Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO Cele mai frumoase goluri din weekend: de la torpila lui Perisic, la atingerile de geniu ale lui Huntelaar si Adrian Lopez

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai frumoase goluri din weekend: de la torpila lui Perisic, la atingerile de geniu ale lui Huntelaar si Adrian Lopez

Ivan Perisic, de la Inter Milano, a reusit un sut de exceptie in meciul cu Spal, iar Adrian Lopez Deportivo la Coruna) si Huntelaar Ajax) s-au remarcat prin tehnicitate. continuă pe Adevărul

VIDEO Cele mai frumoase goluri din weekend: de la torpila lui Perisic la atingerile de geniu ale lui Huntelaar si Adrian Lopez

Ivan Perisic, de la Inter Milano, a reusit un sut de exceptie in meciul cu Spal, iar Adrian Lopez Deportivo la Coruna) si Huntelaar Ajax) s-au remarcat prin tehnicitate.

VIDEO Unde trecutul se intalneste cu viitorul. Jaguar E-Type, una dintre cele mai frumoase masini din istorie, va fi regandita ca una electrica

Jaguar a decis sa renunte de tot la motarele traditionale, cele cu combustie interna, si si-a luat angajamentul ca, incepand din 2020, sa introduca pe toata gama de masini motoare electrice.

Hollywood a inregistrat cele mai mici incasari din ultimii 20 de ani

Hollywood nu mai reuseste sa atinga performantele de alta data din punct de vedere financiar. incasarile de anul acesta al cinematografelor din Statele Unite au fost cele mai mici din ultimii 20 de an.

FOTO Utilaje de ultima generatie, cele mai frumoase exemplare de cabaline, bovine si ovine, dar si preparate traditionale, la Agromalim

Mii de persoane au vizitat, duminica, targul Agromalim organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad, la Expo.

MESAJE SFANTA MARIA. Cele mai frumoase MESAJE de SFANTA MARIA pe care sa le trimiti celor dragi

Pentru cei dragi, rudele, prietenii, colegii sau amicii care poarta numele de Maria, Marian sau derivate, va oferim idei de urari, mesaje si felicitari, cu ocazia sarbatoriri numelui.

Andra a trait cele mai mari emotii din viata sa: Nu o sa uit niciodata. Ce i s-a intamplat cantaretei

Momente emotionante pentru Andra. Cantareata si-a dus fiul, pe David, la scoala pentru prima data. Vedeta le-a povestit admiratorilor sai cat de greu i-a fost. Prima zi de scoala nu se uit.

FOTO Fotografiile celor mai frumoase balcoane din Bucuresti au fost in sfarsit publicate

La patru zile de la desemnarea castigatorilor concursului Cel mai frumos balcon, Primaria Capitalei a publicat si fotografiile balcoanelor, fatadelor si gradinilor care au obtinut premiile.

Cum arata femeia cu cele mai lungi picioare din lume

Are 29 de ani si a fost desemnata femeile cu cele mai lungi picioare din lume. Dupa ce a fost hartuita de colegi in adolescenta, tanara de 29 de ani a reusit sa-si indeplineasca visul de a fi model.

Cel mai INFLUENT bugetar din Moldova si-a insurat fiul! Uite ce nunta OPULENTA a facut! (FOTO)

Bugetarul cu cel mai mare salariu din Iasi, Ioan Nani, director general la Antibiotice SA, si-a insurat fiul, la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din oras. Ioan Nani, una dintre cei mai influente.

Tinerii sub 24 de ani au cele mai mari asteptari salariale raportat la cat primesc de fapt (studiu eJobs)

Firmele de constructii intampina pretentii salariale dintre cele mai mari din partea candidatilor la joburi, in Romania, sustine site-ul de recrutare eJobs, care a facut un studiu oline in acest sens.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )