Libnet.ro
UNICEF

14:30

VIDEO Cei mai cool tati din filme

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cei mai cool tati din filme

De-a lungul timpului, figurile paterne din filme ne-au fascinat si contrariat deopotriva. Fie ca ne doream ca tatii nostri sa fie dedicati, asemeni lui Guido Orefice Roberto Benigni) din filmul Viata e frumoasa, fie ca ne temeam de cei ca Jack Torrance Jack Nicholson) din thrillerul dupa Steven King, Stralucirea, taticii din filme au fost intotdeauna un esantion de comparatie. continuă pe Adevărul

Teodor Baconschi, mesaj pentru Iliescu: Ai refondat partidul-stat, ai acoperit jaful anilor 90. Cei mai numerosi morti din revolutia deturnata de tine au fost inregistrati dupa ce l-ai lichidat pe Ceausescu

Fostul ministru de Externe, Teodor Baconschi, ii aminteste presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, intr-o postare pe Facebook, ca joi comemoram 23 de ani de cand acesta a chemat minerii din Valea Jiului, ca sa faca din Bucuresti o Vale a plangerii. Baconschi ii reproseaza fostului presedinte al tarii ca serveste, inca din 1950, utopia criminala a bolsevismului, ca a confiscat revolta anticomunista a unor romani exasperati si curajosi, ca a refondat partidul-stat, ca a acoperit jaful anilor 90 si ca a izolat o tara privita in toata lumea cu simpatie.

VIDEO A inceput Campionatul Mondial de Enduro. Cei mai buni enduristi din lume s-au dat in spectacol la Maracineni

Buzaul a devenit, in acest sfarsit de saptamana, capitala pasionatilor de enduro. Cele mai cunoscute nume ale sportului extrem si-au dat intalnire intr-o competitie de exceptie desfasurata pe trasee special pregatite cu obstacole pentru profesionistii pe doua roti. Vineri seara, concurentii au intrat in febra competitiei cu o proba speciala, cronometrata si au facut spectacol in fata curiosilor veniti sa-I vada.

Romania, cea mai ridicata inflatie din UE in luna mai (Eurostat): 4,4%, pe indicele armonizat al preturilor de consum . Vezi de unde apar diferentele intre IPC si IAPC

Inflatia anuala din Uniunea Europeana a urcat in luna mai la 1,6%, in timp ce preturile de consum din zona euro au crescut in medie cu 1,4%, iar Romania a inregistrat cea mai puternica rata de majorare a preturilor din UE, se arata intr-un comunicat publicat vineri de Eurostat. Romania a avut cea mai ridicata inflatie din UE in mai, de 4,4%, urmata de Estonia 3,6%) si Olanda 3,1%), se mai spune in comunicat. Datele Eurostat se refera la indicele armonizat al preturilor de consum IAPC). Cele mai scazute rate ale inflatiei din UE in luna mai au fost inregistrate in Grecia -0,3%), Letonia -0,2%) si Cipru 0,2%).

Romania a inregistrat cea mai ridicata inflatie din Uniunea Europeana in luna mai

Romania a inregistrat cea mai puternica rata de majorare a preturilor din Uniunea Europeana, conform datelor publicate vineri de Eurostat. Tara noastra a avut cea mai ridicata inflatie din UE in mai, de 4,4%,.

Avertizare de cod galben pentru mai multe rauri din tara

Institutul Na and tional de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o atentionare hidrologica de cod galben pentru perioada 14. 2013 ora 11:00 - 15. 2013 ora 09:00 valabila pentru mai multe rauri din tara.

Incep lucrarile la cel mai puternic laser din lume

In Romania va exista cel mai puternic laser din lume, iar lucrarile de constructie vor fi inaugurate vineri pe platforma de la Magurele. De o complexitate fara precedent, acest proiect va transforma Romania intr-un pol de atractie pentru cercetatori din intreaga lume. Va fi de o mie de ori mai puternic decat cel care functioneaza acum la Institutul National de Fizica. Vezi si: VIDEOREPORTAJ Cum se dezvolta platforma de la Magurele si ce experimente unice se fac acolo chiar si azi .

Incep lucrarile la cel mai puternic laser din lume

In Romania va exista cel mai puternic laser din lume, iar lucrarile de constructie vor fi inaugurate vineri pe platforma de la Magurele. De o complexitate fara precedent, acest proiect va transforma Romania intr-un pol de atractie pentru cercetatori din intreaga lume. Vezi si: VIDEOREPORTAJ Cum se dezvolta platforma de la Magurele si ce experimente unice se fac acolo chiar si azi .

Astazi incepe, la Magurele, construirea celui mai mare laser din lume

Consortiul condus de grupul austriac Strabag, din care mai fac parte companiile Zublin si Aedificia Carpati, va incepe, astazi, la Magurele, constructia cladirii care va adaposti cel mai mare laser din lume.

Maine incepe in Romania construirea celui mai mare LASER din lume. Puterea lui ar putea duce la teleportarea din Star Trek

Cladirea celui mai mare laser din lume va fi construita la Magurele pe amortizoare seismice, pentru a se evita un dezastru ce ar putea fi provocat de vibratii, iar corpul dedicat fasciculului gama va avea nu mai.

Brasovul este in topul judetelor cu cei mai experimentati elevi la proba de limba romana de la Bacalaureat

106 de candidati 62,86%) la proba de testare a competentelor lingvistice la limba si literatura romana din totalul de 149. 717 candidati evaluati au obtinut certificatul de utilizator experimentat.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2587 seconds )