Libnet.ro
UNICEF

01:06

VIDEO Cat de bogat este Vladimir Putin: documentarul pe care nu te-ai fi asteptat sa-l vezi

Playtech Playtech,
VIDEO Cat de bogat este Vladimir Putin: documentarul pe care nu te-ai fi asteptat sa-l vezi

La scurt timp dupa ceAlexei Navalnii a revenit in Rusia, a fost arestat. Asta nu inseamna insa ca principalul oponent al lui Vladimir Putin nu a avut timp sa publice un documentar de. continuă pe Playtech

Navalnii prezinta imagini cu palatul lui Vladimir Putin: 18.000 de metri patrati, intr-un complex de 7.000 de hectare, dotat cu teren de hochei, tunele spre Marea Neagra si podgorii VIDEO

Inchis imediat dupa ce a revenit in Rusia, Alexei Navalnii a contraatacat marti prin difuzarea unei vaste anchete anticoruptie care il vizeaza pe presedintele Vladimir Putin si palatul pe care si l-a construit pe malul Marii Negre, scrie AFP.

Vladimir Putin, baie intr-o piscina cu apa rece ca gheata, de Boboteaza (VIDEO)

Vladimir Putin a sarbatorit Boboteaza pe rit vechi cu o baie inghetata. Liderul de la Kremlin, imbracat doar intr-o pereche de pantaloni scurti debaie de culoare albastra, s-a scufundat, marti, intr-o.

Vladimir Putin, baie la minus 20 de grade, de Boboteaza VIDEO

Presedintele rus Vladimir Putin s-a scufundat marti intr-o piscina cu apa inghetata, in apropiere de Moscova, la o temperatura de minus 20 de grade, pentru a celebra Boboteaza, scrie AFP.

Dmitri Peskov: Cazul lui Aleksei Navalnii nu merita atentia lui Vladimir Putin

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat ca situatia din jurul retinerii si arestarii opozantului rus Aleksei Navalnii nu este una care sa merite atentia deosebita a presedintelui Vladimir Putin.

Imagini cu palatul secret al lui Vladimir Putin de la Marea Neagra

Palatul secret al lui Vladimir Putin, situat pe malul Marii Negre, este una dintre cele mai bine pazite locuri din Rusia, dar si una dintre cele mai secrete. Nimeni nu se poate apropia si exista inclusiv o interdictie de zbor deasupra palatului.

Subiectele zilei: Israel: O doza unica de vaccin este mai putin eficienta decat credeam; Povestea lui Pete Muntean, jurnalistul CNN cu origini romanesti care a transmis de la Capitoliu; CTP despre Trump: Un ticalos neglorios

Israelul se confrunta cu o crestere rapida a numarului de noi infectii: O doza unica de vaccin este mai putin eficienta decat credeam. Nachman Ash, coordonatorul. Un sofer de TIR angajat in Romania, descoperit de politistii germani ca se afla pe traseu de patru luni. Barbatul doarme din septembrie in cabina. Politisti.

DAN BARNA: Vaccinul este singura cale prin care putem sa iesim din pandemie

Vicepremierul Dan Barna a declarat miercuri, dupa ce s-a vaccinat anti-COVID-19, ca vaccinul este singura cale prin care se poate iesi din pandemie, relateaza Agerpres.

VIDEO Cine este Amanda Gorman, poeta care a recitat la inaugurarea Biden: Vom transforma aceasta lume ranita intr-o lume minunata

Imbracata in galben, afro-americana Amanda Gorman a devenit miercuri cel mai tanar poet din istoria Americii care marcheaza tranzitia de putere, alaturandu-se poetilor Robert Frost, Maya Angelou si Elizabeth Alexander care au recitat in cadrul unei inagurari prezidentiale. Reuters noteaza ca poemul sau The Hill We Climb Dealul pe care il urcam) a oferit o viziune plina de speranta pentru o tara profund divizata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )