Libnet.ro
UNICEF

19:00

Romania a inregistrat cea mai ridicata inflatie din Uniunea Europeana in luna mai

B1 B1,
Romania a inregistrat cea mai ridicata inflatie din Uniunea Europeana in luna mai

Romania a inregistrat cea mai puternica rata de majorare a preturilor din Uniunea Europeana, conform datelor publicate vineri de Eurostat. Tara noastra a avut cea mai ridicata inflatie din UE in mai, de 4,4%,. continuă pe B1

Romania, cea mai ridicata inflatie din UE in luna mai (Eurostat): 4,4%, pe indicele armonizat al preturilor de consum . Vezi de unde apar diferentele intre IPC si IAPC

Inflatia anuala din Uniunea Europeana a urcat in luna mai la 1,6%, in timp ce preturile de consum din zona euro au crescut in medie cu 1,4%, iar Romania a inregistrat cea mai puternica rata de majorare a preturilor din UE, se arata intr-un comunicat publicat vineri de Eurostat. Romania a avut cea mai ridicata inflatie din UE in mai, de 4,4%, urmata de Estonia 3,6%) si Olanda 3,1%), se mai spune in comunicat. Datele Eurostat se refera la indicele armonizat al preturilor de consum IAPC). Cele mai scazute rate ale inflatiei din UE in luna mai au fost inregistrate in Grecia -0,3%), Letonia -0,2%) si Cipru 0,2%).

Romania a inregistrat in luna mai cea mai ridicata inflatie din UE

CInflatia anuala din UE a crescut in luna mai la 1,6%, in timp ce preturile de consum din zona euro au crescut in medie cu 1,4%, iar Romania a inregistrat cea mai puternica rata de majorare a preturilor din UE, se arata intr-un comunicat al Eurostat, institutul de statistica al Comisiei Europene, citat de sursele de presa.

Romania are cea mai RIDICATA rata de inflatie din UE.

Romania a inregistrat cea mai mare rata a inflatiei din Uniunea Europeana, potrivit datelor prezentate, vineri de Eurostat, relateaza Mediafax. Inflatia anuala din Uniunea Europeana a urcat in luna mai la 1,6%, in timp ce preturile de consum din zona euro au crescut in medie cu 1,4%, iar Romania a inregistrat cea mai puternica rata de majorare a preturilor din UE. In luna aprilie, inflatia din UE a fost de 1,4%, iar cea din zona euro de 1,2%. Cele mai scazute rate ale inflatiei din UE in .

Romania are cea mai ridicata rata a inflatiei din UE. Vezi datele prezentate de Eurostat

Inflatia anuala din Uniunea Europeana a urcat in luna mai la 1,6%, in timp ce preturile de consum din zona euro au crescut in medie cu 1,4%, iar Romania a inregistrat cea mai puternica rata de majorare a.

Eurostat: Romania a inregistrat in mai cea mai ridicata inflatie din UE

Romania a consemnat o inflatie anuala de 4,4% in luna mai, cea mai mare din Uniunea Europeana, care a inregistrat o crestere medie de doar 1,6%, potrivit datelor prezentate de Eurostat.

Maine incepe in Romania construirea celui mai mare LASER din lume. Puterea lui ar putea duce la teleportarea din Star Trek

Cladirea celui mai mare laser din lume va fi construita la Magurele pe amortizoare seismice, pentru a se evita un dezastru ce ar putea fi provocat de vibratii, iar corpul dedicat fasciculului gama va avea nu mai.

Catedrala Romano-Catolica, cea mai inalta cladire din Alba Iulia. Turnul sudic atinge 62 de metri

Cea mai inalta cladire din Alba Iulia este Catedrala Romano-Catolica Sfantul Mihail, care, prin turnul sau de pe latura sudica, atinge 62 de metri. Cladirea este reprezentativa pentru Cetate, avand o vechime de aproape 1000 de ani.

Cea mai inalta cladire din Zalau - un colos de sticla in centrul istoric al orasului

Cea mai inalta cladire din Zalau este si una dintre cele mai controversate, dat fiind faptul ca ea a fost inaltata in centrul istoric al orasului, contrastand in mod evident cu cladirile vechi din jur.

FOTO Blocul fantoma. Cea mai inalta cladire din Ploiesti nu este locuita

La finalizarea exterioara a blocului Adama din Ploiesti, in 2010, cladirea a devenit cea mai inalta din Ploiesti. Criza a afectat insa afacerea, astfel ca imobilul nu este locuit si a capatat renumele de blocul fantoma.

FOTO Fructus Plaza: 25 de milioane de euro pentru cea mai inalta cladire din Timisoara

Cea mai inalta cladire de locuit din oras are 14 etaje, a fost construita de o companie italiana, pe locul fostei fabrici Fructus.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )