Libnet.ro
UNICEF

14:00

Infotrafic: Trei drumuri nationale, in Galati, Vaslui si Bacau, raman inchise din cauza zapezii

B1 B1,
Infotrafic: Trei drumuri nationale, in Galati, Vaslui si Bacau, raman inchise din cauza zapezii

Trei drumuri nationale, in judetele Galati, Vaslui si Bacau, raman inchise in urma ninsorii abundente si viscolului, in timp ce pe altele se mentin restrictii sau se circula cu dificultate din cauza. continuă pe B1

Situatia drumurilor: Trei drumuri nationale, in Galati, Vaslui si Bacau, raman inchise din cauza zapezii/ Se circula cu vizibilitate redusa pe toate drumurile

Trei drumuri nationale, in judetele Galati, Vaslui si Bacau, raman inchise in urma ninsorii abundente si viscolului, in timp ce pe altele se mentin restrictii sau se circula cu dificultate din cauza conditiilor meteo, informeaza Mediafax. Potrivit comunicatului Infotrafic, raman inchise, in urma ninsorii abundente si a viscolului, urmatoarele tronsoane de drumuri nationale: DN24D Tulucesti - Varlezi jud. Galati), DN24A Husi - Murgeni jud. Vaslui) si DN11A Podu Turcului jud. Bacau) - Barlad jud. Vaslui). Circulatia a fost reluata, in conditii de iarna, pe DN23B Maicanesti - Ciorasti, in judetul Vrancea.

Trei drumuri nationale, din Galati, Vaslui si Bacau, raman inchise din cauza zapezii

Trei drumuri nationale, in judetele Galati, Vaslui si Bacau, raman inchise in urma ninsorii abundente si viscolului, in timp ce pe altele se mentin restrictii sau se circula cu dificultate din cauza conditiilor meteo, anunta Centrul Infotrafic.

Trei drumuri nationale din Galati, Vaslui si Bacau raman inchise din cauza zapezii

Trei drumuri nationale, in judetele Galati, Vaslui si Bacau, raman inchise in urma ninsorii abundente si viscolului, in timp ce pe altele se mentin restrictii sau se circula cu dificultate din cauza conditiilor meteo, anunta Centrul Infotrafic.

Ialomita a intrat sub avertizare de Cod Galben. Doua drumuri nationale si noua judetene raman impracticabile

Iarna nu vrea sa plece din Baragan. Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua avertizare meteo, Cod Galben, pentru judetul Ialomita. Ea va fi valabila pana maine dimineata la ora 06. 00 si cuprinde mai multe judete din sud-est si zona de est a Moldovei. Tot in Ialomita, pe mai multe drumuri nationale si judetene nu se circula nici la aceasta ora.

Iarna grea. S-a deschis circulatia pe A2, dar 20 de drumuri nationale raman inchise

Circulatia rutiera pe tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2 s-a reluat, marti dimineata, in conditii de iarna. Dar, 20 de drumuri nationale din Buzau, Vrancea, Galati, Tulcea, Vaslui, Constanta, Ialomita si Gorj raman inchise, din cauza ninsorii abundente si a viscolului, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Drumuri inchise. Circulatia rutiera este intrerupta pe mai multe tronsoane de drumuri nationale si pe o portiune din A2/ Toate drumurile nationale din Buzau, Braila si Vrancea, inchise

45: Din cauza ninsorii abundente si a viscolului, sunt inchise toate tronsoanele de drumuri nationale din judetele Buzau, Braila si Vrancea pentru care Administratia Nationala de Meteorologie a emis avertizare nowcasting cu cod rosu), dar si alte tronsoane din alte judete, informeaza Centrul Infotrafic. Vezi in articol lista cu drumurile inchise. Judetele Buzau, Vrancea si vestul judetului Braila vor fi sub cod rosu de ninsoare si vant, luni, de la ora 8. 30 pana la 13. 00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

SITUATIA DRUMURILOR: Autostrada A2 a fost redeschisa, 20 de drumuri nationale sunt in continuare inchise

Circulatia a fost redeschisa pe autostrada A2, tronsonul Lehliu - Fetesti, dar sunt in continuare inchise 20 de drumuri nationale, din cauza vremii, potrivit Centrului Infotrafic. Drumurile nationale pe care.

Circulatia este iNCHISA pe A2 si pe 25 de drumuri nationale

Circulatia este in continuare inchisa pe autostrada A2 Bucuresti - Fetesti si pe 25 de drumuri nationale, iar pe alte cinci drumuri este restrictionat traficul pentru masinile cu masa mai mare de 7,5 tone, a anuntat luni Centrul Infotrafic, citat de Mediafax.

UPDATE. Autostrada A2, redeschisa. 20 de drumuri nationale, inca inchise. Mai sunt localitati fara electricitate

Circulatia a fost redeschisa pe autostrada A2, tronsonul Lehliu - Fetesti, dar sunt in continuare inchise 20 de drumuri nationale, din cauza vremii, potrivit Centrului Infotrafic.

Drumuri inchise. Circulatia rutiera este intrerupta pe mai multe tronsoane de drumuri nationale si pe o portiune din A2 / O femeie gravida a asteptat 20 de ore salvarea, iar o alta a murit in ambulanta

Ora 01:00 Circulatia este in continuare inchisa pe A2 intre Lehliu si Fetesti si pe 21 de drumuri nationale vezi in text ce drumuri sunt inchise)Ora 23:30 Traficul a fost oprit pe DN5 Bucuresti - Giurgiu, dupa ce un tir s-a ciocnit cu cisternaOra 23:20 Vaslui: Zeci de masini blocate spre Albita, oamenii asteapta interventia autoritatilor, potrivit Agerpres. Consulta pagina CNADNR pentru situatia drumurilor din tara.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )