Libnet.ro
UNICEF

19:16

VIDEO. Bugetul UE incinge spiritele intre Ponta si Basescu: Premierul se adreseaza ...

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Bugetul UE incinge spiritele intre Ponta si Basescu: Premierul se adreseaza ...

UPDATE: Presedintele PDL, Vasile Blaga, considera inutila sedinta plenului reunit, atata timp cat CCR a decis ca seful statului sa reprezinte Romania in relatiile internationale. In acest context, PDL nu va lua parte la sedinta. _ _ _ _ Birourile Permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului au decis, luni seara, convocarea sedintei de plen reunit, marti, la ora 13:00 pentru mesajul adresat de prim-ministrul Victor Ponta pe tema pozitiei Romaniei in privinta bugetului UE 2014-2020, iar . continuă pe România Liberă

Bugetul UE incinge spiritele intre Ponta si Basescu: Premierul se adreseaza Parlamentului. ...

UPDATE: Presedintele PDL, Vasile Blaga, considera inutila sedinta plenului reunit, atata timp cat CCR a decis ca seful statului sa reprezinte Romania in relatiile internationale. In acest context, PDL nu va lua parte la sedinta. _ _ _ _ Birourile Permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului au decis, luni seara, convocarea sedintei de plen reunit, marti, la ora 13:00 pentru mesajul adresat de prim-ministrul Victor Ponta pe tema pozitiei Romaniei in privinta bugetului UE 2014-2020, iar .

Bugetul UE incinge spiritele intre Ponta si Basescu: Premierul se adreseaza marti ...

Birourile Permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului au decis, luni seara, convocarea sedintei de plen reunit, marti, la ora 13:00 pentru mesajul adresat de prim-ministrul Victor Ponta pe tema pozitiei Romaniei in privinta bugetului UE 2014-2020, iar deputatii vor dezbate in plen cazul Trasculescu la ora 12:00, potrivit Mediafax. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat, ca sedinta de plen reunit pentru mesajul premierului a fost convocata pentru marti, de la ora .

Victor Ponta: Basescu a tinut sa mearga la Bruxelles pentru ca are de platit datorii acolo

Premierul Victor Ponta sustine in continuare ca Traian Basescu trebuie sa mearga la Bruxelles si sa reprezinte interesele Romaniei, fara a da solutii in cazul in care bugetul Romaniei din partea UE va fi.

REVISTA PRESEI: RAZBOI intre Traian Basescu si Victor Ponta. ...

Mizele si cifrele bataliei de la Bruxelles, scrie Adevarul in editia de luni: Divergente aparent ireconciliabile s-au nascut in ultimele zile intre diverse tari ale Uniunii Europene, in legatura cu bugetul pentru anii 2014-2020. Divergentele deja aparute intre state pun la grea incercare unitatea continentului, dupa ce o prima propunere de buget, avansata de Comisia Europeana, a fost dublata de o alta, venita din partea Consiliului European, influentul organism ce reuneste sefii de stat si .

Ponta: Basescu trebuie sa voteze impotriva scaderii bugetului UE

Premierul Victor Ponta a declarat, azi, la Bistrita, ca propunerea presedintelui Consiliului European privind bugetul Uniunii Europene UE) este cu 8 miliarde mai putin pentru tara noastra, iar Traian Basescu trebuie sa voteze impotriva acesteia.

VIDEO. Ponta: Basescu e iresponsabil si antieuropean. Are de platit datorii la Bruxelles.

Premierul Victor Ponta a replicat, luni, acuzelor aduse de catre presedintele Traian Basescu, care i-a catalogat declaratiile drept antieuropene, ca seful statului este iresponsabil inca o data si ca nimic nu e mai antieuropean si iresponsabil decat sa spui ca Romania nu e stat de drept, potrivit Mediafax. Domnul Traian Basescu este iresponsabil inca o data. Nimic nu este mai antieuropean si mai iresponsabil decat, din motive de campanie, sa strigi peste tot ca tara al carei presedinte .

VIDEO Victor Ponta: Basescu se bazeaza pe ignoranta. In situatia rusinoasa a dreptului de veto se mai afla Franta, Marea Britanie, Danemarca

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, ca presedintele Traian Basescu se bazeaza pe ignoranta jurnalistilor si a romanilor atunci cand vobeste de rusinea de a invoca dreptul de veto la Consiliul European, situatie in care s-ar afla si Franta, Marea Britanie sau Danemarca, transmite Mediafax.

Ponta: Basescu are doua variante la Bruxelles - sa apere Romania sau propriul scaun.

Premierul Victor Ponta a atras atentia, luni dimineata, ca presedintele Traian Basescu are doua optiuni in contextul vizitei la Bruxelles din aceasta saptamana: sa apere Romania sau propriul scaun. Basescu are doua variante la Bruxelles: sa apere Romania sau propriul scaun . ) De ce nu m-a lasat Basescu sa ma duc la Bruxelles? El are datorii de platit acolo . ) Consilierii mei au fost la Cotroceni si l-au invatat pe presedinte ce sa spuna, a declarat Ponta. Totodata, Victor Ponta l-a .

Victor Ponta: Basescu a devenit seful campaniei PDL si purtatorul de cuvant la alegeri

Premierul Victor Ponta a declarat sambata ca presedintele Traian Basescu a devenit purtatorul de cuvant si seful de campanie al PDL in momentul in care a vorbit despre comparatia dintre cabinetul Ponta si cabinetul Boc, deoarece ar fi constatat starea jalnica a campaniei democrat-liberalilor, transmite Mediafax. Constat ca presedintele Basescu face aceleasi greseli ca si presedintele Basescu dinainte de suspendare, a sustinut Ponta, apreciind ca seful statului are memoria scurta.

Ponta: Basescu s-a comportat electoral cu glume de AUTOBAZA, dar nu e la fel de fioros si la ...

Premierul Victor Ponta l-a acuzat pe presedintele Traian Basescu ca, dupa discutia avuta cu acesta la Palatul Cotroceni, a exprimat in repetate randuri pozitii electorale, cu ironii de doi bani si glume de autobaza, adagand insa ca seful statului este fioros doar la Bucuresti, nu si la Bruxelles, potrivit Mediafax. Dupa ce am fost la Cotroceni, presedintele Basescu a avut doua-trei iesiri publice strict de campanie electorala. A facut ironii de doi bani, nu cred ca se preta la nivel de .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )