono ar putea sa nu mai cante la chitara din cauza accidentului de bicicleta

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Bono ar putea sa nu mai cante la chitara din cauza accidentului de bicicleta

Bono, liderul trupei U2, ar putea sa nu mai cante niciodata la chitara, a anuntat artistul vineri pe site-ul formatiei irlandeze. Motivul - accidentul de bicicleta suferit in luna noiembrie la New York in urma caruia si-a fracturat bratul in sase locuri si pe un os i s-au aplicat trei placute metalice cu 18 suruburi. continuă pe România Liberă

Bono ar putea sa nu mai cante la chitara, din cauza accidentului de bicicleta suferit anul trecut (VIDEO)

Bono, liderul trupei U2, ar putea sa nu mai cante niciodata la chitara, dupa accidentul suferit in luna noiembrie, a anuntat artistul vineri pe site-ul formatiei irlandeze. Cantaretul a avut un accident de.

Anuntul care ii intristeaza pe fanii trupei U2: Bono ar putea sa nu mai cante niciodata la chitara

Bono, liderul grupului irlandez U2, ar putea sa nu mai cante niciodata la chitara, a scris artistul vineri pe site-il internet la formatiei, preluat de lesoir. be. Dupa accidentul de bicicleta suf.

Centrul Infotrafic anunta ca nu mai sunt drumuri nationale inchise din cauza vremii

Centrul Infotrafic informeaza ca a fost deschis DN24D Tulucesti - Varlezi, in Galati, insa cu restrictie pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone, in acest moment nemaifiind drumuri nationale inchise din cauza vremii. In schimb, mai sunt impuse restrictii de tonaj si pe alte cateva tronsoane.

Teheran: Aproximativ 400 de persoane au fost internate de urgenta din cauza poluarii

Nivelul ridicat de poluare din Teheran afecteaza tot mai mult populatia. Aproximativ 400 de persoane au fost internate de urgenta din cauza problemelor respiratorii si cardiace in capitala Iranului, informeaza.

Doua drumuri nationale raman inchise din cauza zapezii

Drumul national DN 24D Tulucesti - Varlezi judetul Galati) si DN 11A Podu Turcului judetul Bacau) - Barlad judetul Vaslui) sunt in continuare inchise, din cauza zapezii, iar pe altele sunt restrictii pentru traficul greu, informeaza miercuri Centrul Infotrafic. In judetul Vaslui, traficul rutier a fost reluat, in conditii de iarna, pe tronsonul Falciu - Murgeni al DN 24A, astfel ca intre Husi si Murgeni se circula cu restrictie pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone.

Infotrafic: Trei drumuri nationale, in Galati, Vaslui si Bacau, raman inchise din cauza zapezii

Trei drumuri nationale, in judetele Galati, Vaslui si Bacau, raman inchise in urma ninsorii abundente si viscolului, in timp ce pe altele se mentin restrictii sau se circula cu dificultate din cauza.

Patru raniti, dupa ce un avion a parasit pista din cauza vantului puternic, in Scotia

Patru persoane au fost ranite vineri pe aeroportul Stornoway din insula britanica Lewis, dupa ce un avion a iesit de pe pista din cauza vantului puternic, relateaza BBC News.

Toate porturile de la Marea Neagra sunt inchise din cauza vantului puternic

Toate porturile de la Marea Neagra sunt inchise, miercuri dupa-amiaza, din cauza vantului puternic. Operatiunile au fost sistate pe rand in porturile Constanta Sud - atat maritim, cat si fluvial, Midia, Con.

Toate porturile de la Marea Neagra, inchise din cauza conditiilor meteo

Toate porturile de la Marea Neagra sunt inchise, miercuri dupa-amiaza, din cauza vantului puternic, informeaza Mediafax. Operatiunile au fost sistate pe rand in porturile Constanta Sud - atat maritim, cat .

Doua drumuri nationale raman inchise din cauza zapezii

Drumul national DN 24D Tulucesti - Varlezi judetul Galati) si DN 11A Podu Turcului judetul Bacau) - Barlad judetul Vaslui) sunt in continuare inchise, din cauza zapezii, iar pe altele sunt restrictii pentru traficul greu, informeaza miercuri Centrul Infotrafic din Politia Romana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )